Açıkcası ben saatlere pek dikkat etmiyorum bir gün 9 da kahvaltı yapıyoruz bi gün 11de. Yanlış mı yapıyorum yani benKızlar Bızım günlük yememiz şöyle sızinkiler nasıl sabah 9 9.30 kahvaltı. Omlet domates peynir bazen gun kurusu. 12 gıbı cevızlı meyve püresı. Sonra uyuyo emıyo aralarda tabı. 2 3 gbı yemegını yıyo. Bazen yemkten sonra uyuyo sabah erken kalkmışsa. Sonra 5 gbı yogurt yemezse üzüm yada baska meyve. 7az muhallebı sonra duş ve en gec 8.30 uyku Sizce eksık yada fazla yaptıgım bişey varmı. Haftada sebze püresı. Kıymalı tavuklu baklıyatlı mutlaka yedırıyorum.bugun kıymalı erişteli yeşil mercımek corbası yaptım
Ben bayadır blender kullanmıyorum canım. Çok şükür yiyor. Kıymamda var aslında bugün mü yapsam ki :) çok fazla yemek seçmiyor gibi yer inşallah. Bir de ben et ve tavuk suyu dondurmak için silikon kap aldım ama daha yapmadım yapan var mı bebişin yemeklerine koymak içinCanm benmde uyanma uyuma saatine göre değişiyo yeme düzeni tabıkı. Corbalarıda ben baya kıvamlı yapıyorım sulu yapmıyorum öyle. Önce az sogan e bır diş sarımsagı yagda soteledım mınnacık ev yapımı salca ve su koydum bıraz kaynattım bunları. Sonra önceden haşladıgım yeşil mercımegı ekledm tekrr kaynayınca içine erişte ve tereyagı ekledm Önceden kavurdugım kıyma vardı onuda koydum pişirdm. Benmkı taneli yıyebılıyo sadce bırkere blendr yaptm. gaz yapmasn diye az kimyon ve zeytınyagı koydum yedırdm Yedı cok şukur.
Benimkide öyle canım dr ateşi çıkarsa getir dedi ateşi falan yok ilaç vermeyelim dedi bak seninkide aynıymış nası öksürüyo baya balgamlı burnu tıkalı gözükmüyo ama damla damlatınca baya akıtıyo bi dene sendeCanım burnu falan tıkalı değil. Allaha şükür ateş de yok. Ama baya güçlü öksürüyor. Gece çok terledi sürekli bez değiştirdim. Pekmez içirdim falan şu an uyuyor 1 saattir duymadım öksürdüğünü
Dert etme kendine bende öyle geçmedim yemeklere yine iyi veriyosun yoğurt yemiyo benimki çorbada bi kaç kaşık anca emmek istyo sürekli ve ben alışsın diye kendi yediklerimden tattırıyorum zamanında annelerimiz hepimize ayrı mı yapmış diye düşünüyorum bakalım :)Açıkcası ben saatlere pek dikkat etmiyorum bir gün 9 da kahvaltı yapıyoruz bi gün 11de. Yanlış mı yapıyorum yani benev yapımı yoğurdum olursa her gün bi küçük kavanoz yediriyorum. 1 haftafır yediremedim yoğurt. Her gün bi çeşit meyve veriyorum. Ben genelde çorba yapıyordum ama sanırım yetmiyor artık. Önce ki gün kabak yemeği verdim. Köfte veriyorum arada. Geçen gün biraz balık verdim ama yutmakta zorlandı sanki. Her gün 1 bütün ceviz 1 tatlı kaşığı pekmez kahvaltıda veriyorum. Sanırım artık benşm yavaştan yemeklere geçmem lazım. Ama aklıma hiç çeşit gelmiyor yeşil mercinekli erişte tarifini verebilir misin canım yarın bi deneyim.
Şişmiş diş etleri yakında çıkar inci dişleri.. Hehehe cok kafiyeli oldu:)Tecrübeli bayanlar bi bakın bakalım oğlumun ağzınadudaklarımızda pudralı gibi çıkmış :)) ben göremiyorum herhangi bi belirti
Bende öyleyim canım yemeklerin suyundan falan veriyorum bazen ekmek banıyorumDert etme kendine bende öyle geçmedim yemeklere yine iyi veriyosun yoğurt yemiyo benimki çorbada bi kaç kaşık anca emmek istyo sürekli ve ben alışsın diye kendi yediklerimden tattırıyorum zamanında annelerimiz hepimize ayrı mı yapmış diye düşünüyorum bakalım :)
Bugün damlatıyım bende o zaman canım demek ki hava ne kadar sıcak olsada ister istemez soğuk algınlığı oluyorBenimkide öyle canım dr ateşi çıkarsa getir dedi ateşi falan yok ilaç vermeyelim dedi bak seninkide aynıymış nası öksürüyo baya balgamlı burnu tıkalı gözükmüyo ama damla damlatınca baya akıtıyo bi dene sende
Bu hamilelik sende şairane bi ruha sebep oldu :) inşallah patlatcaz yakında o incileri. Çocuğun kardeşi olacak hala daha dişi yokŞişmiş diş etleri yakında çıkar inci dişleri.. Hehehe cok kafiyeli oldu:)
He ya eşşek kadar oldu ama bizimkilerde tık yok benimki hele kendini hiç zahmete koymuyo emeklemiyo falan bana halıya koy esirgeme diyolarda yere birsürü çarşaf falan seriyorum sonuçta ağzı falan değiyo yani sizde öyle yapıyosunz demi ben mi pimpirikliyim acabaBugün damlatıyım bende o zaman canım demek ki hava ne kadar sıcak olsada ister istemez soğuk algınlığı oluyor
