- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Kız yazık ya aynen öyle bi gülüştür:) benim oğlanda öyle sürekli birlikte oynayalım yada emmek istiyo buda can diyorum kabul etmiyo:) aman aman ya bi büyümediler valla :)akıllı bıdık işte,anne biliyoz cermicen neden nefsimle oynuyosun gülüşümü oluyo acaba o da:)
Bak bide iyi tarafından bakalım en azından emme bıraktırma işin olmayacak biz nasıl bırakacaz bilniyorm yıkar ortalığı gibi ayşenurun canavar da öyle:)Aaa ben ne dicem size dün ben oğluşuma gel mammam emmek ister misin dedim bakalım emecek mi diye yaklaşıyor sonrada yüzüme bakıp gülüyor ama emmiyor
Hamile kalın sütün tadı değişiyor bıraktırmak çok rahat oluyorBak bide iyi tarafından bakalım en azından emme bıraktırma işin olmayacak biz nasıl bırakacaz bilniyorm yıkar ortalığı gibi ayşenurun canavar da öyle:)
Yani aslindavenimki canavarligi ilgi gostrrmedigim icin yapmaya basladi son gunlerde, biraktirirken de bi asiri ilgi gistersem olcak heralde.ana her cocuk farklidir tabi.benim bebegimi boyle gozlenluyorumBak bide iyi tarafından bakalım en azından emme bıraktırma işin olmayacak biz nasıl bırakacaz bilniyorm yıkar ortalığı gibi ayşenurun canavar da öyle:)
:) iyi dedin bebeim. Cocuk sen koca assin ben istifa ediyorum der gibi kendisi birakiyo zate. Allahin hikmetine bak iste, subhanallah:) zaten bizimde az kaldi birakmasina. Bugun 13 aylik olduk bile.ne ara dogum gunu gecti gitti anlamadum he, bu aycok hizliydi :)Hamile kalın sütün tadı değişiyor bıraktırmak çok rahat oluyor
Gerçekten Allahın hikmeti canım. Benim bir göğsümde çok az süt olmaya başlamıştı neden böyle diye o kadar çok kafama taktım ki hamile olduğumdanmış biliyor musun biri dopdolu biri bomboştu :) ikisine eşitlik işte :) sen ne zaman bıraktırmayı düşünüyorsun canım:) iyi dedin bebeim. Cocuk sen koca assin ben istifa ediyorum der gibi kendisi birakiyo zate. Allahin hikmetine bak iste, subhanallah:) zaten bizimde az kaldi birakmasina. Bugun 13 aylik olduk bile.ne ara dogum gunu gecti gitti anlamadum he, bu aycok hizliydi :)
Ama benimkilerdeee ayni durum var tatlim, biri digerinin 4 kati nerdeyse, uretimi de cok fazla. Ancak enzirirken geliyo :) yoksa yoksa hamilemiyim:) saka bi yana son ay'rda boyle hep zaten.ilk zamanlarda bi taktim ama yapicak bisy yok:) valla canimnormalde 2yas diyolar ama daha oncede dedigim gibi cocgun tepkilerine gore bakicam duruma tabiki ama 2 yasa kadar surmaz gibome geliyo.ay bide gecen tv de dr cocuk emiyosa 4 yasa kadar bile emzirin dedi :))) herkes bisey diyo malumGerçekten Allahın hikmeti canım. Benim bir göğsümde çok az süt olmaya başlamıştı neden böyle diye o kadar çok kafama taktım ki hamile olduğumdanmış biliyor musun biri dopdolu biri bomboştu :) ikisine eşitlik işte :) sen ne zaman bıraktırmayı düşünüyorsun canım
4 yaş çok fazla değil mi kuzum yaaa kocaman çocuk yani bana 2 yaş hep çok mantıklı geliyorduAma benimkilerdeee ayni durum var tatlim, biri digerinin 4 kati nerdeyse, uretimi de cok fazla. Ancak enzirirken geliyo :) yoksa yoksa hamilemiyim:) saka bi yana son ay'rda boyle hep zaten.ilk zamanlarda bi taktim ama yapicak bisy yok:) valla canimnormalde 2yas diyolar ama daha oncede dedigim gibi cocgun tepkilerine gore bakicam duruma tabiki ama 2 yasa kadar surmaz gibome geliyo.ay bide gecen tv de dr cocuk emiyosa 4 yasa kadar bile emzirin dedi :))) herkes bisey diyo malum
Bende sasirdim zaten tatlim ya:) fazla bencede.bakicaz artik ne !adar emerse, bende zaten artik doymak amacli degilde sirf agiz aliskanligi yaptigi icin endigini hissedersem biraktiririm hemen :) of bizde kurtlar vadisine takildik kaldik yine4 yaş çok fazla değil mi kuzum yaaa kocaman çocuk yani bana 2 yaş hep çok mantıklı geliyordu
Biraz daha beklersin canım duruma göre belki kendiisi bile bırakabilir yada kardeş gelir :))Bende sasirdim zaten tatlim ya:) fazla bencede.bakicaz artik ne !adar emerse, bende zaten artik doymak amacli degilde sirf agiz aliskanligi yaptigi icin endigini hissedersem biraktiririm hemen :) of bizde kurtlar vadisine takildik kaldik yinekısaltsinlar azcik sunu ya, bide saklsun kocam reklemini bile izlicek o derece, ayhhhhh daraldimm
Valla mac olsa izlenir de o yorumcular aman aman:) dun 12ye kadar surdu vadi, ven artik saat kac ildu hala bitmedi dedim, esim de krizlere girdi gulmekten :) kizlar hayirli cumalar gununuz guzel gecsin insallah. sevgiler sizeBiraz daha beklersin canım duruma göre belki kendiisi bile bırakabilir yada kardeş gelir :))
Allaha şükür bizim vadi derdimiz yok eşimin en sevdiğim yönü ama maalesef bizdede maç hastalığı var 3.lig maçı bile olsa oturur izler. Saçma sapan spor yorumcularını dinler
öyle canım ya bende gördüm o haberi, eminim hepimiz cocuklarımıza 3 kat daha fazla sarılmışızdır o anlarda , sonuna kadar izlemeden değiştirdin VallaAkşam akşam bir haber gördüm darmadağın oldumyine bir anne(anne demeye dilim varmıyor)-çocuk vakası. Haberin detaylarını yazmak bile istemiyorum ama içim paramparça oldu bu dünya nereye gidiyor Allah aşkına..
