3 gün içinde 6,9 dan 12,3 yükselmesi korkuttu beni canım ya ama ikiside ayrı hastanelerdi ne zaman gidiceksin doktora canım
bilmiyorum canım 6500 olunca karından gözükür dedi dış gebelik mi değil mi hemen bakmam lazım dedi çok şükür dış gebelik yok dedi kese çok güzel yere yerleşmiş dedi
devletteki de ilk 3 aya kadar alttan bakılıyormuş özellikle sordum cuma günü de alttan bakıldı sorun olur mu diye olmaz dedi önce karından denedi göremedi biraz kiloluyum da sonra alttan baktı
benim kese boyutunna göre yolk sac görükmesi gerekmez mi kafam en çok ona takılıyor?
canım çok sağol içime su serpildi bende okuduğumda 11mm olduğunda yolk kesesi izlenir sanmıştım meğer öyle değilmiş çok sağol arkadaşım inşallah alıcaz kucağımıza meleklerimizibak canım senin için araştırdım:
gebelik kesesi 1 cm boyuta ulaştığında içerisinde yolk kesesi izlenir.... yani bizim keseler daha 1 cm olmadı minnaklar susam kadarlar
içini ferah tut kucağımıza alacağız meleklerimizi inşallahzaten bi anormallik olsa dr söylerdi diye düşün kötü şeyleri çağırma... bebeğimiz bizimle
.
canım benim ki sanırım geç döllenme keseye göre 4+3 haftalığımHmm.. Karın bölgen yağlıysa oyüzden üstten görememiştir anladım canım.. Yani 8 haftalıksan bebeği görmesi lazım hatta kalp atışlarını dahi görebilirsin,endişende haklısın, ama doktorun olumsuz konuşmamış, bir endişesi olsaydı belirtirdi diye düşünüyorum..
canım çok sağol içime su serpildi bende okuduğumda 11mm olduğunda yolk kesesi izlenir sanmıştım meğer öyle değilmiş çok sağol arkadaşım inşallah alıcaz kucağımıza meleklerimizi
İnşallah canım. O tedirginlk bende de var kimseye söyleyemiyorum bile henüz.. Sürekli yatıyorum. Napalım artık miniklerimiz sapasağlam doğsun da insan her seye katlanır. Bol bol dua etmek lazım, allaha emanetleri..Aminn aminn insallah bende sureklu dua ediyorum.dusugum 4haftalikti kucucuk bi kese gorup sonra kaybettim. O psikolojiyi atlatamamisim daha hep tedirginim. Rabbim nasip edecek ins bu sefer..
Kızlar yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım
Ya Settar
kızlar ben yarın 5 haftayı doldurmuş 6. haftaya girmiş olacağım doktora gidince neler beklemeliyim ?
Canım aynı sayılırız galiba...sat ne zamandı? Nokta kadar bir kese göreceksin inşallah:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi haberlerle gel inşallah canım benim:)
doktoruna gore degisir canim
benimki hixbisey demiyor sadece iyi saglikli bu kadar
canım benim ki sanırım geç döllenme keseye göre 4+3 haftalığım
merhabalar bende aralik annesiyim insallah. 7+ 5 im kalp atimini duymadim ama ekranda keseyi ve kalbini gordum minik minnacik kipir kipir. ben alttan muayene olmuyorum ustten bakiyo drum su ictim mesane doluyken bakiyo rahat goruyor masallah inci tanem gayet iyi nazar:
ben sadrcr vitamin folbiol kullaniyorum ve tsh tam kan sayimi bi ksc test daha yazdi drum saglik ocagi na gidicem sizler kayit.oldunuz mu hangi testleri yapmak lazim paylasalim arkadaslar benim ilk gebreligim hemde alti yil sonra kucagimiza aliriz doya doya operiz koklariz insallah rabbim nasip et aminnn olmayanlara da ver yarabbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?