tebrik ediyorum seni canımBayıldım çok güzeller
sağlıcakla bebişine giydirirsin inş.
EN SON 16 MARTTA ADET OLDUM CANIM :) ŞUANDA10.HAFTANIN İÇİNDEYİM 11.HAFTA SAYILIR..
AAAAA BAK ŞİMDİİ NASILDA BULDUNDENEMEDİĞİM HİÇ BİRŞEY KALMADI AŞIRIYA KAÇMADIKÇA YAP İSTERSEN..
AMA BEN RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİM O AY DA HAMİLE KALDIM
SANIRIM ETKİSİ VAR BU FİLMİN..
1 SENE DOLDU DOLACAKKEN BEBİŞ GELDİ ..
RABBİM SANADA NASİP ETSİN İNŞ
Batıyor canım pıtırak gibi soluma yatınca rahatsız ediyor sağa yatıyorum
Ya Settar
senin pıtırağını yerlerdişlerimi sıktım valla o kadar yiyesim geldi yani
Hehehe geçen cuma gittik yatıyordu yarın biraz zıplasın yaapıtıraklı göbüşler
Ya Settar
Hehehe geçen cuma gittik yatıyordu yarın biraz zıplasın yaapıtıraklı göbüşler
Ya Settar
Soldaysa kız sağdaysa erkek diyo benim etrafdakiler ama tam tersini duyanda varmış o efsane de patladı yani :)) benim de ilk günden beri hep sağ tarafda batmalar vs. Hayırlısı olur inşallah..sağlıklıca gelsin de minnaklar her türlü ısırırız onları biiiiz:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
elimizde kalmasalar bariben şimdiden deli gibi göbeğimi sever oldum
Ben de ben de :)) ayyy çok şanslı bebiş olacaklar bu minnaklar inşallah :)
Soldaysa kız sağdaysa erkek diyo benim etrafdakiler ama tam tersini duyanda varmış o efsane de patladı yani :)) benim de ilk günden beri hep sağ tarafda batmalar vs. Hayırlısı olur inşallah..sağlıklıca gelsin de minnaklar her türlü ısırırız onları biiiiz:))
canım ben hep soldan yumurtluyorum, bebeğimde soldaydı oğlum oldu. bunda da sol tarafta. yine içime oğlan doğuyor, dr da oğlana benzetti.
nasıl anladın canım soldan yumurtladığını anlaşılabiliyormu öyle??
ömürlerinin sonuna kadar da öyle olsunlar inş.
2. kez anne olacağım.
Bu hamileliğimde sürekli kanamam oluyor. 12. hafta bitse kanamamda bitecek diye bekliyorum.
Ayni seyleri yasamisik canim benimde kanamm lekelenmem vardi 5. Haftadan bir basladi suan 12. Haftadayim baya azaldi insallah gecicek
kızlaaaaar artık pantolonlarımın içine sığamıyorum sürekli dükkan açık geziyorum üstüne biraz uzun altı lastikli bir bluz aldım bayağı gizliyor ama haftaya alışveriş şart erken mi çıktı karnım bilmiyorum 12 haftalık
kızlaaaaar artık pantolonlarımın içine sığamıyorum sürekli dükkan açık geziyorum üstüne biraz uzun altı lastikli bir bluz aldım bayağı gizliyor ama haftaya alışveriş şart erken mi çıktı karnım bilmiyorum 12 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?