Çok kırıldım hemen beni yapıştırın
yok kız kırılmadım da mesela kp adını koydum diyince çavreden diyorlar ki eşin mi baskı yaptı
çok kötü kv kp örnekleri olduğu için insanlar garipsiyor yani :)
Sağol canım :) ilkten hiç istemedim ama sonra düşündüm bir gönlü kırmak kabeyi yıkmaktan daha kötü diye koymaya karar verdim.
Kızlar şimdi size bişey itiraf edeceğim ama yanlış anlamayın beni. Kv ve kp ben doğum yapınca geldiler bende oğlumun kimliğini getirdim verdim kp e. Neyse kv bir çanta çıkardı bana verdi al bakalım sen babanı sevindirdin bizde seni sevindirelim dedi. Altı tane bilezik almış kayınpederim düğünümde bile o kadarını yapmamıştı. Biz eşimle neye uğradığımızı şaşırdık hatta ben dalga geçmeyin ya sahte mi bunlar dedim
kp hala lafını yapar inanmadın bana diye. Şimdi 2.nşn erkek olduğunu öğrenince aradım. İsim düşündünüz mü dedi bende senin adını koycaz dedim. Ne istersin dedi bende 6*2 isterim dedim
arkasındanda şaka yaptığımı bu sefer başka isim koyacağımızu söyledim tabi.. Gerçekten ne eşimin ne de benim asla bilezikten falan haberimiz yoktu. Kp de öyle çok çok zengin bir adam değil. Borcumuz olduğunu bildiği için bizde ismini koyunca böyle bir jest yapmak istemiş :)