ben şuan today ve tomorrow kullanıyorum.ikiside bambaşka kokular aslında:) birkaç yorumum:
today: harika,harika...çiçek kokusu sevenlerin bayılacağından eminim.hanımeli,yasemin,portakal çiçeği karışımı harika bir koku...sıkmaya kıyamıyorum açıkçası.kalıcılığı gayet iyi.ben bahar ve yaz aylarında tercih ediyorum çiçek çiçek kokuyor:)
tomorrow:today'in ablası.daha ağır,baharatlı.kış veya gece kokusu.kesinlikle anormal bir ağırlığı yok,tam kıvamında.ama yaz aylarında kullanılmaz.kokusu çok güzel,ikinci şişemi kullanıyorum.yine kalıcılığı çok iyi.ama 25 yaş üstü ve baharatlı koku sevenler kullansın derim.
incandessence: ben çiçek kokularını çok seviyorum, bu koku ise oryantal ve çiçek kokuları karışımı.internette çok olumlu yorumlar almış, kesin beğenirim diye küçük boy aldım.ve sonuç felaket! kesinlikle benim tarzım değil,ağır mı ağır.ama kalıcı hakkını yemeyelim.
celebre:genç kız kokusu:)tatlı ve ekşili çiçeksi bir koku.yazın en sıcak günleri için ideal.bu kokumuz edt, anlayacağınız üzere kalıcı değil.hadi diyelim 2 saat anca kalır.ama 20 liralık bir parfüm için ideal.20 yaş altı yaz aylarında kullanabilir
city rush:yapmayın ya böyle bir parfüm olmaz çok kötü gerçekten çok kötü.
far away: bir çiçek kokusu sever olarak sevemedim.çok ağır, koku bir türlü açılmıyor,sanki hiç notası yokmuş gibi...
little black dress.klas bir kokudur.çiçek,oryantal,fresh gibi bir ayırım yapamazsınız bu kokuya.ideal bir kokudur,her türü seven bunu da sever.şuan çok parfümüm olmasa bunu kesin alırdım.