2014 Aralık Anneleri

Mide yanmasi bendede var ilkindede cok olmustu ozellikle hamurisi bisey yiyince depresiyor gavisconn surup ve renie tablet kullaniyorum biras olsun iyi geliyo gibi..

evet hamurişi yapar mayalı gıdalar yapar daha doğrusu.. 4-5 aylarda çok oldu bende de gaviscon kullanmıştım. snein ilk çocuğun ne? içinden ne geçiyor cinsiyet?
 
evet hamurişi yapar mayalı gıdalar yapar daha doğrusu.. 4-5 aylarda çok oldu bende de gaviscon kullanmıştım. snein ilk çocuğun ne? içinden ne geçiyor cinsiyet?

Canim benim ilk cocugum icime kiz dogmustu kız oldu simdi ise erkek gibi hissediyorum bakalim kısmet gerci hep eksi tuzlu yiyorum yine kız dogurcam herhalde:)) senin ne geciyor icinden?
 
Son düzenleme:
Canim benim ilk cocugum icime kiz dogmustu kız oldu simdi ise erkek gibi hissediyorum bakalim kısmet gerci hep eksi tuzlu yiyorum yine kız dogurcam herhalde:)) senin ne geciyor icinden?

oğlan doğmuştu rüyasını da görmüştük eşim ve ben aynı hafta içinde rüyamızda erkek bebek seviyorduk.
yine içime erkek doğuyor, eşim dile getiremese de kız istiyor biliyorum. rüyamda da erkek bebek uyuttum dün gece. hayırlısı olsun canım ..
kızının adı ne? benim oğlum emre:)
 
Canim deli gibi tursu cekti bugun ogle arasi gittim aldim, minik salatalik tursusu arkadaslar durumu bilmedigi icin hayirdir dediler:))
 

Benim minik cadının adı Elif..
 
dün bulantıdan kıvrandım bugun bulantı geçti arada yanma oluyor. öğlenleri yemek yiyebiliyormusun ?

Bugüne kadar nispeten yiyebiliyodum ve sonrasında da bulantım hafifliyodu. Bugün anca çorba ve ayran içebildim. Ve hala bulanıyorum...
 
Evett..Nerdeyse hamile olduğumu öğrendiğimden beri varr..

bugün benim içinde yemek işkenceydi nasıl yakıştırdılarsa tavuklu kabak gibi bir yemek yapmışlar sulu... çıkarmadan yemeğimi yedim zorla 2-3 kaşık...

normalde sulu yemek delisiyimdir artık sulu yemekler midemi kaldırıyor hele içindeki soğan salça kavrulmuşsa filan amanın daha fazla konuşamayacağım ne yiyeceğiz arkadaş biz ???

tek sorunsuz besinim simit oda poğaça pasta gibiler midemi kaldırıyor bildiğin yuvarlak simit ve sandviç...

bugün becerebilirsem balık yiyeceğim yaw bizim balık yememiz lazım normalde bayılırım midem kalktığından 2 haftadır yiyemiyorum
 

merhaba canım birşey sorabilir miyim?
benim 16 nisan adet günüm,seninle aramızda 1 gün var. fakat sen nasıl erken öğrendin hamile olduğunu? ben daha bekliyorum birşey yapmıyorum.
erken gebelik testi falan mı yapmıştın ?
 

Canim esim dusukten sonra bebek cok istedi ben 27 gunde adet oluyorum kanda beta hcg baktirdim 30 cikti ordan ogrendim dun deger katlamis 190 cikti kanda baktirirsan cikar canim varsa gebelik ki insallah vardir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

dr.ali fuat'a mı gidiyorsun canım
 


Ben de varımmmmm:) tahmini doğum 13-12-2014 yaş 34 ankara sevgiler
 
henüz randevu almadım ama taner beyde iyi gibi hem ali fuat çok kalabalık adamdan randevu almak dert...

aynen öyle duymuştum ali fuat için tedavisi çook güzel ama hamile kaldıktan sonra ona gidilmez yaa bi arkadaşım ikiz bebek bekliyodu kontrollerine de ali fuata gidiyordu malesef yoğunluktan adam çok ilgilenememiş son aylarında bir bebeği karnında ölü olup diğerinide erken doğum yaptı,

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın inşallah gönlüncede dr.ve hast.bulursun karar vermek gerçekten zor, bakalım bende cumartesi tekrar gidicem bakalım kalp atışlarını duyabilecekmiyiz merak ediyorum
 
Bilgiye gidiyorum nida hanima ama cok icime sinmedi degistrmeyi dusunuyorum
.
 
Son düzenleme:
Bilgiye gidiyorum nida hanima ama cok icime sinmedi.
.

sen ilk doğumunu nerede yapmıştın? benimki medicana. eşim de ben de çok yoğunuz. şu yoğunluğumuz bir geçsin de medicanaya gidip bilgi alıcaz özel doğum paketi varmış. 6 muayene ve doğum içeren. ilk üç ay içinde başvurmak gerekiyormuş sanırım. 1,5 ay kadar vaktimiz var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…