çok sağol cnm amın inş.Valla bende sanırsam çalışıyorum:))hiç iş yapasım yok bugun pazartesı sendromu galıba nette dolaşıyrum cok ışım var halbukı ama ıcımden gelmıyr:S
bende tesettürlu değilim süslü püslü şeyleri severım parfum delisiyimdir makyajıda severım azda olsa göz kalemı rimel çanta çerçeve mutfak eşyalarını severim ev ayakkabılarına bayılırım
canım kulak sıvısında azalma kaynanamdada var kristal oynaması var birde kulakta
biraz sarsıyor ama merak etme çok ciddi sonuçları yok dedi doktor bize
stres baş düşmanıymış bu kuak hastalıklarının
Keşke diğer arkadaşlarımızda senin kadar yazsalar canım
Kolay gelsin sana ben evdeyken daha çok yoruluyorum bu temizlik yüzünden
kolay gelsın Esram ohh negusel keşke bızde evde olsakta tamızlık yapsak sonra bı keyıf kahvesı ıcsek sıcacık evımızde
Sabah sıcacık yataktan kalk gel işe pöff
Evet cnm stresten benımde cok cevremde duymuştum eltımde oldu hatta ama ne bıelyım ınsan yıne telaşlanıyorİnş çabuk iğleşir
Bende de var o. Çok sıkıcı bugün izin mi alsam diye düşünüyorum 1 hafta bunalımlardayım sanırım
canım ben biraz pimpirikliyimde işim bitmez o yüzden
teşekkür ederim ben buraya yazmayı çok seviyorum
izinmi sorma cuma gunu işten 11 de cıktım işte annem ıcın hastanegttım bugun geldım herkezın surat 5 karış işler masamda yığılmış .ay sonu bıde bunun ustune ızın verın eve gdıyrum desem :) küfür eder gibi hepsi bakar kalır otur oturdugun yerde derler bızım burası ızın dedınmı 1 hafta kusuyolar çocuk gıbı akılları sıra tavız vermeyelım yuz bulmasınlar dıye duşunuyolar galıba neyse bı gun bırakıp gıtcem yuz ustu görcekler cok sınırlendım bak yıne
Bende önceden öyleydimEge sağolsun bana dağınık yaşamayı öğretti
benım kurbanım hiç yazmıyor kendinide az tanıtmış artık biraz onun sevdıgı biraz kendim begendıklerımı alıp göndercem ayyy biri kahvemı dedı bende şimdi içtim kahvemı bi fincan daha içerim o kadar çok seviyorum kahveyı
izinmi sorma cuma gunu işten 11 de cıktım işte annem ıcın hastanegttım bugun geldım herkezın surat 5 karış işler masamda yığılmış .ay sonu bıde bunun ustune ızın verın eve gdıyrum desem :) küfür eder gibi hepsi bakar kalır otur oturdugun yerde derler bızım burası ızın dedınmı 1 hafta kusuyolar çocuk gıbı akılları sıra tavız vermeyelım yuz bulmasınlar dıye duşunuyolar galıba neyse bı gun bırakıp gıtcem yuz ustu görcekler cok sınırlendım bak yıne
ege gibi bir paşam olsunda dağınık yaşamaya razıyım canım
Cici'ye söyleyelim o zaman takip etmeyen arkadaşlarımızda bilgilendirilsin.
1-Herkes takip numarasını karşı tarafa sms yoluyla bildirsin.
2- Kesin bir gün yada gün aralığı olsun kargo için.
Bugün kalabalık burası altta kimleri görüyorum
TinyLove, cagla2525, CİCİ35, EsRa1982, haticecrm
ve diğerleri ne yapıyorsunuz kızlar
Takip no bana gonderilsin kizlar cunku bakilir ve hedlye gelmeden belli olur isinden falan anlami kalmaz suprizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?