2014 Aralık Anneleri

hahaaa:KK49: süpersin.herkes bebişi için en iyisini yapmaya çalışıyp illaki.doğru bldiğimz yanlşlarda olabilir, hatalar da.bile bile kim zarar verirki çocuguna demi.kız bu arada kvler içerde.yemekleri yedik.giya eşim geç geldiği yetmiyomuş gibi bide daha yemegün yarısında adamların oarasını yatırcam diye kalktı gitti.daha yok.saat de 10oldu.bizimkini normalde 8 9 da yatıyorum ben.valla dedim kusura bakmayın oğlunuzu gelene kadr bekledim ama çocuhu yatrmam lazım diye.babasının yüzü bi düştü.ua sanki çocugu saklıyorum.ve memeyi verir vermez bayıldı resmen oğlum.kızlar siz misafiriniz olunca napıuosunuz.yatma saatini banyoyu.bide bizimki ağlamaz acıksada milletin yanında unutuyo herşeyi.oyuüzfen brnim dile getirmem gerekiyo offf:KK51:ayy ne çok konuştum heee
Ya canım bugün sana yazdığım kv ile ilgili mesajı unut.. Çünkü sizinkiler aşı derecede anlayışsız tipler tövbe yarabbim yaaa. Kayınpederinin yüzü niye düşüyor hey Allahım. Sinir oldum kız.. Misafir varsa ve evde yalnızsam bende çok sıkıntı çekiyorum bırakıp gitmekte olmuyor. Bebeğimde kalabalıkta uyumuyor. Ama eiim yada annem varsa evde onlar misafirin yanında duruyorlar ben gidiyorum. Ama kv kp yabancı değil ki onların demesi lazım. Kızım sen çocuğunla ilgilen diye.

[QUOTE="Aycangl, post: 42698756, member: 64728]Bizim bebenin hala disi yok ya, doktor daha hiç ortalıkta yok ama yasina kadar endiselenecek bizi yok dedi

Gel de bunu bayramda mecburen ziyaret edeceğimiz eşimin sulalesine anlat :KK35:[/QUOTE]
Bir önceki sayfada dişle ilgili yaşadıklarımı yazdım canım bizdede görünürde yok ama diş patlamış. Bu arada çarşamba günü sağlık ocağında aile hekimi dişleri hala patlayacak gibi durmuyor dedi. O gece diş eti yarıldı bebeğimin :KK70: çok ağladı öyle farkına vardım bende

hahayy seni gidiii seni.yemek derdini halletmişin bugünlük.bizdede öyle bi istek var dedim ya, ya onlar gelicek ya biz gidicez sanki hergün.tabi ben taş koyuyorum bu duruma :) annenin de sana yakın olması çok güzelmiş.annemi özledim ya
Eşimin ailsini görüyosam kendi ailemide görüyorm ondan sesim çıkmıyo:)ama bazen acaba iki aileden mi uzak olsak diyorum

Ben içirmiyorum zaten bişey yese mutluluktan uçacamm yemiyo anam yemiyo:)
Ben 1 kere mayaladım kendim evde 7 aylık falandı oğlum o zaman 2 gün içmişti azar azar. Şimdi yine mayalasam mı diye aklıma geldi de. Bu arada kefir çok faydalıymış canım. Ana öğünlerde ne yapıyor oğluşun. Mesela kahvaltı tabağını bitiriyor mu

Ya canım bugün sana yazdığım kv ile ilgili mesajı unut.. Çünkü sizinkiler aşı derecede anlayışsız tipler tövbe yarabbim yaaa. Kayınpederinin yüzü niye düşüyor hey Allahım. Sinir oldum kız.. Misafir varsa ve evde yalnızsam bende çok sıkıntı çekiyorum bırakıp gitmekte olmuyor. Bebeğimde kalabalıkta uyumuyor. Ama eiim yada annem varsa evde onlar misafirin yanında duruyorlar ben gidiyorum. Ama kv kp yabancı değil ki onların demesi lazım. Kızım sen çocuğunla ilgilen diye.
yabancı değiller diye düşünebilsem keşke.kendi annem babam da burda olsa olacak olan yine bu yani.saat belli çocuk yatar.ah canım zor insanlar gerçekten, kv güya bana komşusnun gelinini anlatırdı, hem çalışıyomuş hem çocuhu varmış kendide temizmiş bide kvsinin halılarını çırpıyomuş:KK53:bende direk ay maşallah ben o kadar dayanıklı değilim valla hiç demiştim.benim tek çarem çalışmak.ozaman beklentileri azalır belki

