Başla başla hadi bakalım işe yarar inşallahBu sefer denemeyi düşünüyordum ama hamilelikte içmenin faydalı olduğunu bilmiyordum en kısa zamanda başlayacağım :)
Ah canım bilmiyorum özlermiyim Allah büük konuştrmasın belki isterim belki kazayla olur hayırlısı olsun ama acayip korkuyorm :) bak benimki yine uyandı emdi geri yatırdım babası 7 buçuk 8 gibi geliyo vakit geçirsinler diye 10 buçuk gibi yatırıyorum bende ama bugün çok komikti eşim hiç sıkıntıya giremez oğlum bi çay içirtmedi başımı ağrıttın oğlum bu kadarda olmazki ama biraz kendin oynamayı öğren diiye kızıyo oğlana:) ben akşama kadar napıyorum peki dedim erkenden yattı başım ağrıdı diye olan bana oldu yine:)Belkide canım biraz büyüsün özlersin bebek :) kız yaramazlık yapıyor hep sıkılıyor çocuklar yaz olsa alır götürürsün parka gezmeye falan ama evde çocuk sıkılıyor bir otarafa gidiyor bir bu tarafa oynuyoruz biraz elinden tutup yürüyoruz akşam babası gelince ondan kaçıyor gülerek sarılıyor kıkır oyun yapsın diye babası geliyorum bak geliyorum diyor kıkır gülüyor istiyorki öyle yapsın bide yavrum ne zaman çok gülse hıçkırık tutuyor
Maşallah en iyilerini hakediyosun arkadaşım kolaymı iki evlat veriyosun alsın tabi dahada fazla alsın :) seviyo işte Allah muhabbetinizi artırsınKızlar yaaa söylemeden edemeyeceğim valla bugün çok şaşırdım şok oldum ağzım açık kaldı vs vs vs... Eşim bana çizme almış sürpriz yapmak için bünyem böyle şeylere alışkın değil hala şoku atlatamadım evin içinde ayağımda çizmeyle geziyorumhiç sürpriz yapmayan adam hatta özel günleri bile es geçen adam neden durduk yere bmyle birşey yaptı altında art niyet aramaya başladım
Ya nehir sen hiç oğluna kabahat bulma bence babasına çekmişAh canım bilmiyorum özlermiyim Allah büük konuştrmasın belki isterim belki kazayla olur hayırlısı olsun ama acayip korkuyorm :) bak benimki yine uyandı emdi geri yatırdım babası 7 buçuk 8 gibi geliyo vakit geçirsinler diye 10 buçuk gibi yatırıyorum bende ama bugün çok komikti eşim hiç sıkıntıya giremez oğlum bi çay içirtmedi başımı ağrıttın oğlum bu kadarda olmazki ama biraz kendin oynamayı öğren diiye kızıyo oğlana:) ben akşama kadar napıyorum peki dedim erkenden yattı başım ağrıdı diye olan bana oldu yine:)
Amin canım da valla hiç beklemediğim için şaşırdım maddi olarakta sıkıntıdayız şu sıralar ama sağolsun yine de ne diyelim :)Maşallah en iyilerini hakediyosun arkadaşım kolaymı iki evlat veriyosun alsın tabi dahada fazla alsın :) seviyo işte Allah muhabbetinizi artırsın
sizde erken yatsanız erken kalkarsınız o zaman :) gerçi bazen geç yatıp erken kalktıgı da oluyo.bu düzensizlik bence bikaç ay daha devam eder gibi, sonra düzelir diye umuyorum, hiç uyanmadan uyurlar güzelce ohh.dişler artık etkilemiyomu sizi bu aradaKız bizde akşam 10 nda uyuruz sabah 9 10 na kadar tabi bazen bir günü bir gününü tutmuyor bir gece çok uyanıyor bazen 1 2 bazen hiç ama eskiye göre bizdçok iyiyiz ilk dişlerde 10,dakikada bir uyanıyordu
vayy kocanı tebrik ediyoeum.hamiş karısına hediye almış ne güzel.bunun altında kocaman bir sevgi arayabilrsin bence tatlımKızlar yaaa söylemeden edemeyeceğim valla bugün çok şaşırdım şok oldum ağzım açık kaldı vs vs vs... Eşim bana çizme almış sürpriz yapmak için bünyem böyle şeylere alışkın değil hala şoku atlatamadım evin içinde ayağımda çizmeyle geziyorumhiç sürpriz yapmayan adam hatta özel günleri bile es geçen adam neden durduk yere bmyle birşey yaptı altında art niyet aramaya başladım
bu konuda benim kocam iyileşme gösterdi ya.oyunlar oynuyo çok şükür.ben çok zorlardım pyna bilmem ne diye.ama oğlumuz büyüdükçe kendisini sevdirdi iyce babasına, zaten babaların duyguları ancak bu şekişde kabarıyomuş :)) bu arada bebekler özlenmezmi kızz.çok geçmeden istersin sen de eminim.Allah jayırlısını versin elbette :))Ah canım bilmiyorum özlermiyim Allah büük konuştrmasın belki isterim belki kazayla olur hayırlısı olsun ama acayip korkuyorm :) bak benimki yine uyandı emdi geri yatırdım babası 7 buçuk 8 gibi geliyo vakit geçirsinler diye 10 buçuk gibi yatırıyorum bende ama bugün çok komikti eşim hiç sıkıntıya giremez oğlum bi çay içirtmedi başımı ağrıttın oğlum bu kadarda olmazki ama biraz kendin oynamayı öğren diiye kızıyo oğlana:) ben akşama kadar napıyorum peki dedim erkenden yattı başım ağrıdı diye olan bana oldu yine:)
