2014 Aralık Anneleri

Kızlar valla ben şanslıyım size göre benim kızım ıspanak pırasa karnabahar kabak yemeği falan yiyor doyuncada ben veriyorum ya mesala kaçıyor hemen baktım kaşıgı uzatıyorum hemen kaçıyor

Kızlar valla ben şanslıyım size göre benim kızım ıspanak pırasa karnabahar kabak yemeği falan yiyor doyuncada ben veriyorum ya mesala kaçıyor hemen baktım kaşıgı uzatıyorum hemen kaçıyor
Benimki de yiyordu canım emzirmediğim için biz ne yersek veriyordum yiyordu. Ama bugün asla ağzını açmıyor ne olursa olsun. Çorba yapmıştım çorbayı gösteriyor ağzını şapırdatıyor ama uzatınca almıyor. Biz böyle anlaşıyoruz :)))
Aklıma gelmişken bişey daha anlatayım aslında herşeyden anlıyorlar dertlerini anlatıyorlar bize de bazen anlayamıyoruz şahsen ben anlayamıyorum her zaman. Gece mama verdiğim için normal biberondan hep damlıyor nevresimi falan mama oluyor diye damlatmaz biberonlardan aldım. 1 hafta falan sorunsuz kullandık. Bir sabah 6 da uyandı biberonu bana veriyor ahhh diyor ben geri ağzına sıkıştırıyorum almıyor sürekli geri veriyor. Kalktım eşime kahvaltı hazırlıyorum peşimden geldi hala daha ah ah geziyor peşimde. Normal biberonunu gördü mutfakta ahhhh ahhhhh dedi meğer çocuk eski biberonu istiyormuş tabii o arada ben ne kadar kızdım sabah sabah ah ah ne diyorsun anlamıyorum diye tabii sonradan da kendime kızdım nasıl annesin sen çocuğunun derdini anlamıyorsun diye

Ne komiksiniz kız benim kızımda cici yapmayı öğrendi babasına geliyor cici diyor telefonda kendi resmine cici cici yapıyor :)şimdi onu öğrendi bide

Biz bugün hastaneye kontrole gittik kızlar doktor yurumemesine bişey demedi kendini ne zaman hazır hissederse yürür dedi boyuda 80 cm çok iyi dedi menenjit aşısı yaptırcakmısınız kızlar

Biz bugün hastaneye kontrole gittik kızlar doktor yurumemesine bişey demedi kendini ne zaman hazır hissederse yürür dedi boyuda 80 cm çok iyi dedi menenjit aşısı yaptırcakmısınız kızlar
Biz şubatta yaptırmayı düşünüyoruz canım. Maşallah gerçekten çok çok iyi cimcimenin boyu selvi boylu olur inşallah :) 18 aya kadar bütün doktorlar normal görüyor yürümemeyi. Benim oğluşum yeni yeni yürümeye başladı en uzun 6-7 adım falan atmıştır :)

Maşallah sizede amin canım hepimizin bebişleri Selvi boylu olur inşallah benim kızın ayakta duruyor adım atmaya korkuyor öğrenir inşallah

öyle canım ya, çocuklar sinyalleri veriyolar bizim anlamadıgımız zamanlar oluyo. yemek konusundada bugün keyfi ılmayabilir canım ya, kendini üzme çok. normalde yiyo diyosun bi sorun olmaz inşallah merak etme sen

öyle canım ya, çocuklar sinyalleri veriyolar bizim anlamadıgımız zamanlar oluyo. yemek konusundada bugün keyfi ılmayabilir canım ya, kendini üzme çok. normalde yiyo diyosun bi sorun olmaz inşallah merak etme sen
Bizde banyo yaptık teyzeleri korkudan nerdeyse 10 gün oldu ya uzatıyorm aklım çokıyo hasta olacak diye benimki sadece sıralıyo adım madım atmıyo anam emekleme yk zaten sürekli ağlama vaziyetinde tırmanmak istiyo kucağıma hiç bulamazsa paçalarımdan çekiştiriyo:) kontrolde 10 kg 78 cm çıktı benim oğlum bodur bişey olacak heralde M minigim34 senin kızı alamam oğlum kısa kalır çağla şikelle emre altuğ gibi :) T ththt A aysenur1298

