- Emoji Skoru
- 641
- Puanlar
- 83
Ya canım bugün sana yazdığım kv ile ilgili mesajı unut.. Çünkü sizinkiler aşı derecede anlayışsız tipler tövbe yarabbim yaaa. Kayınpederinin yüzü niye düşüyor hey Allahım. Sinir oldum kız.. Misafir varsa ve evde yalnızsam bende çok sıkıntı çekiyorum bırakıp gitmekte olmuyor. Bebeğimde kalabalıkta uyumuyor. Ama eiim yada annem varsa evde onlar misafirin yanında duruyorlar ben gidiyorum. Ama kv kp yabancı değil ki onların demesi lazım. Kızım sen çocuğunla ilgilen diye.hahaaasüpersin.herkes bebişi için en iyisini yapmaya çalışıyp illaki.doğru bldiğimz yanlşlarda olabilir, hatalar da.bile bile kim zarar verirki çocuguna demi.kız bu arada kvler içerde.yemekleri yedik.giya eşim geç geldiği yetmiyomuş gibi bide daha yemegün yarısında adamların oarasını yatırcam diye kalktı gitti.daha yok.saat de 10oldu.bizimkini normalde 8 9 da yatıyorum ben.valla dedim kusura bakmayın oğlunuzu gelene kadr bekledim ama çocuhu yatrmam lazım diye.babasının yüzü bi düştü.ua sanki çocugu saklıyorum.ve memeyi verir vermez bayıldı resmen oğlum.kızlar siz misafiriniz olunca napıuosunuz.yatma saatini banyoyu.bide bizimki ağlamaz acıksada milletin yanında unutuyo herşeyi.oyuüzfen brnim dile getirmem gerekiyo offf
ayy ne çok konuştum heee