Slm kızlar geçmişi biraz okudum diş için bol bol ev yapımı yoğurt yedirin hepsi patlar
Bende geç çıkmasının nedeni olarak kalsiyum eksikliği olarak biliyorum hamileyken anne fazla kalsiyum almıyosa diye nekadar doğru bilmiyorum

Ben 1 kere mayaladım kendim evde 7 aylık falandı oğlum o zaman 2 gün içmişti azar azar. Şimdi yine mayalasam mı diye aklıma geldi de. Bu arada kefir çok faydalıymış canım. Ana öğünlerde ne yapıyor oğluşun. Mesela kahvaltı tabağını bitiriyor mu
canım nasıl yapılıyo ki.bi bakım bende netten.merak ettim.yararlıysa yapmak lazım hemen.ayy inanmıyoeum eşim ben konuşuyorum diye tv nin sesini açtı.kendime bi çay aldım yanına oturıyım dedim 2 dk sa görüyomusun

Slm kızlar geçmişi biraz okudum diş için bol bol ev yapımı yoğurt yedirin hepsi patlar
Bende geç çıkmasının nedeni olarak kalsiyum eksikliği olarak biliyorum hamileyken anne fazla kalsiyum almıyosa diye nekadar doğru bilmiyorum
canım ama hamileyken bebek her ihtiyacını anneden alıyo o vitaminler özellkle kalsiyum bizde azaldıgından almamız gerektgini söylemişti dr. hatta diş problemleri yaşanır faln.çocugun o dönmde eksik kalcgını sanmıyorum.ama dr değilim tabiki sadece yorum bnmkisi :oops:

kızlar ne çok konuştum bugun.saat de kaç olmuş.yorucu bigündü.ben artık gideyim.herkesleri öptüüm.bebişleri de

canım ama hamileyken bebek her ihtiyacını anneden alıyo o vitaminler özellkle kalsiyum bizde azaldıgından almamız gerektgini söylemişti dr. hatta diş problemleri yaşanır faln.çocugun o dönmde eksik kalcgını sanmıyorum.ama dr değilim tabiki sadece yorum bnmkisi :oops:
Canm valla bende doğruluğundan emin değilm benim oğlumun dişi yoktu yazın 1 ay annemde kaldım sürekli yoğurt yedi yoğurt çorbası içti 4 dişi geldi ben ona bağlıyorum denemekte fayda var

yabancı değiller diye düşünebilsem keşke.kendi annem babam da burda olsa olacak olan yine bu yani.saat belli çocuk yatar.ah canım zor insanlar gerçekten, kv güya bana komşusnun gelinini anlatırdı, hem çalışıyomuş hem çocuhu varmış kendide temizmiş bide kvsinin halılarını çırpıyomuş:KK53:bende direk ay maşallah ben o kadar dayanıklı değilim valla hiç demiştim.benim tek çarem çalışmak.ozaman beklentileri azalır belki
Sende ona de ki ne kaynanalar var bebek bakımına yardım ediyorlar. Gelinleri yapamazsa temizliğini yapıyorlar de :KK70: eltimin evi başka bi şehire taşındı. Eltim annesinde durdu. Kv ile görümce gittiler evi temizlediler yerleştirdiler neymiş eltim hamileymiş de ondan. Şimdi oturduğum eve taşındığımda 7 aylık hamileydim ben. Camlarımı bile eşimle sildik..
canım nasıl yapılıyo ki.bi bakım bende netten.merak ettim.yararlıysa yapmak lazım hemen.ayy inanmıyoeum eşim ben konuşuyorum diye tv nin sesini açtı.kendime bi çay aldım yanına oturıyım dedim 2 dk sa görüyomusun
Canım aktarda satılan yaş mayalar var. Ama onlarda çok çabuk bakteri ürütornuş sürekli sütünü değiştirip falan taze tutmak gerekiyormuş. O yüzden ona cesaret edemedim ben. Tek kullanımlık toz kefir mayası almıştım ben çok güzel olmuştu. Kendim bile içtim. Aslunda kefir çok faydalı birşeymiş. Ama bazı din adamları fermantasyondan dolayı içinde alkol oluştuğunu bu yüzden günah olduğunu iddia ediyorlar. Bu konuda kesin bi fikrim yok ama yoğurdu turşuyu salçayıda aynı yöntemlerle mayalıyoruz. Yani hepsi mi günah. Belki bu konuda hassasındır diye söyleme ihtiyacı hissettim. Ben çok araştırıp öyle verdim oğluma. Hatta doktorumuz çok iyi düşünmüşsün yiyorsa mutlaka ver demişti. Eş konusuna hiç girmeyelim bu gece bu konuda bende çok dertliyim. Niye böyle bu adamlar yaa :KK43: benimkide bugün bi hallerde. İşten geldiğinden beri tablette oyun oynadı birazda tartıştık :KK43:

