başkalarıda var canım ama bu 3 arkadaşta uğramıyor dediğin gibi
nedense bu yıl çok taktım uğramayanlara ya
ama cidden tanımak gerekiyor
muhabbet ettiğin paylaştığın kişiye sanalda olsa bağlanıyorsun ve bişeyler almak çok daha zevkli hale geliyor
selamm kızlar..
ben bırzamanlar cok gelırdımnsıteye ısten ayrılınca gıremıyrum eskısı gıbı..bu arada herkes ıyıdır umarım.ben hediyelerimin bır kısmını aldım kargoya ne zaman verıecek peki
selamm kızlar..
ben bırzamanlar cok gelırdımnsıteye ısten ayrılınca gıremıyrum eskısı gıbı..bu arada herkes ıyıdır umarım.ben hediyelerimin bır kısmını aldım kargoya ne zaman verıecek peki
Evet bende öyle düşünüyorum. Tamam her zaman müsait olamayabilirler ama arada uğrasınlar bari. Hani belki unuttular bile:26:Gerçi Cici görüşmüştür değil mi herkesle aktif olarak
Akşam olsa da uyusak :)
Agzindan bal damlio:)
Gece nöbetçiydim hastanede. Biraz uyuyabildim ama tabi az uyudum, bir de evdeki uyku gibi olmuyor.
ewet canım hafta içi bizde kalıyo kv
ewet canım aşcı eşim saat 10,30 11 gibi geliyor
ee bebeişle zor oluyo tabii demi
ii[/QUO
aşçı demek
ne güzel yemekler yapar deyip yemek sohbetini açıyormuşumki tüm topik üstüme çullanır bu sefer
ÖYLE SANDIGIN GİBİ OLMUYOR CANIM KOCAM İŞİNİ EVE TAŞIMIYOR
selamm kızlar..
20 GİBİ CANIM EVET DAHA SIK GİRERSEN DAHA ÇOK SEVİNECEGİZ ...
OOO GÖZÜN AYDIN CANIMMkızlar bu arada benim ailem gelecek memleketten az sonra 2-3 gün uğramayabilirim bu yüzden katili kusura bakmasın
fırsat buldukça yine gelicem ama
görüşmek üzere şimdilik
başkalarıda var canım ama bu 3 arkadaşta uğramıyor dediğin gibi
nedense bu yıl çok taktım uğramayanlara ya
ama cidden tanımak gerekiyor
muhabbet ettiğin paylaştığın kişiye sanalda olsa bağlanıyorsun ve bişeyler almak çok daha zevkli hale geliyor
hatice yi ben dün geceydi sanırsam online dı ama yazmadı heralde
Onlardan baska girmeyenlerde var
ya iki tane yılbaşı çekilişi sohbet topigi var neden ?
kızlar benım girip konuşmadım diye sitem yapmışsınız ama bazı mazeretlerım var giremıyorum benım kurbanım hiç girmıyor ona bişey dememişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?