Aah ahh ne kaç haftadır aynı duayı ediyorum...Biteceği gün bari belli olsa da şafak saysak di mi
Aynen yaa, bu zamana kadar hiç çıkartmadım. Ama sürekli mideye oturmuş yiyecekler cok fena..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çalışan ve çocuğu olan ve bulantı yanma vs mide şikayeti olan gebe arkadaşlar,
yemek ütü vs nasıl hallediyorsunuz? ne zaman neyi yapıyorsunuz ?
kızlar öğlen kola içtim iş yerinde yemekhaneye cıkmak yerine ofise biseyler söyledik hatamı ettim ya karnım ağrıo üzüldüm şimdi ama ağzımı tutamadım neden hiç irade yok bende:26:
buarada bugün bu kitabı sipariş ettim kızlar şirketin hemşiresi önerdi ;
http://www.pandora.com.tr/urun/bebeginizi-beklerken-sizi-neler-bekler/315640
haftasonu da bu filmi izleyeceğiz inşallahwhat to Expect When You're Expecting (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1586265/
sizden de film ve kitap önerileri bekliyorum geleceğin en güzellll anneleriii
Hata etmişsin kuzum tabi..Asitli içeceklerden uzak dur. Bebeğin kemiklerine zarar...
Ama bu arada ben de çaresizlikten sabah kola içtim. Toplantıya girecektim. Rezil olmıyım diye bulantımı bastırsın diye içtim..işe yaradı mı, yokk..Çıkışta gittim kustum:))
bende hiç mide bulantısı kusma falan olmadı kocamda sen nie hiç kusmuyorsun miden bulanmıyor die habire üstüne geliyor
Bulursun tatlım cok rahat her hangi iç çamasırcıya git sor bende var cokta memnunum istediğin ayarda sırt bölgeni genişletiyosun tabi göğüs sıkıyosa sütyenini değiştr derim bi süre idare eder ama genişletmek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bida yemiyim bari ben. Midemi rahatsiz etmedi karnimda agri yapti.
canim bende de kusma bikere tek oldu oda yemekleri cok karistirip yedimm onun disinda tek acikinca hafif geliodu bulandi oda yok artik ..
bulantisi cok ve az olan ardaslar bi karsilastirsinlar cinsiyetle alakasi varmi ..
kiz olan bebekler anneyi cok kustutrurmus bulandirirmis ..
bende erkek hissediyorum ama bakalim tabi önce hayirlisi ama yinede meraktayim
Daha ne istiyosun deseydin :)bende hiç mide bulantısı kusma falan olmadı kocamda sen nie hiç kusmuyorsun miden bulanmıyor die habire üstüne geliyor
Bende ne duygusallik ne alinganlik hic biri yok valla.saglik ocagindada sordu hemsire.yoo gayet mutluyum dedim :)Kizlar asiri duygusallastim. Carfoursa reklami var anneler gunu icin cocuklar sarki soyluyor. Her izledigimde agliyorum saka gibi.....
Cnm benimki bilmiyorum tutacak mı ama oğlumda bu kadar kötü değildim. Bulantım hep vardı ama bu kadar öğürüp kusmamıştım. Eşim kız bu diyip duruyo. Bakalım ne çıkacak:)
Daha ne istiyosun deseydin :)
Bende ne duygusallik ne alinganlik hic biri yok valla.saglik ocagindada sordu hemsire.yoo gayet mutluyum dedim :)
canim bende de kusma bikere tek oldu oda yemekleri cok karistirip yedimm onun disinda tek acikinca hafif geliodu bulandi oda yok artik ..
bulantisi cok ve az olan ardaslar bi karsilastirsinlar cinsiyetle alakasi varmi ..
Gozun aydin canim.
Super bir duygu degil mi :)
canm tam kacıncı haftada kac gunlukken duydunuz ben daha dr hıc gıtmedım haftaya gıdıcemde merak ettım tarıhımız aynı
Evet buldum canim haftasonu alisverise cikinca bakicam insallah hepsine sen lastikli pantolonu nerden aldin canim acaba buralarda olan bi magazami benimde ihtiyacim var hem dogumdan sonrada giyeriz o pantolonlari.bugun saglik ocagina gittim tartildim hic kilo almamisim hala ayni sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?