şahın beyde ilk denememı yapmıştım 2013 nisanda. ön gorusme ıcın ucret alınmıyor.MERABALAR ŞAHİN BEYDE TÜP BEBEK FİYATI NE KADARA MAL OLUYOR?MUAYENE ÜCRETİ NEDİR VE ÖN GÖRÜŞME İÇİN ÜCRET ALINIYORMU?
sağol canımm, ohss.den öluyorum zannetmıştım. benı camdan aşağı atın dıye bagırıyor ağlıyordum.
Ama hepsi geçmiş.küçük kızıma değermış meğer.
Allahım herkese nasip etsın hayırlısıyla inş.
Canım ben öyleyim hatta normal doğum istiyorum ama doktorum kistlerini alalım seninkiler erimez dediği için sezeryan olucam sanırım ama hiç istemiyorum inşallah şu aptal kistler yok olur da bende normal doğururum :)
Ooo doğum bile konuşulmus doktorla ne güzel benimki hiçbişey demedi :)) keşke normal olsa
şahın beyde ilk denememı yapmıştım 2013 nisanda. ön gorusme ıcın ucret alınmıyor.
o zaman fıyat 4950 di. artmıştır sımdı. bazı sıkıntılar yaşadık acıbademde ve doktorumu değiştirdim.2.tüp denememızde bebegımıze kavustuk. darısı basınıza ınş
Canım gerçekten düşüncesi çok güzel inşallah sağ salim alırım kucağıma ameliyathane korkutuyor beni korkularım başladı
Günaydın canım, tedavime az kaldı yaw çok heyecanlıyım
slmmmm kızlarrr
hadi bakalım gelde kaynatalım birazSelam canım! Eşim gelicek birazdan 1-2 saat sonra gelicem buralara
canım benim kocaman olmuşsunuz maşallah sizeiyisiniz inşallah bende gün sayıyorum artık tedaviye başlamak için nasipse kasımın ilk haftası başlayacağım
Olmadi tutmadi derken 6 aylik olduk bilezaman su ggibi geçiyor vallahi baksana senin tedavin bike başlıyor inşallah sende hemen pesimizden gelirsin aminnnn :)
Hiç bilgim yokkkkGEBE KIZLARRRR BİR SORUM OLACAK SİZE GEBELİKTE ANNE KARNINDA BEBEĞİN BAĞIRSAKLARININ PARLAMASI NE DEMEK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?