en cokta onu kafama takiyorum canim.. bebegim olucagi icin ve çok şükür hic problem yasamadan hamile kalmayi nasip etti allahim ama goguslerim zaten cok büyük iyice büyüyünce nasil olucaklar cok merak ediyorum zaten 90 beden biraz canim sıkkın bu duruma( bende arada tutuyorum vallai yatakta dönerken kopucak gibi oluyo :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uyku uyku uyku halsizlik göğüslerim acayip ağrıyor sızlıyor karnım davul gibi hiç tadım yok sanki......keyifsizim Allahım şu ilk aylar çabuk sağlıklı geçsin inşallah sizde durumlar nasıl...?
Günaydın,
Bugün öğürerek işe geldim. Bulantısı olmayanlar çok şükretsin berbat bişiii
canım sen kalp atışını duyabildin mi?
canm Allah yardımcın olsun. zaten sabrını veriyo Rabbim.. yazdıkların beni duygulandırdıbnm çok sık kasıklarım ve belim ağrıyo ama inanki şükrediyorum ağrılarıma bile. böyle bir mucize var içimde ben nasıl şikayetlenirim ki..
canım sen kaç kilo aldın? bu arada can boğazdan gelirbi de bulantıdan bişi yiyemeyenleri düşün.. kilo olsun bişi olmaz yeter ki bebişin iyi olsn.
tahlilleri yaptırabiliyormusun peki? yada nasıl yaptırıyorsun? hangi doktora gidiyorsun ben özele gidiyorum testleri burda yaptırayım dersen yardım ediyorlarmı ki???
Gunaydınn kızlarrr...
Hamilelik herkese uyku yapıyo bi bana yapmadi bari hamileyken uyusaydim doya doya
Hosgeldin...
Allah im saglikla kucagina almayi nasip eder ins sana da hepimizede.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen bende de ters etki yaptı sabahın 6 sında uyanıyorum, uyuyamıyorum
Aynen bende öyle erkenden kalkiyorum gecede uyuyamıyorum...eskiden beri erkenden kalkardım inş hamileligimde uyurum derdim şuana kadar etki etmedi
evet gece uyumada da zorluk çekiyorum bende arada. inşallah ilerleyen günlerde etki eder
canım bende de uyku hali çok var mesela biraz yürüyüş yapınca hemen nefesim kesiliyor ki 165 boy 57 kilo yani şişman değilim ama kendimi çok ağır hissediyorum benim de karnın çok şiş annem ödemdir bir süre sonra geçer diyor yani şimdiden karnımız büyümez heralde sonuç olarak yalnız değilsin canım akşam 9 da uyuyorum
Kizlar tabloya yeni katilanlari ekliycem bunun disinda ekleememi istediginiz bir sutun varmi, buda olsa iyi olur dediginiz fikirleriniz varsa soyleyin ekleme yapayım.
canım cinsiyet yok tablodaaaaa
birde sıra no yaparsan kaç kişiyiz biliriz :) başka aklıma gelmiyor bişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?