2014 Aralık Anneleri

kizim alt azi ve yan dislerini cikartiyor.öğleden sonra çok kötü oldu atesi aniden yükseldi kustu.yanagina dokunduğum an ciglık atiyor. azilarin ikisi birden cikiyor.altda yalnız iki disimiz vardi.
azı dişten dolayı ateş çıkınca ne yapmak lazım

nasıl yapılıyor ben de yapmak isterim
kızıma uyku arkadaşı bebek almak istiyorum ama her şey çinde üretilmiş
hala bulamadım
nasıl yapılıyorsa ben de yapmaya çalışayım
kadinlar kulubu örgü el işleri bölümüne bakiyordum ordan buldum.çok hoş oyuncaklar var.birde kuzucuk ablamin bebeyine de araba örmek istiyorum.

Kızlar bende internette sarı mutfak bezleriyle yapılmış minion rush gördüm çok komikti :)

Bu arada hasta bebişlere geçmiş olsun. askitotomsu canım hiç takma milletin lafına yaaa 10 kilodan çok mu düşük kızının kilosu boyu falan kaç bir de kaç kilo doğmuştu

Kızlar geçmiş olsun kıyamam bebişlere bizim diş görünürde yok ama çok huysuz ağlıyo uyumuyo falan şu zor günler bi atlatsaydık

en son dediğin ne zaman canım
benim kızımı gören niye zayıf diye soruyor
canım sıkılıyor
bu kilolar normal halbuki
tamam daha iyi de olabilir ama çok zayıf sayılmaz diye düşünüyorum
Canım ben evde tartıyorum kızım 10,kilo yok yani hele bu 5 gündür hiç bişey yediremiyorum hasta süzüldü iyice zayıf gorunmuyor millete kalsa biz çocuk bakamıyoruz zaten en son ocağın 2 sinde gitmiştim 9800 du bakıyorum 10,kilo olmamış daha da zayıfladı sağlıklı olsunlar boşver

Kızlar 1 haftadır canım hurma çekiyor hiç bir yerde bulamadım ya meyve olan hurmadan ama felaket canım istedi ya ne güzel vardı önceden

Kızlar 1 haftadır canım hurma çekiyor hiç bir yerde bulamadım ya meyve olan hurmadan ama felaket canım istedi ya ne güzel vardı önceden
Canım bende çok severim hurmayı marketlerde vardı bende oğlana alıyorum ama yazın daha güzeldi şimdi kabuğu acı gibi kabuğunu soyup yediriyorum

amin canım inşallah sağlıklı olurlar mutlu huzurlu olurlar iki dünyada da

Canım bende çok severim hurmayı marketlerde vardı bende oğlana alıyorum ama yazın daha güzeldi şimdi kabuğu acı gibi kabuğunu soyup yediriyorum
Kız yok marketlerde annemlerin orda aradık burda aradık yok eşimin yengesine gelmiş 3 tane verdi oda ezik buzuktu ağız tadıyla bulup yiyemedim pazara bile baktırdım insan bulamayınca daha çok istiyor

Benimki daha yarım saatte bir uyanmaya devam ediyo sizde durumlar ne kızlar düzeldiler mi

Aynı şeyi düşündüm ya bizimkilerde huy bence
Bencede canım çünkü 2 gece iyi uyursa ki iyi uymaktan kastım 3 saatte bir uyanması. O gecelerde bile şükrediyorum ohh düzeliyor heralde diyorum sonra hoooop en başa dönüyoruz. Bazen 15 dk da bir uyanıyor genellikle o gecelerde sürekli pışpışlanmak sallanmak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…