2014 Aralık Anneleri

Termos aldım canım emzirmeyi bırakınca çok iyi oluyordu sabaha kadar yetiyordu. Son 1 haftadır diş sıkıntısı çıktığından beri gece maması yetmiyor çünkü gündüz hiç bişey yemiyor gecede mamaya abanıyor o yüzden 2 kere yapıyorum. Hatta ben mamayı direkt termosa hazırlıyorum biliyor musun inşallah yanlış bişey yapmıyorumdur

Canım bence öyle yapma bayatlamaz mı mama

Sanırım bizde diş sıkıntısı çekiyoruz parmakları hep ağzında mız mız hiç bişeyden memnun olmuyor

doğumgününüz kutlu olsunn formun yaramaz bıcırığıı. hastalıktan insan gözü bişey göremiyo ama haklısın.geçmiş olsun tekrar.bende korkuyorum dışarı çıkmaya artık yada biri gelse eve virüs kaparmı bulaşırmı ki diyorum( bu arada taşındım evet.kuru soğuklara denk gelmedik çok şükür.evimizden de memnunuz valla dünya varmış dedim :))

bizimkinin süresi kısaldı gündüz uykusunun.ama erken jalksak öğlen bide ikindi yarım saat de olsa istiyo uyku.ama çok şaşıyo bizdede.ikindiye dgru ilk uykusunu uyuyo ozamanda uzuyo baya yorgn düşüy çnkü :)) bende kıyamıyprum kızz valla daha küçüklrr be:)

Aynı senin durumundayım bende işte sabah kalktığımız saate göre değişiyor tabii uyku vakti ama hiç bişey anlamadım bu durumdan mesela bugün öğlen 12 bile olmamıştı kıyameti kopardı uyumak için uyuttum 15 dk ancak uyumuştur sonra 4te tekrar uyuttum falan değişiyor yani. Sanırım büyüyorlar :)

evett büyüyolarr tatlım yaa.bide çok inat etmeye başladı ya.eskiden şş demek yetiyodu.şimdi istersen istersen boğazını patlat, gözünün içine baka baka yapıyoo:)) kitaplara alıştı diyodum, şimdi tekrar başladı.alıyo yere atıyo.bende inat ettim, alıp atıyosa, toplamasını da bilcek diye.uzun ve sinir bozucu oluyo ama başka bişey gelmedi aklıma :))

Hadi ya hangi diş patladı canım
Üstten 3.patladı canım. Sanırım 4.de yolda :)
Şu toplama işine nasıl alıştıracağız yaa ben önüne bişeyleri dağıtıyorum bir tanede plastik kap veriyorum. Bir iki tane atıyor içine sonra bir tokat çakıypr kaba hepsi koltukların altında
Benimkide kitaplarla oynuyor ama maşallah diyim artık yırtmıyor çok şükür önceden herşeyi parça pinçik ediyordu

Aynen canım bizim 3. Çıktıda 4.çıkmak üzere niye geriden geliyor diğeri

Allahtan yırtmıyo bizimki.baş edemem onla yoksaa.biberin tokatından bizdede var galiba hahaaay.kız bunlar toplamayı mümkünatı yok öğrenmezler işlerine gelmez bilere canavarların:)

Allahtan yırtmıyo bizimki.baş edemem onla yoksaa.biberin tokatından bizdede var galiba hahaaay.kız bunlar toplamayı mümkünatı yok öğrenmezler işlerine gelmez bilere canavarların:)
Eti canga reklamı var ya napalım dağınık seviyor diyor anne bizimki de o hesap büyüdükçe alışırlar inşallah ya benim eşim dağınıklıktan nefret eder inşallah o konuda babalarına çeker çocuklar anaları gibi olmazlar

Kızlar yorumları okudumda ne yazacağımı unuttum ama bu mesajını görünce hemen yazıyım dedim kız benim eşimde dağınıklığa hayatta gelemez akşam hep oyuncakları topluyo geçen oğlana kızıyodu off oğlum bak daraldım haaa bu ne heryeri dağıtmışsın diye bi güldüm bi güldüm iyi oldu bebek istemeyi biliyodun dedim:)bizimde üstten 4 yeni patladı ama gripten uyuyamıyo gibi geldi bana bu arada mama hakkında bilgim yok canım ama hastaneye gelenler falan termosla geliyolardı bayatlamasa direk yapıp gelirlerdi aklıma o geldi bi bak netten istersen bdv ye bi konu aç:)

Benimki hiç toplamaz kız inatlaşmada işe yaramıyo yapmıyo bence daha anlamıyolardır iki üç yaşında bizi anlarlar bizimkide sürekli camı istyo dışarıyı izliyo aaaa kızlar ben neyi söylemeyi unuttum dün doğum günü yaptıkya benim oğlum yürüdü 5 6 adım attı çığlık atmışım :) herkes alkışladı oğlumda panik oldu hooop oturdu:)

eti cangaaaa dark var ya bide.cidden dağonık oşmayan çpcuk yok.içlerinde biryerde çıkmaya hazır heran.valla bence bize çeksinler kuşum.erkekler bi işi yapıcam diye, tüm aileyi başına toplayıp 1 gün ayırırken, biz tek elle çorap giyerken diğr elimizle yatak düzelten cinslerizevet evt bize çeksinlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…