- 4 Nisan 2011
- 3.045
- 1.704
- 248
Heycan dolucanım odalarında var ultrason... 7 tane kadın doğum doktoru var genel de boş oluyor ben özel de daha çok bekliyorum kii
Ya Settar
aaa o zaman hiç özele gitme. Bekleme yoksa ne rahat.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heycan dolucanım odalarında var ultrason... 7 tane kadın doğum doktoru var genel de boş oluyor ben özel de daha çok bekliyorum kii
Ya Settar
Anlamassak, konuşmassam çatlarız biz
Benim ki o kadar değil Allah'tan.Yoksa sus sus nereye kadar.
En çok korktuğum şey benimde.
olsun öğrenmişsindir bir şeyler evde yap. Bir şeyler üretmek çok hoş bence. Ben dikiş dikmeye bayılırım. Annemden gördüğüm kadarıyla kesip dikerim. Kursa gidemedim bir türlü iş, okul hep bir bahane oldu. Hep derim ev hanımı olsaydım paso dikerdim diye. Bir şeyler yapmak, üretmek çok hoş bence.
Ayy bende kirkyama kursuna gittim kadinlar dikis makinesi icin kavga ediyodu dayanamadim bitaktimBu yıl ahşap boyama kursuna gittim gitmez olaydım hepsi 50 yaş üstü menopozlu kadınlar kavga edip duruyorlar daha çok stres oldum
Ya Settar
Kiz biz seninle benziyoruz haa ben ogrenciyken kapandim aslinda ama hala acik daha guzelsin diyolar.ben terchimi yaptim sonucta dimi sizene!25 canım aynen bilememiişim hehehe bi de evlenince kapandım ona sardılar ayy açıkken ne güzelmişsin kafam ütülendi yaşlandım orda
Ya Settar
Canım üniyi bitirdiğim yıl iş sorunu vardı sıkıldım arkadaş dikişe gidiyormuş 3 4 ay gittim ben de tüm çeyizimii kendim diktim dikerim öyle çarşaf falan hiç acımam![]()
Ya Settar
aaa o zaman hiç özele gitme. Bekleme yoksa ne rahat.
Alanya açık anam 70 yaşında teyzeler kuaförden çıkmıyor halimiz nice burlardaAyy bende kirkyama kursuna gittim kadinlar dikis makinesi icin kavga ediyodu dayanamadim bitaktim
Kiz biz seninle benziyoruz haa ben ogrenciyken kapandim aslinda ama hala acik daha guzelsin diyolar.ben terchimi yaptim sonucta dimi sizene!
Bide siyasi kavga edip duruyolardi hepten isyaaan :)
Alanya açık anam 70 yaşında teyzeler kuaförden çıkmıyor halimiz nice burlarda
Ya Settar
Eki Görüntüle 1131256 Eki Görüntüle 1131253 Eki Görüntüle 1131255
kızlar bunlarda şuan elimde olan patikler:) daha model çok ama olanlar bunlar.
Ayy hepsinede bayildim tiglami ordun bunlari acaba bende orebilirmiyim denesem
bizimki de oynuyodu 10+3 de hele kolları yerim ben yaaa, bizim babamız da video ya cekti izliyoruz. kollar oynuyo bacaklar oynuyo, sonra kalp atıssı nı izletiyor dr. hergün izleyesim var. videomuzu![]()
Burdada durum fakli degil emin ol benim kayinvalidem ve tum akrabalari acik bi tek ben kapaliyim.Bunu giyim tarzi olarak ele alirsak ben seviyorum bu halimi..
aynen valla insan doyamıyor eve ultrason mu alsak die düşündük bir ara![]()
kızlar ne yemeği yapıyorsunuz fikir versenize daha işten çıkıcam eve gidicem ama ne yapacağımı bilemedim![]()
Ahh bende sabahtan beri düşünüyorum ne yapayım diye. Sonunda karar verdim ama canı çeken olur diye yazamıyorum. Aslında basit ama O anda evinde yoksa almaya üşenirse diye korkuyorum yazmaya.
o zaman sen bana özel mesaj at![]()