Bu hamilelik sende şairane bi ruha sebep oldu :) inşallah patlatcaz yakında o incileri. Çocuğun kardeşi olacak hala daha dişi yok
Bende örtü seriyorum canım o yüzden yere de koyuyorum ama şu an daha büyük bi problemimiz var. Artık orta sehpaya koltuğa falan tutunarak ayağa kalkmaya başladı ama ayağa kalkınca ellerini bırakıyor yere düşüyorHe ya eşşek kadar oldu ama bizimkilerde tık yok benimki hele kendini hiç zahmete koymuyo emeklemiyo falan bana halıya koy esirgeme diyolarda yere birsürü çarşaf falan seriyorum sonuçta ağzı falan değiyo yani sizde öyle yapıyosunz demi ben mi pimpirikliyim acaba
Bende seriyorum canım üstüne basılıyor sonuçta ağzı falan değiyor dediğin gibiHe ya eşşek kadar oldu ama bizimkilerde tık yok benimki hele kendini hiç zahmete koymuyo emeklemiyo falan bana halıya koy esirgeme diyolarda yere birsürü çarşaf falan seriyorum sonuçta ağzı falan değiyo yani sizde öyle yapıyosunz demi ben mi pimpirikliyim acaba
Ay yerim ben onu benimki hiç oralı değil daha tamamen oturmuyo bile kum torbası gibi devriliyo yaşına girecek ama tık yokBende örtü seriyorum canım o yüzden yere de koyuyorum ama şu an daha büyük bi problemimiz var. Artık orta sehpaya koltuğa falan tutunarak ayağa kalkmaya başladı ama ayağa kalkınca ellerini bırakıyor yere düşüyoryürüteçten çıkarmaya korkuyorum
Aynen ya ama çevre baskısı beni öldürecek çok üstüne düşme diyolarBende seriyorum canım üstüne basılıyor sonuçta ağzı falan değiyor dediğin gibi
Bir tane çocuğumuz var düşmeyip ne yapıcazAynen ya ama çevre baskısı beni öldürecek çok üstüne düşme diyolar
Canım bak bu saat oldu yeni huzura kavuştum. 4 saattir uyutmaya çalışıyordum denemediğim şey kalmamıştı. Sinirden ağladım bile. Nasıl ağlıyordu sanki etini koparıyorlar. Karşı komşumla alt komşum çıkıp geldi çocuğa bişey mi oldu diye. Karşı komşunun eşi olmadığı için onun evine geçtik ve çocuk sustu kendi kendine oynadı yarım saatte uyuya kaldı ordaKızlar ben dayanamıyorum sinirimden ağlayacam artık ya uyumuyo uykusu var hem durmuyo hem uyumuyo sinirlerim yıprandı artık şu uyku danışmanları hakkında bilginiz var mı ben baktım geçen internet üzerinden yardımcı oluyolarmış oda çok saçma geldi
Benimki de 5 dk dan fazla oturamıyor çok poposunun üstüneAy yerim ben onu benimki hiç oralı değil daha tamamen oturmuyo bile kum torbası gibi devriliyo yaşına girecek ama tık yok
Ben ilk başta her yere çarşaf serdim yuvarlanıp halıya yere gitse çığlık atıp geri çarşafa koyuyordum.. Gel gor ki surunmeye başladı hangi odadan toplayacagimi şaşırdım çocuğu halıları yalıyo şimdi nerde bi tehlikeli pis yer var gidip buluyo kapıların köşesine parmağını sokuyo neresi tozluysa benimki orda.. Geçici bi surec yani başa çıkamayınca kendi haline bırakıyorsun:)He ya eşşek kadar oldu ama bizimkilerde tık yok benimki hele kendini hiç zahmete koymuyo emeklemiyo falan bana halıya koy esirgeme diyolarda yere birsürü çarşaf falan seriyorum sonuçta ağzı falan değiyo yani sizde öyle yapıyosunz demi ben mi pimpirikliyim acaba
Kızlar ben dayanamıyorum sinirimden ağlayacam artık ya uyumuyo uykusu var hem durmuyo hem uyumuyo sinirlerim yıprandı artık şu uyku danışmanları hakkında bilginiz var mı ben baktım geçen internet üzerinden yardımcı oluyolarmış oda çok saçma geldi
Ah ah hafta sonu olduğu için bu gece hep eşim kalktı 10 dakikada 1 kalktı diyor sabah 6 ya doğru geliyordu sen kalk ne olur artık dedi getir yanıma yatır sen git salonda yat dedim of of çok uyanıyor kızlar inanın sallarken gozlerin gidiyor artıkCanım bak bu saat oldu yeni huzura kavuştum. 4 saattir uyutmaya çalışıyordum denemediğim şey kalmamıştı. Sinirden ağladım bile. Nasıl ağlıyordu sanki etini koparıyorlar. Karşı komşumla alt komşum çıkıp geldi çocuğa bişey mi oldu diye. Karşı komşunun eşi olmadığı için onun evine geçtik ve çocuk sustu kendi kendine oynadı yarım saatte uyuya kaldı ordabugün hiç dışarı çıkarmamıştım ben. Sanırım evde bunalıyor dışarı çıkmak istiyor. Sende benim gibi çok çıkarmıyorsan ondanda böyle yapıyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?