Sağol canım daha daha güzelleri sizlerin olsun inşallah :)vayy kocanı tebrik ediyoeum.hamiş karısına hediye almış ne güzel.bunun altında kocaman bir sevgi arayabilrsin bence tatlım
amin amin canım benim saolasın ya.çizmeler nasıl beğendinmi bakim.genelde erkeklerkadınların zevkini tutturamaz ama belki sen şanslısındır bu konuda da :))Sağol canım daha daha güzelleri sizlerin olsun inşallah :)
Şaşırtıcı bir şekilde güzelamin amin canım benim saolasın ya.çizmeler nasıl beğendinmi bakim.genelde erkeklerkadınların zevkini tutturamaz ama belki sen şanslısındır bu konuda da :))
Hemen başın ağrıdı dedim sanki oğlana baktkm diye mi oldu hiç oynatmıyomuyum sanki diyo bana uyuz etti akşam akşam iki saat bakamıyoYa nehir sen hiç oğluna kabahat bulma bence babasına çekmişay bu kadar da rahatına düşkünlük olmaz yani tövbe tövbe yaa :))
Etkilemez olur mu canım ya ağlayarak uyanıyor uykusunda ağlıyor bazen 4 saat aralıksız uyanmadan uyuyor bazen saat başı uyanıyor bir günü bir gününü tutmuyor ne zaman kesintisiz uyuyacaklar yasizde erken yatsanız erken kalkarsınız o zaman :) gerçi bazen geç yatıp erken kalktıgı da oluyo.bu düzensizlik bence bikaç ay daha devam eder gibi, sonra düzelir diye umuyorum, hiç uyanmadan uyurlar güzelce ohh.dişler artık etkilemiyomu sizi bu arada
Bizde yeni kalktık canım benim kızımda kumandanın pil yerini açmayı öğrenmiş aman kumandayı görmesin hemen gidiyor arkasını açıyor alıyorum elinden telefonda gormesin alınca bize bakıyor tabi ayağa kalkıyorum ya hemen kaçıyor :) telefonla beraberGünaydın kızlar biz erkenciyiz şimdi yatakta oyalamaya çalışıyorum ıslak mendili istedi bende ağzına alırsan vermem geri alırım anlaştık mı diye anlattım tabi benim yakışıklı oğlum ne anladı gözümün içine baka baka elindeki telefonu ağzına alıyo ama yavas yavas kızacakmıyım diye çok tatlılar ya:)
Maşallah senin kızın uykuyu seviyo bebeklikten belli olurmuş benim oğlan büyüyüncede uyumayacak kesin :) 7 buçukta gözlerini açamıyo uykudan ama uyanıyo valla kodlanmış gibi:) benimkide arabasındaki pili söküyo dün ağzına almış eşim yakalamış sende dikkat etBizde yeni kalktık canım benim kızımda kumandanın pil yerini açmayı öğrenmiş aman kumandayı görmesin hemen gidiyor arkasını açıyor alıyorum elinden telefonda gormesin alınca bize bakıyor tabi ayağa kalkıyorum ya hemen kaçıyor :) telefonla beraber
bizde diş okadar etkili olmadı bu gece uyanmalarında, ama nedeni ne bilmiyorum:) bence kesintisiz uyumalarına daha bikç ay var .ayy bu bıcırklar büyüyünce asıl ozaman yandık.kalkıp kendileri gelicek yataga çıkıcak, anner ben sizle yatıcam dicek :) tabi biz anneler gel oğlum diye atlarız da babaları bilemem :)))Etkilemez olur mu canım ya ağlayarak uyanıyor uykusunda ağlıyor bazen 4 saat aralıksız uyanmadan uyuyor bazen saat başı uyanıyor bir günü bir gününü tutmuyor ne zaman kesintisiz uyuyacaklar ya
Canım biz ilk 6 ay akşam bir yatardı kızım sabaha kadar uyanmazdı ondan sonra gecede 20,kere uyanmaya başladı bende dişe bağladım niye birden öyle olsunkibizde diş okadar etkili olmadı bu gece uyanmalarında, ama nedeni ne bilmiyorum:) bence kesintisiz uyumalarına daha bikç ay var .ayy bu bıcırklar büyüyünce asıl ozaman yandık.kalkıp kendileri gelicek yataga çıkıcak, anner ben sizle yatıcam dicek :) tabi biz anneler gel oğlum diye atlarız da babaları bilemem :)))
Akşam eşim bant alacak bantlayacaz artık çekmecelerine bantlayacaz ünitenin o çekmecede işimize.yarayan pek.şey yok kızım açıp duruyor korkuyorum ağzına bişey falan alacak diyeMaşallah senin kızın uykuyu seviyo bebeklikten belli olurmuş benim oğlan büyüyüncede uyumayacak kesin :) 7 buçukta gözlerini açamıyo uykudan ama uyanıyo valla kodlanmış gibi:) benimkide arabasındaki pili söküyo dün ağzına almış eşim yakalamış sende dikkat et
Canım çekmece tutucular var plastikten. Ben hem mıtfağa hem üniteye alıp taktım. İnternette falan pahalı biraz ben bizim burda bir dükkanda buldum 2 tanesi 4.5 liraydı. Emin ol bir süre sonra bantı açmayıda öğrenir. Çekmece tutucunun yanında klips var ordan açıyorsun ben açarken oğlum o kadar dikkatli bakıyor ki yakındır çözmesiAkşam eşim bant alacak bantlayacaz artık çekmecelerine bantlayacaz ünitenin o çekmecede işimize.yarayan pek.şey yok kızım açıp duruyor korkuyorum ağzına bişey falan alacak diye