Hangi topicten canim klomen asilama tuptenmi :)
Aynen bende oyleyim zaten gobegim vardi simdi maşallah uç aylik gibi sistim su kalp atisini falan duyup hamile pantolonu almam lazım
Tüpten canım , valla ben kalp atışı duymadım ama bugün kendime lastikli pantolonlardan aldım, neticede Allah korusun kalp atışını duymasam da bu kiloyu kolay veremem
Aynen canım bende baya kilo aldim bebeklerimizi saglikli sihhatli alalimda
Ben de 25 inde gidicem kalp atışı için inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen inşallah, ben tedaviye başladığım günden bu yana 6 kilo almıştım((( ama napiyim üzülmemeye çalışıyorum, o kadar hormon kullandık o kadar yattık ki normal diyorum artık
Ben tüp tedavisine başlamadan önce 72 kiloydum gecen ggün eczanede tartildim 71dim ama imkansiz ilk tartildigim tartı doğrudur diyorum haftaya ayni tartiyla tartilcam
bende 5+3 hamileliğim bulantı adına hiçbir belrti yok ama inşallah hiç olmaz göğüs ağrılarım biraz hafifledi dokunamıyordum adet olacakmış gibi ağrılarda hafifledi ama zaman zaman oluyor çok acıkıyorum kabızlık var bendekiler böyle kızlar inşallah hiçbirimizde bulantı olmaz tek korkum
Merhaba hanimlar hepinize, hep kasim annesi olucam diye düşünürken sanirim Aralik annesi olucam sizler gibi :) bebeğim bugün SAT gore 7+2 olmadi gerekiyordu. Geç döllenme olmuş şuan 4+4 deyiz ve gayet saglikli gidiyormusuz
canım bnmkilerde de hassaslık var çok acıyolar.. ama büyüme henüz yok. genelde 8.haftada başlarmışş
kilolarinizi bilmiyorum ama sukredelim kizlar. bu yol herkes icin mukemmel gitmiyo malesef. biraz fedakarlik yapacagiz. allaha sukredelim meleklerimiz bizimle kalsin.
nette bi kadin var onun blogunu okuduktan sonra sukretmeye daha cok inandim. isterseniz sizde okuyun melinasmom olarak aratin sadece birkac satir okusaniz yetecek.
ben guatr hastasiyim daha pek cok hastaligim var ama umursamiyorum. yilladrdir bir gram kilo almadim bu yuzden tansiyon hastasiyim surekli ayilip bayilma halindeyim. ama yinede halime binlerce kez sukur. hamilelikte bile kilo alabilirmiyim bilmiyorum ki ilerisi icin almak zorundayim.
Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app
bende 5+3 hamileyim:))bulantım felan yok diğer gebeliklerimde de olmadı.bu 3. gebeliğim diğer 2si malesef düşük oldu( ve inanıyorumki rabbim bu sefer benim kucağımı dolduracak inşllaah güzel allahım hepimizin yüzünü güldürsün...göbişler şişsin bebeişler sağlıklı nur topu gibi olsun lar inşallah
bende 5+3 hamileliğim bulantı adına hiçbir belrti yok ama inşallah hiç olmaz göğüs ağrılarım biraz hafifledi dokunamıyordum adet olacakmış gibi ağrılarda hafifledi ama zaman zaman oluyor çok acıkıyorum kabızlık var bendekiler böyle kızlar inşallah hiçbirimizde bulantı olmaz tek korkum
olsun canm sabret.. göğüslern acıdıkça sen bebişini doğurduğunu ve ilk emzîrişini hayal et. eminim çoookk güzel bi duygudur:)) bnm arkadaşımın göğüsleri hamileyken artık o kadar çok büyümüşlerdi ki bi de acıyo da tabi sağa sola dönerken onları da koluyla tutarak kendiyle beraber öyle dönüyodu hehedemekki bana öyle gelio canım ama cok sizliyolar canim yaniyo yatakta saga sola dönerken(
peki bebeğinizin kalbini en erken ne kadarlıkken dakikada kaç atarken duydunuz.bu konuda yaram var da
kilolarinizi bilmiyorum ama sukredelim kizlar. bu yol herkes icin mukemmel gitmiyo malesef. biraz fedakarlik yapacagiz. allaha sukredelim meleklerimiz bizimle kalsin.
nette bi kadin var onun blogunu okuduktan sonra sukretmeye daha cok inandim. isterseniz sizde okuyun melinasmom olarak aratin sadece birkac satir okusaniz yetecek.
ben guatr hastasiyim daha pek cok hastaligim var ama umursamiyorum. yilladrdir bir gram kilo almadim bu yuzden tansiyon hastasiyim surekli ayilip bayilma halindeyim. ama yinede halime binlerce kez sukur. hamilelikte bile kilo alabilirmiyim bilmiyorum ki ilerisi icin almak zorundayim.
Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app
Valla eğer öyleyse maşşallah şanslısın ben hominigırtlak yiyorum :) doyma eylemi yok bende.. midem kötü oldukça birşey atıyorum ağzıma.
Bulantı yok ama böyle kazınıyor gibi arada da çalkalanıyor sanki bböyle çok tuhaf
olsun canm sabret.. göğüslern acıdıkça sen bebişini doğurduğunu ve ilk emzîrişini hayal et. eminim çoookk güzel bi duygudur:)) bnm arkadaşımın göğüsleri hamileyken artık o kadar çok büyümüşlerdi ki bi de acıyo da tabi sağa sola dönerken onları da koluyla tutarak kendiyle beraber öyle dönüyodu hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?