- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
ay internetsizlik nedir telefonsuzluk nedir ben bilirim bacım, bana sor :)) herşey günledi elimdeki, artık tabletim de bozuk,eşimden takılıyorum bende:) bizimde azı çıktı baya, sizinde bi öıksın rahat uymalra devam eder inşallahKızlar ben geldim int. Yoktu eşimin internetini kullanıyorum kızım dun o kadar çok uyandıki bide o değil nasıl bağırmaktır o çığlık çığlığa sıçradım yerimden cano yanıyormuş gibi azı dişi şişmiş kuzumun ya ucu sivrelmil sanırım o yapıyor şu azıları atlattak ha önde 5, dişimiz var bizim sizler napıyorsunuz canlarım
Ohhh Maşalla canım sıra geldi azılara o zaman :)Benimki eşitledi teyzeleri 4 er tane üst ve altta yani toplam 8:)
Görünürde yok ama eli ağzındn hiç çıkmıyo bide sürekli ağlıyo çığlık ataraak uyanıyo yakın herlde kız geçen netten araştırdım uyku terörü diye bişey varmış bizimkine uyuyo sende bi bakOhhh Maşalla canım sıra geldi azılara o zaman :)
Biliyorum canım uyku terörünüGörünürde yok ama eli ağzındn hiç çıkmıyo bide sürekli ağlıyo çığlık ataraak uyanıyo yakın herlde kız geçen netten araştırdım uyku terörü diye bişey varmış bizimkine uyuyo sende bi bak
Sorma kız eşim işteyken elime telefonu alıyorum alışkanlık ya int. Falan olmayınca kotu oluyor ya alıyorum kilidi açıp kapatıyorum sizin nasıldı canım azı çıkarken kotumu ya en zoruymuş azı dişay internetsizlik nedir telefonsuzluk nedir ben bilirim bacım, bana sor :)) herşey günledi elimdeki, artık tabletim de bozuk,eşimden takılıyorum bende:) bizimde azı çıktı baya, sizinde bi öıksın rahat uymalra devam eder inşallah
Hemen dişle ilgili yorumumu iliştireyim şuraya. Normal canım düzensiz çıkması olabilir yani bazı çocuğun ilk üst dişleri çıkarmış mesela..
Hemen dişle ilgili yorumumu iliştireyim şuraya. Normal canım düzensiz çıkması olabilir yani bazı çocuğun ilk üst dişleri çıkarmış mesela..
Ayyy sorma kız valla nasıl geçtii anlamadım :) ama nisanın 20sinden sonra bekliyoruz afacanı bakalım kısmet bir de bahar çocuğunun tadına bakalım dimi :))
Valla canım kelin ilacı olsa başına sürerbak bak iyiyse bizede soyle bahara denk getirmeye çalışalım bizde dun gece kızım çok uyanmış dişten midir ya yine bozuldu uyku duzenimiz ya
Bence çok hoş görünüyor güle güle kullan canım :) pembe pijamalı bebek görmeye alışkın değilim ben yaaa nutkum tutuldu ahahahT ththt bugün temizlik yaptım serdim örtüleri bak bakayım nasıl olmuş ya yan yana 3 tane 4 metre kare var böyle Eki Görüntüle 1746570 Eki Görüntüle 1746569
İnşallah 3. Düşünürsen o zaman olur inşallah demin facede okudum kadının biri 39+5 miş kız demişler erkek olduğunu öğrenmiş bugünValla canım kelin ilacı olsa başına sürerdün gece 2-4 arası nöbet tutturdu bana
Bence çok hoş görünüyor güle güle kullan canım :) pembe pijamalı bebek görmeye alışkın değilim ben yaaa nutkum tutuldu ahahah
Ayrıntılı ultrasona da girdim canım kesin erkek bizim ki :) ben 3.yü düşünüyordum ama şu an vazgeçmiş durumdayım eşimi haklı görüyorum bu konudaİnşallah 3. Düşünürsen o zaman olur inşallah demin facede okudum kadının biri 39+5 miş kız demişler erkek olduğunu öğrenmiş bugün
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.. Dünden beri bende hastayım bugünde öksürük başladı oğlumu kucağıma almamaya çalışıyorumiyi günler arkadaslar.uuzun zamandir yazamadim.kizim 3gundur atesler icinde yaniyor.ilaclarda fayda etmedi.oylece halsiz kucagimdan inmiyor. cok kotu oksurmeye de basladi.
sanada gecmis olsun.off bu kis cok kotu geciyor.herkes hastaGeçmiş olsun canım Allah şifa versin.. Dünden beri bende hastayım bugünde öksürük başladı oğlumu kucağıma almamaya çalışıyorum
Orası nasıldır şu an bilmiyorum canım ama türkiyede çok değişken bir hava var bir gün yağmur yağıyor bir gün güneş açıyor tam hastalık havasısanada gecmis olsun.off bu kis cok kotu geciyor.herkes hasta