2014 Aralık Anneleri

İnşallah bu birlikte büyüsünler olayı gerçektir :) beni inanılmaz bir korku sarmaya başladı ne yapacağım 2 tane bebişle diye..
korkma canım Allah yardım eder seninkiler büyüyünce de hava atarsın bize kız doğumdan sonra onlemini al sen yine kazaya kurban gitme

bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım.kızımın kreşinde yanqın çıktı.çocukları son anda kurtara bilmişler.işdeyken bana haber verdiler.ordan nasıl çıktım nasıl geldım.hiç hatırlamıyorum.Rabbim tüm çocuklarımızı korusun.acılarını göstermesin. Amin!

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Allah beterinden korusun hepimizin evlatlarını..

Ben onu hiç düşünmüyorum ya. Ya sonra yine bebek istersem nasıl gidiyor senin hamilelik
Nolsun canım biraz agirlasmaya başladım sanki ufaklikla ilgilenmeye halim yok o da daha bi oyuncu oldu sürekli ilgi istiyo.. Oturup ağlamak istiyorum bazen o derece doğumdan sonra nasi baş edicem bunlarla hiç bilmiyorum kafamda deli sorular:) sen nasılsın ne var ne yok?

Sorma valla canım bende aynı durumdayım. Sürekli oyuncak bulup getiriyor bana oynayalım diye :) iyice ağırlaştım bende hemen yoruluyorum bazen 24 saat uyumak istiyorum tabii ki bu mümkün değiil. Allah yardımcımız olsun..

Seni sormalı nerelerdesin kız sen
Bu ara havalar güzelya hiç oturmuyorum evde bugünde gezecek yer arıyorum kendime de eşim arabayla gitti bende tostos oğlumla yürüyemeyeceğim için galiba kaldım evde :) çok sıkılyorum ya evde bide oğlum hem çok hareketli hem mız mız evde zaman gecmiyo

Burda da öyle çok güzeldi hava dün çıktık biraz bugün bulutlu biraz bende öyle çok sıkılıyorum eltim gelecek birde arkadaşım sıkıntıdan oturmaya çağırıyorum birilerini

Burda da öyle çok güzeldi hava dün çıktık biraz bugün bulutlu biraz bende öyle çok sıkılıyorum eltim gelecek birde arkadaşım sıkıntıdan oturmaya çağırıyorum birilerini
Ya ne güzel benim arkadaşlarımla kuzenlerim hep çalışıyo komşumda yok yakınımda teyzem var ona gidip geliyorum o kadarda yakın değil bide annemi çağırıyorum oda tabi herzaman gelmiyo:) çok skıcı evde zaman geçmiyo çocuk olmasa aç tv bak ama baktırmıyoda biraZcık oyun oynamayı bilselerde rahat etsek ya

Senin ki yürüyor mu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…