Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar kurbanlarinizin sik girmemesi disinda baska sikintiniz varmi???
birde kizlar kimse butcesini zorlamasin lutfen ...anlastikmi
var kendılerını daha detaylı tanıtmamaları nelerden hoşlandıkları gıbı mesela:))
Neler aldin bakimm :))Günaydın arkadaşlar sonunda hediye alışverişine başladım 3 parça aldım devamı gelecek
kizlar bisey diycem ama kizmayin herkes istedigi ve musait oldugu tarihte gondersin oyle hepimiz ayni tarihte nasil gonderelim ki onemli olan yilbasindan once arkadasimizin eline gecmesidir..yani demem o ki kurbaninizin bulundugu sehre gore de ayarlayabilirsiniz..
tabi burda onemli olan yilbasindan once olmasi
canim bununla ilgili yapicak cok sey yok aslinda artik tamamen sizin zevkinize kalmis ... Yarim elma gonul alma
Neler aldin bakimm :))
Yaaaa ağlayacağım.
Hediye için sipariş ettiklerimin arasında 2 ürünü site iptal etmiş. Off ya çok da beğenerek almıştım.
bu arada benim kurbanım çok tatlı biri öyle hissediyorum buradan yazdıklarından daha alışveriş yapamadım çocuklan çıkamıyorum bakalım bu hafta çıkıp bakıcam bi
Günaydın arkadaşlar sonunda hediye alışverişine başladım 3 parça aldım devamı gelecek
kizlar bisey diycem ama kizmayin herkes istedigi ve musait oldugu tarihte gondersin oyle hepimiz ayni tarihte nasil gonderelim ki onemli olan yilbasindan once arkadasimizin eline gecmesidir..yani demem o ki kurbaninizin bulundugu sehre gore de ayarlayabilirsiniz..
tabi burda onemli olan yilbasindan once olmasi
Kızlar bişraz daha fazla tanıtsaydık keşke kendimizi. Ben hediye almakta biraz zorlanıyorum. Özellikle yazdığı şeylere göre seçmeye gayret ediyorum ama hoşuma gitmiyor genelde. Hani sadece süs eşyalarını alıpta göndermekte istemiyorum. Kıyafet alacağım ama çok kararsız kalıyorum onu giyer mi giymez mi? Tesettürlü mü bilemediğimden dolayı zorlanıyorum. Herkes bir resmini falan mı paylaşsa:26:
o zaman benim senin kurbanın çok tatlı ve şekerimdir
aynen öle benım kurbanım yok zaten ortalarda hıc grmedım yazsın buraya denk gelmedık artık gönlumden gecenı zevkıme göre alıcam bışıler yapcak bişi yok :)