Bende internette gördüm tatlım doğru düzgün okumadım bile etkilenmemek için ama başlığı bile yetti üzülmemeöyle canım ya bende gördüm o haberi, eminim hepimiz cocuklarımıza 3 kat daha fazla sarılmışızdır o anlarda , sonuna kadar izlemeden değiştirdin Valla
izleme kuzum ya boşver, Allah şaşırtmasın kimseyi inşallah. ya şu bez değiştirme giyinme işini sorma gitsin, yatırır yatırmaz ağlama başlıyo, asla durmuyo. dikkatini çekmeye calışıyorum, güldürmeye falan inanki yırtıyorum kendimi ,1sn ancak işe yarıyo. en sonunda bagırıyorumBende internette gördüm tatlım doğru düzgün okumadım bile etkilenmemek için ama başlığı bile yetti üzülmemeakşam alt pijamasını zorla giydirdim kafasına sandalye düşürüyordu resmen bende bağırdım bir sürü annemde bana kızdı. Sen böyle büyümüşsündür biz sanki hiç eziyet çekmedik ne ağlatıyorsun çocuğu diye
Ya yavrum benim biber doğduğundan beri alt açma konusunda sıkıntılıydı ama son günlerde iyice abarttı hemen kaçıp gidiyor doğru düzgün bağlamazsam bezi bu seferde üstüne geçiyorizleme kuzum ya boşver, Allah şaşırtmasın kimseyi inşallah. ya şu bez değiştirme giyinme işini sorma gitsin, yatırır yatırmaz ağlama başlıyo, asla durmuyo. dikkatini çekmeye calışıyorum, güldürmeye falan inanki yırtıyorum kendimi ,1sn ancak işe yarıyo. en sonunda bagırıyorumannem olsa bana da kızar muhakkak.şuan için kimse kızmıyo hehe
aynencanım, gerçi bizim her türlü kakası geçiyo, geçmedigi olmadı hiç yani:) hatta bugün bacaklardan aşağı bile inmiş ya.mecburi banyo yaptık tabi, ve dediğin gibi bez ayrı bi dert, üstünü giydirtmiyo, ay ama onlarda haklı, atleti,altı üstü çorabı patigi derken, darlanıyolar,yaz gelse eahtlıcaz hepiniz inşallaahhhYa yavrum benim biber doğduğundan beri alt açma konusunda sıkıntılıydı ama son günlerde iyice abarttı hemen kaçıp gidiyor doğru düzgün bağlamazsam bezi bu seferde üstüne geçiyoryaaa deli oluyorum anlatamam sana zaten havalar soğuk yaz olsa hemen bezi bağlayıp salacağım ortalığada kış günü içim elvermiyor
Canım bizde öyleyiz inan altını değiştirmek istemiyorum ya bezletmiyor sıpa geçen hafta sonu annemdeydim ben uyumuşum annemde kızımı gezdiriyor oynatıyor altını yıkamış bezletmemiş annemde gönlü olsun diye pijamasını giydirmiş öyle banada diyorki kızma çocuğa bezletmiyor diye diyor gönlünü yap gezdir öyle biraz diyorYa yavrum benim biber doğduğundan beri alt açma konusunda sıkıntılıydı ama son günlerde iyice abarttı hemen kaçıp gidiyor doğru düzgün bağlamazsam bezi bu seferde üstüne geçiyoryaaa deli oluyorum anlatamam sana zaten havalar soğuk yaz olsa hemen bezi bağlayıp salacağım ortalığada kış günü içim elvermiyor