- 8 Eylül 2011
- 3.852
- 83
- 163
Bugün, inşLlah doğuma kadar benle ilgilenecek olan doktoruma muayne oldum. Keseyi gördükama bebişi göremedik henüz. Her şey çok normalmiş çok şükür. Bir daha 29 nisan da kontrole gideceğim. Artık kalp atışını da duyarız herhalde :):)
Gozun aydin minok
Kalp atisinida duymak nasip olur insallah
Ben normal dogum istiyorum doktorumda bu yonde cok olumlu pekcok arkadasim ona gitti memnun kaldi tabi insallah vucudum ve bebegim buna izin verir herseyin hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de akropol de bülent alp aydın a randevu aldım bakalım iyi diyorlar ama en çok korkum özel hastaneler bir şeyi bahane edip son abda sezaryene alıyorlar ben de şiddetle normal doğum isteyeceğim bakalım
Normal doğum istiyosan Bülent Alp Aydın'Dan vazgeç derim...
günaydınnnn
canım sadece akropol değil ki özel hastanelerin çoğu son haftalarda bir şekilde sezaryene kaydırıyor kişiyi. ya çatı dar deniyor, ya kafa çapı 10 cmden büyük deniyor, kakasını yeme ihtimali var beklemeyelim vs vs.
oğluma gebeliğimdeki grubumuzda 60 küsur hamileden sadece 2si epidural normal doğum yaptı. herkesi sezaryene ikna ettiler bir şekilde. ben bebek iri denince kendim istedim sezaryen. ki baya iri doğdu oğlum maşallah. 10 kere daha doğursam onunu da sezaryen isterim. 2 günde ayaklandım hiçbir sorun yaşamadım çok şükür.
Doğrudur, zaten devlet ünv hast tercih etmemin sebeplerinden biri de bu. Bu doktorla ilgili özellikle sezeryan taraftarı diye çok duydum...
Gerçekten bir sağlık problemi olmadığı sürece sezeryanı doğru bulmuyorum. Niye durduk yere karnımı boydan boya yardırayım cnm:)
aralık anneleri başlığı da açılmış... hepinize hayırlı olsun. güzel bir hamilelik geçirirsiniz inşallah..
ben de şimdilik Batıkent bilgiye Selçuk beye gidiyorum.
as_ya sen nereye gidiyorsun?
Sağol canim inşallah seninde doğumuna az kaldı saglikli sihhatli kucagina alirsin insallah
Canim deli gibi tursu cekti bugun ogle arasi gittim aldim, minik salatalik tursusu arkadaslar durumu bilmedigi icin hayirdir dediler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?