dün başqa doktora gitdim.oda ayni şeyi söyledi.bu doktor cok korkutdu.tedavi olmazsam.kisirliğa, hatda kansere neden olabileceğini dedi. kızıma bakıp ağlıyorum.nasıl yapıcam diye.Rabbim acil şifa versin çok üzüldüm bi süre daha bekle canım
Canim benim hic anne sütü alamayan bebekler var hic emziremis bu duyguyu tatmamis anneler var onu dusun sen yasina kadar emzirmissin ona sukur et tedavini ol artik normal sut icsin kucuk seyleri cok gazla takip uzulmeye degmez diye dusunuyorumdün başqa doktora gitdim.oda ayni şeyi söyledi.bu doktor cok korkutdu.tedavi olmazsam.kisirliğa, hatda kansere neden olabileceğini dedi. kızıma bakıp ağlıyorum.nasıl yapıcam diye.
teşekkür ederim.eşimde annemde öyle diyor. yarın tedaviye başlıyorum.doktor süt kesilsin diye ilaç verdi.kızımıda annem götürdü.bikaç gün kendisi bakacak. inşallah kolay alışır bu duruma.Canim benim hic anne sütü alamayan bebekler var hic emziremis bu duyguyu tatmamis anneler var onu dusun sen yasina kadar emzirmissin ona sukur et tedavini ol artik normal sut icsin kucuk seyleri cok gazla takip uzulmeye degmez diye dusunuyorum
Ağırlaştı heralde oğlanda hareketlendi anca yetişiyodur ben nasıl yoruldum bugün peşinde koşturmaktan çok zormuş ya hep geziyo acayip uykum var ve uyumamak için direniyo
İnş canım ya biran önce alışırsınız kızında sende biraz zor olacak ama çünkü kızında öyle çok yemek yiyen bi çocuk değildi öyle hatırlıyorm Allah yardımcınız olsunteşekkür ederim.eşimde annemde öyle diyor. yarın tedaviye başlıyorum.doktor süt kesilsin diye ilaç verdi.kızımıda annem götürdü.bikaç gün kendisi bakacak. inşallah kolay alışır bu duruma.
ben adet olmadığım için telaşlandıkca annem kendisinde benim gibi olduğunu durumun normal olduğu söylerdi.ama son günler yürürken bacağıma baskı oluyordu.çok afedersiniz beraberlik zamanı ağrılarım olmaya başlamışdı. altından böyle birşeeyçıkacağını hiç düşünməzdim.sabinnaz
Ay canım çok geçmiş olsun bende hiç adet olmadım inan korkuyorum doktora gitmeye arada lekelenme tarzında bişey oldu ama adet değildi yani korktum bak şimdi
dün kızım okadar ağladıki.cok zor oldu.ancak su içdi.birşey yediremedim.tüm gün aç gezdi.İnş canım ya biran önce alışırsınız kızında sende biraz zor olacak ama çünkü kızında öyle çok yemek yiyen bi çocuk değildi öyle hatırlıyorm Allah yardımcınız olsun
Ah canım benim ya valla senin işin zor ya yaz gelse dışarı falan çıkarırsın durur o zaman belki yaAğırlaştı heralde oğlanda hareketlendi anca yetişiyodur ben nasıl yoruldum bugün peşinde koşturmaktan çok zormuş ya hep geziyo acayip uykum var ve uyumamak için direniyo
Martın 1 ndd kızımın menenjit aşısı var o zaman doktora uğrarım bende artıkben adet olmadığım için telaşlandıkca annem kendisinde benim gibi olduğunu durumun normal olduğu söylerdi.ama son günler yürürken bacağıma baskı oluyordu.çok afedersiniz beraberlik zamanı ağrılarım olmaya başlamışdı. altından böyle birşeeyçıkacağını hiç düşünməzdim.
