Gülden sultan da bizi yolsa sonra
sanada musmutlu pazarlar cnm
aman hepsini de denedim küstüm olmadı sevdim olmadı kokladım olmadı herif aynı herifffffff
değişmezlerrrrrr neyse genede seviyorum
herkese iyi aksamlar. korkularim yon degistirdi bu aralar. cuma gunu transferim yapıldı, bayramdan sonra test yapıp şonucumu ogrenicem. cok sukur Rabbime simdilik bi sıkıntım yok insallah da boyle gider bende guzel haberlerimi paylasırım sizlerle. ..
Pist cano napiyon :) bebegine isim buldun mu :))) biz hasan eren demiştik kocamin ailesi babanin adini koy biz öyle karar aldik demiş eşim de düşünelim demiş aslinda babasinin aduda güzel ama evime kimseyi karistirma dedim oda mantikli buldu neyseki :) bebege biseyler aliyomusun odami beşik mi dusunuyosun :)
Günaydın kızlar hafta sonu kaynatmışsınız ben annemdeydim dün gece şöyle bir göz gezdirdim eve gelince son iki günümü çalışıyorum yarın doktorumdan çalışamaz raporumu alacağım bugün itibariyle şafak 11
Canikooo iyiyim... Yarın yoga dersim var arada yürüyorum geziyorum oğluşa alışverişe ufaktan başladım ama hiç kıyafet almıyorum arkadaşlarım sağolsun bir dolap dolusu kıyafet hediye ettilerBen odama küçük beşik düşünüyorum ama CEM oğluşumun odası kafamızda hazır sen neler yapıyosun?
11 gün sonra evladının kokusunu duyacaksın alalh sağlıklı doğumlar nasip etsin cnm bizede dua et...Günaydın kızlar hafta sonu kaynatmışsınız ben annemdeydim dün gece şöyle bir göz gezdirdim eve gelince son iki günümü çalışıyorum yarın doktorumdan çalışamaz raporumu alacağım bugün itibariyle şafak 11
amin cnm aminnn bayram üzeri güzel günler görelim.....Günaydın kızçelerim...
Güzel bir hafta bizimle olsun inşallah
sanada günaydın cnm...günaydın canlar
Cem ne kadar tatli bir isim :) yoga falan baya hazirlikkisin sen doğuma desene :)
Canım gerçekten düşüncesi çok güzel inşallah sağ salim alırım kucağıma ameliyathane korkutuyor beni korkularım başladıNe kadar az kaldı
Kuzu 11 gün sonra miss kokusuyla kucağında olacak düşüncesi bile içime huzur verdi yaşamak kimbilir nasıl güzel olacak
11 gün sonra evladının kokusunu duyacaksın alalh sağlıklı doğumlar nasip etsin cnm bizede dua et...
edicem canım rabbimin izniyle buradaki tüm arkadaşlarım için doğum anında dua edicem
Günaydın canım, tedavime az kaldı yaw çok heyecanlıyımGünaydın kızçelerim...
Güzel bir hafta bizimle olsun inşallah
bebegım bugun 25 gunluk oldu bıle.Canım gerçekten düşüncesi çok güzel inşallah sağ salim alırım kucağıma ameliyathane korkutuyor beni korkularım başladı
bebegım bugun 25 gunluk oldu bıle.
Hiç korkma amelıyathaneden canım. ben gırınce ne guzel demıştım kendı kendıme.heryer özenli düzenli :)) temızlıkten parlıyor :))
sadece bebegımı merak edıyordum biraz da heyecanlandım ama onun harıcınde hıc bırsey hıssetmedım.
sakın korkma, korkulacak hıcbırsey yok. hiç birşey hıssetmeyeceksın sezaryan olacaksa tabı. iğne bıle hıssedılmıyor. kan alınırken kolundan inan daha fazla acıyor.hep dua ettım 45 dk.sürdü orada durmam. hep dua ettım o süre boyunca.
Sağlıkla kucagına alırsın ınş.
Haklısın ben oğluşda da "amaaaaan bumuymuş bugün olsa koşa koşa giderim sezeryana" demiştim ama gel gör ki yine korkmaya başladımbebegım bugun 25 gunluk oldu bıle.
Hiç korkma amelıyathaneden canım. ben gırınce ne guzel demıştım kendı kendıme.heryer özenli düzenli :)) temızlıkten parlıyor :))
sadece bebegımı merak edıyordum biraz da heyecanlandım ama onun harıcınde hıc bırsey hıssetmedım.
sakın korkma, korkulacak hıcbırsey yok. hiç birşey hıssetmeyeceksın sezaryan olacaksa tabı. iğne bıle hıssedılmıyor. kan alınırken kolundan inan daha fazla acıyor.hep dua ettım 45 dk.sürdü orada durmam. hep dua ettım o süre boyunca.
Sağlıkla kucagına alırsın ınş.
MERABALAR ŞAHİN BEYDE TÜP BEBEK FİYATI NE KADARA MAL OLUYOR?MUAYENE ÜCRETİ NEDİR VE ÖN GÖRÜŞME İÇİN ÜCRET ALINIYORMU?Aramıza hoşgeldin canım ben Şahin beyin hastasıyım izmirden ona geliyorum bu 4.deneme olacak nasipse ekim reglisiyle başlıyorum pazartesi günü görüşmeye gittim ve Dr çok sevdim istersen ongorusmeye git
İNŞALLAH BU SEFER TUTAR CNM ALLAH HEPİMİZE EVLAT SEVGİSİNİ YAŞATSIN ŞAHİN BEYDE TÜP BEBEK FİYATLARI NEDİR CNM,MUAYENE ÜCRETİ NE KADAR VE ÖN GÖRÜŞME İÇİN ÜCRET ALINIYORMU?Merhaba cnm insallah bu sefer tutar bebisine kavusursun.ben sahin beyin hastasiyim cokta memnunum ikinci denememde tuttu cok sukur ikizlerime hamileyim.cok ilgili bir doktor ve isini iyi yapiyor.pembe maviye gitmedim ama bende dogum icin orayi dusunuyorum iki doktora birden gidip dogumumu baska yerde dusunuyorum cunku acibadem gereksiz pahali.
Canim ben cidere üye olduğum için ongorusmede ücret odemedim fiyat konusunda konuşmadik cider uyeligim olduğu için 1000 lira indirim olacak Hakkımızda hayırlısı inşallah bu sefer hersey güzel olurİNŞALLAH BU SEFER TUTAR CNM ALLAH HEPİMİZE EVLAT SEVGİSİNİ YAŞATSIN ŞAHİN BEYDE TÜP BEBEK FİYATLARI NEDİR CNM,MUAYENE ÜCRETİ NE KADAR VE ÖN GÖRÜŞME İÇİN ÜCRET ALINIYORMU?
sağol canımm, ohss.den öluyorum zannetmıştım. benı camdan aşağı atın dıye bagırıyor ağlıyordum.MAŞALLAH CANIM OHSS OLDUĞUN GÜNLERİ HATIRLIYORDUM KUCAĞINA ALMIŞSIN BİLE BİZLERE DE NASİP OLSUN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?