2014 Aralık Anneleri

ay internetsizlik nedir telefonsuzluk nedir ben bilirim bacım, bana sor :)) herşey günledi elimdeki, artık tabletim de bozuk,eşimden takılıyorum bende:) bizimde azı çıktı baya, sizinde bi öıksın rahat uymalra devam eder inşallah

Ohhh Maşalla canım sıra geldi azılara o zaman :)
Görünürde yok ama eli ağzındn hiç çıkmıyo bide sürekli ağlıyo çığlık ataraak uyanıyo yakın herlde kız geçen netten araştırdım uyku terörü diye bişey varmış bizimkine uyuyo sende bi bak

Biliyorum canım uyku terörünü ama benim oğlumdaki sürekli bişey değil anlamafığım o. Şöyle söyleyim sana 1 senedir daha hiç akşam yatıp sabah kalkmadı max 2-3 saatte bir uyanır geceleri. Önceleri emzirirdim şimdi biberonla mama veriyorum. Geri uyurdu bazen sallardım. Dün gece 2de uyandı 4 e kadar inleyip durdu ağlamıyor ama sürekli ninni söyler gibi inliyor. Sallıyorum pışpışlıyorum ninni söylüyorum azıcık uykuya dalıyor bıraktığım an yeniden başlıyor. Ara ara gel gitler oluyor bizde 1 hafta iyi uyusa ondan sonra ki 2-3 günde acısını çıkarıyor muhakkak

Sorma kız eşim işteyken elime telefonu alıyorum alışkanlık ya int. Falan olmayınca kotu oluyor ya alıyorum kilidi açıp kapatıyorum sizin nasıldı canım azı çıkarken kotumu ya en zoruymuş azı diş

T ththt kız doğumuna çok az kaldı ben çok heyecanlandım
Hemen dişle ilgili yorumumu iliştireyim şuraya. Normal canım düzensiz çıkması olabilir yani bazı çocuğun ilk üst dişleri çıkarmış mesela..
Ayyy sorma kız valla nasıl geçtii anlamadım :) ama nisanın 20sinden sonra bekliyoruz afacanı bakalım kısmet bir de bahar çocuğunun tadına bakalım dimi :))

bak bak iyiyse bizede soyle bahara denk getirmeye çalışalım bizde dun gece kızım çok uyanmış dişten midir ya yine bozuldu uyku duzenimiz ya

bak bak iyiyse bizede soyle bahara denk getirmeye çalışalım bizde dun gece kızım çok uyanmış dişten midir ya yine bozuldu uyku duzenimiz ya
Valla canım kelin ilacı olsa başına sürer dün gece 2-4 arası nöbet tutturdu bana
T ththt bugün temizlik yaptım serdim örtüleri bak bakayım nasıl olmuş ya yan yana 3 tane 4 metre kare var böyle Eki Görüntüle 1746570 Eki Görüntüle 1746569
Bence çok hoş görünüyor güle güle kullan canım :) pembe pijamalı bebek görmeye alışkın değilim ben yaaa nutkum tutuldu ahahah

İnşallah 3. Düşünürsen o zaman olur inşallah demin facede okudum kadının biri 39+5 miş kız demişler erkek olduğunu öğrenmiş bugün

İnşallah 3. Düşünürsen o zaman olur inşallah demin facede okudum kadının biri 39+5 miş kız demişler erkek olduğunu öğrenmiş bugün
Ayrıntılı ultrasona da girdim canım kesin erkek bizim ki :) ben 3.yü düşünüyordum ama şu an vazgeçmiş durumdayım eşimi haklı görüyorum bu konuda

iyi günler arkadaslar.uuzun zamandir yazamadim.kizim 3gundur atesler icinde yaniyor.ilaclarda fayda etmedi.oylece halsiz kucagimdan inmiyor. cok kotu oksurmeye de basladi.

iyi günler arkadaslar.uuzun zamandir yazamadim.kizim 3gundur atesler icinde yaniyor.ilaclarda fayda etmedi.oylece halsiz kucagimdan inmiyor. cok kotu oksurmeye de basladi.

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.. Dünden beri bende hastayım bugünde öksürük başladı oğlumu kucağıma almamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…