Banyo konusunda son güblerde bende çok tembelim ama çok korkuyorum hastalıktan napıyım. Size sıhhatler olsun canım. Ayrıca çocuk bodur falanda değil normal canım boyu. Hem M minigim34 ün kızına ben talibim biz hem aynı şehirdeyiz hemde bu kadar uslu gelini nerde bulcam
Kendim kısacık boyumu baz alarak diyorum ki bodur tavuk her daim piliçtir A aysenur1298 bacım yine bir özlü söz benden :))

Koccaman selamlar milleeeet...
Sabahları uyandığında heöen meme istiyo bizimki emerse kahvaltı yapmıyo oynuyo yumurtayla flan emmezse bide ben hazırlarken sandalyesinde sıkılırsa beklemekten herşeyi yiyyo :))
Bizimki bide pipetle içiyo artık herşeyini :)

Bu arada kıslar yapnıcam dedim o kadar ama ufaklığa doğum günü yaptım :) kaynana evinde kendi hazırladı herşeyi bende süslemeleri yaptım eşimin akrabaları vardı tek küçük bi davet oldu :)

Eklentiler

• IMG-20160110-WA0018.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 35
Herşey harika görünüyor canım elinize sağlık cimcimeye de nice güzel yaşlar dileriz :) valla geçen gün aklıma geldin biliyor musun uzun zamandır yoksun :)

Herşey harika görünüyor canım elinize sağlık cimcimeye de nice güzel yaşlar dileriz :) valla geçen gün aklıma geldin biliyor musun uzun zamandır yoksun :)
Çok yazamıyorum cnm ellerim uyuşuyo boyun fıtığım olmuş nurtopu gibi ondan kurtulmadan rahat yok yani :)
Bide inşaat işlerimiz vardı bitti kurtolduk şükür ondan.
Daha temizlik işi var tabi ama görünmeyen yerler uğraşamıyorum sonra hallederim

Geçmiş olsun canım. İş dediğin nedir boşver günden güne yaparsın :)
Bende daha oğluşumun eski kıyafetlerini çıkaracağım giyilecek durumda olanları ayıracağım falan ama hala bir gelişme yok kös kös oturuyorum

Banyo accayip rahat uyutuyo cocuklari yaa, nasil yoruluyolarsa artik bizimkide beni al denek ocon, ayaklarima yapisip dizlerime vuruyo, bi taraftan sa homuurdaniyobizim yeni kontrole az kaldi heralde, digeri gayet iyiydi. Kiz cagla sikel asiri uzun sen ona bakma

Kizz nerelerdesin sen, bak bak dogumgunu de yapmis. Bi ben yap adim heralde, en cok da konusan bendim yapmak istiyorum diye halbuki hersey gercekten cok ozenli duruyo, ellerinize saglik..sanada gcnis ilsun, ciddi biseymi bilmiyfum da ihml etme sakin. bu arada obeyaz esarpli sen misin

Az kalmış doğumada nasıl yetişiyosun ki zaten tüm işlere Allah kolaylık versin sana
Nerden gördün yahu onu :) Görümce o :)
5 6 saatlik iş hepsi kıs :) parmaklarımı doğradım kartları kesip yapıştırcam diye kv accayip yorulmuş helal olsun valla ben yapamazdım.

Canım hoşgeldin iyi yapmışsın bizde yaptık ama masa dolu dursun diye tabağı çanağı dayadım napıyım beceriksizim:) anneanne babanne dayı amca vardı sadece bide dedeler:) A aysenur1298 haklı o yapacaktı biz yapmayacaktık ama değişti:)

Uykusu deliksiz olan varmı acaba 1 yaşında çocul oldular artık yahu durmadan uyandırıyo uyumak istiyorum artık...

Ben yapmadım aslında teknik olarak :) kendi evime bile davet etmedim yani o derece :)) misafir gibi gittim geldim resmen

Hahaha belli olmaz kız kızlarınki bir zaman sonra duruyor erkekler alıp başını gidiyor kız biz o kadar bakıp büyütelim zorlanalım bizimkiler evlensin gitsin düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…