Canm valla bende doğruluğundan emin değilm benim oğlumun dişi yoktu yazın 1 ay annemde kaldım sürekli yoğurt yedi yoğurt çorbası içti 4 dişi geldi ben ona bağlıyorum denemekte fayda var
Benim oğlum hep ev yapımı yoğurt yedi canım. Her gün 1 kase yiyordu. Şu sıralar havalardan dolayı sanırım yoğurt ekşi olmaya başladı diye yapmayı bıraktım. Havalar biraz serinleyince tekrar başlayacağım.

Aa kahvaltı tabağı mı oda ne canım:) benim durum çok vahim yoğurt yediremiyorum peynir yemiyo yumurtada söyle böyle yarısını bitirmiyo ben çok yoruluyorum ama yemiyo bikaç kere zorladım kusuyo napacam bilmiyorum

Aa kahvaltı tabağı mı oda ne canım:) benim durum çok vahim yoğurt yediremiyorum peynir yemiyo yumurtada söyle böyle yarısını bitirmiyo ben çok yoruluyorum ama yemiyo bikaç kere zorladım kusuyo napacam bilmiyorum
Doktor ne diyor reflüsü falan mı var. Ben durumun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum canım yaaa. Benim oğlum haşlanmış yumurtayı pek iştahlı yemiyor diye omlete geçiş yaptım ben. Farklı farklı tatlar denedin mi

kızzlaaar günaydın nasılsınızz.herkese mutlu günler olsun.güne güzel ballamışım gibi görünsede hayır.biraz getgin başladık ama artık öyle bi seviyedeyim ki, tartışacak hal yok sakin sakin anlatıyorum derdimi hehee. T ththt canım fermente olayını biliyorum ben ama bi sakınca görmüyorum açıkçası.dediğin gibi hayatımızda olan bişey.saol uyarı için.kefirin yararını. çok duydum, bizler için de hatta.vakıuım bi denemek isterim.bende yoğurt mayaladım çok sulu oldu ya.manda yoğurdu ama çok harika kalıp gibi.onu da bi arkadaş getiriyodu bana. A Asideniz123 canım bende yoğurdu hemen hemen hergün veriyorum.vermek lazım haklısınnn

kızzlaaar günaydın nasılsınızz.herkese mutlu günler olsun.güne güzel ballamışım gibi görünsede hayır.biraz getgin başladık ama artık öyle bi seviyedeyim ki, tartışacak hal yok sakin sakin anlatıyorum derdimi hehee. T ththt canım fermente olayını biliyorum ben ama bi sakınca görmüyorum açıkçası.dediğin gibi hayatımızda olan bişey.saol uyarı için.kefirin yararını. çok duydum, bizler için de hatta.vakıuım bi denemek isterim.bende yoğurt mayaladım çok sulu oldu ya.manda yoğurdu ama çok harika kalıp gibi.onu da bi arkadaş getiriyodu bana. A Asideniz123 canım bende yoğurdu hemen hemen hergün veriyorum.vermek lazım haklısınnn
Manda sütünü açık mı alıyorsun paket mi canım. Normal yoğurt gibi mi mayalıyorsun.

Doktor ne diyor reflüsü falan mı var. Ben durumun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum canım yaaa. Benim oğlum haşlanmış yumurtayı pek iştahlı yemiyor diye omlete geçiş yaptım ben. Farklı farklı tatlar denedin mi
Denemezmiyim canım omlet şeklinde veriyorum bi kaç parça yiyo ama aman aman yemiyo bende çıldırıyorum yoğurt olayını ne yapacam bilmiyorum yemeyen çocuk çok zor ya

Denemezmiyim canım omlet şeklinde veriyorum bi kaç parça yiyo ama aman aman yemiyo bende çıldırıyorum yoğurt olayını ne yapacam bilmiyorum yemeyen çocuk çok zor ya
Benimki de aman aman yemiyor ama hiçte yemiyor değil. Eminim zor olur ya. Allah yardımcın olsun. İnşallah geçici birşeydir

X