Ah canım sorma halimi sinirden ağlıyorum artık gece 15 dk da kalktı bide nasıl ağlıyo emiyo tekrar yatıyo gene aynı sabahı zor ettik eşim çapraz odada yatıyo o bile uyumamış düşün ben bu oğlanla napacam camdan atsam diyorum ya kendimi ya onu:) ne zormuş ya artık uyuması lazım dedikçe gram uyku yok T ththt ne durumda acabaAh canım benim ya valla senin işin zor ya yaz gelse dışarı falan çıkarırsın durur o zaman belki ya
Niye huysuz bu kadar ya huy olur mu bu kadar ya seninki de kızımca kafasını vuruyor mu kız bide hep koltuklarımın derilerini dişledi fare gibi diş izi her yerAh canım sorma halimi sinirden ağlıyorum artık gece 15 dk da kalktı bide nasıl ağlıyo emiyo tekrar yatıyo gene aynı sabahı zor ettik eşim çapraz odada yatıyo o bile uyumamış düşün ben bu oğlanla napacam camdan atsam diyorum ya kendimi ya onu:) ne zormuş ya artık uyuması lazım dedikçe gram uyku yok T ththt ne durumda acaba
İki eliyle kafasına vuruyo:) bide saçlarını çekiyo sinirlenince çok fenalar benimkide daha yeni yeni yürüyoya sürekli gezmek istiyo ve ıslak mendil ağzına sokuyo emiyo nerde bulsa yani fenalar senin bıcırık nasıl uslu maşallah benimki gibi edepsiz değil:)Niye huysuz bu kadar ya huy olur mu bu kadar ya seninki de kızımca kafasını vuruyor mu kız bide hep koltuklarımın derilerini dişledi fare gibi diş izi her yer
Hahaha edepsiz deme kız çocuğa :) benimki elini kulağına koyar alooo der benim telefonu görse hemen cici diyor resmi var ya ıslak mendil görse benimkide alıyor ama kaldırıyorum ben tabi benimki iyi idare eder gezer evin içinde oyuncaklarını döker oynar dağıtırİki eliyle kafasına vuruyo:) bide saçlarını çekiyo sinirlenince çok fenalar benimkide daha yeni yeni yürüyoya sürekli gezmek istiyo ve ıslak mendil ağzına sokuyo emiyo nerde bulsa yani fenalar senin bıcırık nasıl uslu maşallah benimki gibi edepsiz değil:)
Çok geçmiş olsun canım 1 hafta oldu bizde atlatalı biz üçümüz hasta olduk birden ay çok kotuydu ya artık zor geçer senin için kayınvaliden falan gelecekti canımN Nehir-derin2 M minigim34 kızlaaar ben geldim. Önce ben hasta oldum zor iyileştim derken oğluşum ateşlendi ishal oldu falan şimdilik iyiyiz şükür ama ben artık çok ağırlaşmaya başladımgeri sayım başladı son 2 ay :))
Canım çok geçmiş olsun ağırlaşmazmısın bende en çok ikimize dua ediyorm şu hıylu bebekler düzelsin diye ben yine uykusuz yine uykusuz yniN Nehir-derin2 M minigim34 kızlaaar ben geldim. Önce ben hasta oldum zor iyileştim derken oğluşum ateşlendi ishal oldu falan şimdilik iyiyiz şükür ama ben artık çok ağırlaşmaya başladımgeri sayım başladı son 2 ay :))
cok gecmiş olsun canim. bizde yazin inşallah üçüncü bebeyimizi yapmayı planlaşdırdık.N Nehir-derin2 M minigim34 kızlaaar ben geldim. Önce ben hasta oldum zor iyileştim derken oğluşum ateşlendi ishal oldu falan şimdilik iyiyiz şükür ama ben artık çok ağırlaşmaya başladımgeri sayım başladı son 2 ay :))
Ayy canım ciddi misin hadi hayırlısı o zaman :))cok gecmiş olsun canim. bizde yazin inşallah üçüncü bebeyimizi yapmayı planlaşdırdık.