- 5 Şubat 2009
- 1.015
- 239
Liste vardi ama guncellenmedi sanirim..
Liste guncel listedir bilgilerini verenler eklenmistir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Liste vardi ama guncellenmedi sanirim..
saol canım:) ben antalyada topçular medstar ( eski andeva topçular hast.diyede bilinir) sanem çimen diye bi doktora gidiyorum kızımdada ona gitmiştim memnun kalınca onunla devam edicem
sor güzelim okuduğum yazılardan anladığım kadarıyla keseyi soracaksın... ama bende 2 kese var 2 kesenin içinde de tekler bende eşim ikiz doğmuş o yüzden baya sordum çok benziyor zaten senin resimle tek dedi zaten kalp atışlarını açınca anlıyormuşsun eğer ikiz olursa o kesede kalp atışları için açtığımda birbirine karışan 2 kalp atışı duyardık dedi biz tek duyduk daha yeni duyduk ayyy çok güzel birşey ya kalp atışları...
hazır yazmışken bugün başımdan geçenleri de yazayım eşimle ben 2 taraftan doktor araştırdık. ben devlette olan özel muayenesi de olan çok uzman birini buldum. ona sabah erken randevu aldım. eşimde bir doktor arkadaşımızın önerisi bir hatundan randevu aldı öğlene...
sabah gittim doktora neyse adamda hakikaten uzman baktı 2 gövdeli rahmin var nasıl görmez bunu tüp bebek yaptırdığın yer dedi. zararı nedir dedim ilk zamanlarda sorun değil ama ilerde düşük riskin yüksek dedi eh insan baya bir bozuluyor ben de eve geldim netten araştırdım filan adam haklı doğuran birisi olmuş dünyada ilk demişler... ağlamaktan gözlerim şişti resmen sonra eşim aradı hadi randevu almıştım gidelim dedi. ona gittik ben anlamıyordum kadın konuştu filan ama ben rahmim çift bölmeli dedim kadın anladı oraya takıldığımı gel bir bakalım dedi. neyse baktı tam olarak çift bölme değilmiş ultrasonu çok iyiydi kalp şeklindeymiş tam ayrılmamış perde de yokmuş sorun olacak değil sadece ikiz olduğu için erken doğum riski yüksek ve erken gelirlerse diye ben rahim ağzını dikerim düşük olmaz dedi... biraz yüreğime su serpildi geldim...
Shimarik bizim doktor ilk gunden son gune kadar serbest dedi rahat olabilirmisiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Liste guncel listedir bilgilerini verenler eklenmistir.
bat bitiş tarihi mi?
Bu arada kizlar benim mide bulantilari cok artti, bugun isyerinde cok fena oldum bas donmesi mide bulantısı izin aldim eve geldim. Kafami kaldiramiyorum.surekli uyku hali napicagimi şaşırdım.
Bu arada kizlar benim mide bulantilari cok artti, bugun isyerinde cok fena oldum bas donmesi mide bulantısı izin aldim eve geldim. Kafami kaldiramiyorum.surekli uyku hali napicagimi şaşırdım.
maalesef benim de bulantılarım başladı. bugün 2 de kalktım yataktan. gözümü açamıyorum. karnım çok açtı haliyle. buzdolabıını açtımnasıl öğürüyorum kokuya dayanamadım kapattm dolabı. bi de migrenim var öldüm ağrıdan:'( bi de çok üşüme var bende. bi türlü ısınamıyorum. kansızlığım da yok aslnda.
maalesef benim de bulantılarım başladı. bugün 2 de kalktım yataktan. gözümü açamıyorum. karnım çok açtı haliyle. buzdolabıını açtımnasıl öğürüyorum kokuya dayanamadım kapattm dolabı. bi de migrenim var öldüm ağrıdan:'( bi de çok üşüme var bende. bi türlü ısınamıyorum. kansızlığım da yok aslnda.
canım ben yanlış yazmışım bu hamile olayı benim aklımı aldı sat ım 19 mart son adet tarihi demek :)
:) Bu ara ben de öyleyim zaten :) Benim de yakın sayılır sana, 13 mart..
kızlar ben geçen ctesi keseyi gördüm 1cm ydi..bugün bi daha gittik 1,5 cm olmuş çok yavaş büyümesi dedi doktor sat 1mart ama kan değerlerime göre geç döllenme demişti doktor yolk sac da görmedi bebek de haftaya bakacak görünmezse alacak sizin kese boyutlarınız nasıl lütfen paylaşır mısınız ?