10.haftadayım,benim de hiç bulanmadı şükür.ama yanıyooo.biraz da genetik heralde bu,annemin de hiç midesi bulanmamış hamileliklerinde ama hep uykum vardı diyo ben de öyleyim.halsiz ve çok uykulu
hamilelikte hiç kilo almamak diye bir şey mümkünde ben mi hiç duymadım :) ben aldığım kiloyla barışık olup,yalnızca sağlık için duacıyım:)
Yani 13 bitmeden kurtuluş yok hiçbirimize öyle mi?
Oğlumda 4 ay sürdü gerçi ama 13ü atlatınca daha kolay beklerim diye umut ediyorum. Gerçi ne kadar süreceği de belli değil ama inş daha da uzamaz.
DErs çalışmam gerek çalışamıyorum. Hafta sonu ales e girdim feciydi.
Kpss ye girecek olanlar çalışabiliyo musunuz? Çalışabiliyosanız bu bulantıyla nasıl yapabiliyosunuz formül verin banaa
böylede kilo alınıyor cnm yaaaolmasıda olmamasıda dert yani
Ne mutlu sana...Nazar değmesin maşallah..Keyfini çıkar niyesini sorma. Büyük bir kabustan muafsın:)
anladım canım benim o konuda bir şey söylemedi doktorum hiç bu gidişimde sorıyım bende...
cnm bol bol dua et inş. Bişey olmaz
kızlar ben 13. haftada gideceğim bir sonraki kontrole cinsiyetler ne zaman belli olur acabaa
Yani 13 bitmeden kurtuluş yok hiçbirimize öyle mi?
Oğlumda 4 ay sürdü gerçi ama 13ü atlatınca daha kolay beklerim diye umut ediyorum. Gerçi ne kadar süreceği de belli değil ama inş daha da uzamaz.
DErs çalışmam gerek çalışamıyorum. Hafta sonu ales e girdim feciydi.
Kpss ye girecek olanlar çalışabiliyo musunuz? Çalışabiliyosanız bu bulantıyla nasıl yapabiliyosunuz formül verin banaa
kızlar ben 13. haftada gideceğim bir sonraki kontrole cinsiyetler ne zaman belli olur acabaa
canım senin eşinin ailesi falan varmış bi gidip iki çift laf edersin ben yalnızlığın dibini kazıyorum hem de alanya gibi bi yerde eşime diyorum bugün gördüğüm tek insansın konuş diye onun da ağzından laf alana aşk olsun oyy oyy gezmeyi eğlenmeyi arkadaş muhabbetini seven bana bak hele
valla cinsiyet işleri belli olmuyo...ben oğlumu 11. haftada öğrenmiştim...ama 20. haftaya kadar bekleyen de gördüm...kısmet...
Günaydın herkesee,
Bulantılar bende tam gaz devam. Aranızda benimki geçti artık rahatım diyen var mı?
Oğlumun cinsiyetini 11-12 hft arasında net olmamakla birlikte diye tahmin etmişti dr. 14.haftada netleşti.
Bu kez bir sonraki kontrolde 11+6 oluyoruz bir tahmin bekliyorum yine. Erkek tahmini pek değişmiyo da kız derse emin olmamak lazım:)
bende bi sonraki kontrole 12. haftada gidicem, demekki o zaman bi cinsiyet söyleme ihtimali var heeçok heyecanlıı
Kizlar cuma öldük öldük dirildik resmen kontrolum vardi cuma gittik dr fazla ayirt edemedi kafalarindan yapisik gibi duruyo dedi nekadar korktum anlatamam profesore yonlendirdi perinatoloğ prof süleyman cansun demir hemen alelacele gittik allahtan randevu alabildik durumu anlattik iyice kontrol etti tek yumurta ikizleri dedi tek kesedeler keseyi ince bir zar ayiriyor dedi ama plesentalari bir kordonlari bir oldugu icin risk cok fazla dedi kan akislarinda orantisizlik olabiliyormus cok zorlu bi yol dedi biz zora gelemeyiz diyosaniz kurtaj yapalim dedi bizde de dedik sagliklilarsa hocam olasiliklar yuzunden aldiramayiz belki dedi hic bir sorun olmaz saglikli bi sekilde gider gebelik dedi 15 gude bir surekli kontrole gidecez kan akisinda sikinti olursa cerrahi islemle digerini kan akisi saglanacak ikizden ikize transfüzyon sendromu deniyomuş riskleri çok fazla dedi rabbim insallah saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip eder
Moralim okadar bozukki dua edin kizlar insallah bi sikinti cikmaz
cuma tekrar kontrole gidecez 28 mayistada profa gidecez tekrar
Kizlar bugun 8+1 dim.ama bugün göğüs hassasiyetim yok denecek kadar azdi korktum bisey mi oldu diyesizdede oluyor mu boyle seyler? salı günü randevum var korkuyorum olumsuz bisey mi var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?