2014 Aralık Anneleri


çok iyimiş yaa, peki neler tükettin en fazla , bu konuda cok tecrübesizim de:18::18::18::18::18:
 

canım hamile sütyeni duymadım lohusa sütyeni var emzirmeye yönelik onlarda. şimdilik onlara gerek yok. sen destekli 80 takıyorsan 85- 85 takıyorsan 90 beden alabilirsin 1 tane. ama fazla alma çünkü büyümeye devam edecekmiş göğüslerimiz.
 
günaydın arkadaşlarrr
benim de 10. haftam bitmek üzere ve tam 1 kg aldım. 12-15 kg aralığında bitirebilmeyi ümit ediyorum. kızımda 19 kg almıştım ama hiç dikkat etmedim faydalı faydasız demeden canım ne çektiyse bol bol yedim. bu sefer aynı hatayı yapmayacağım. besin değeri düşük enerji değeri yüksek şeyleri hiç yemiyorum (cips kola çikolata bisküvi hamur işleri pasta börek çörek vs.) daha doğrusu pakete girmiş şeyleri tüketmemeye çalışıyorum. ailecek dışarda yemek yemeği çok severiz ama onu da yarı yarıya azalttık :)
kızımda çatlak kremi olarak mustelayı kullanmıştım çok da memnundum. benzer ürünlere göre biraz daha pahalı ama değer. ama dr umun dediğine göre çatlama genetik faktörlere bağlı. kremlerle vs bir yere kadar engelleyebilirsiniz demişti. çatlğaım oldu biraz ama göbeğimin çok altındaki bi kaç yerde beyaz bir iki çizgi şeklinde. hiç rahatsız etmiyor beni :) doğumdan sonra da extra gell kullandım sıkılaşmak için o da son derece etkiliydi.
pantolonlar benim de sıkmaya başladı. hamile olduğum dikkatli bakınca anlaşılıyor göbek çıktı. kzımda da 4 aylıkken 7 aylık mı derlerdi. 8-9 aylıkken de ikiz mi diye sorarlardı. inanılmaz bir karnım vardı yani. bu da öyle olur heralde :) bi kaç beden büyük lastikli pantolon almayı düşünüyorum ben de. hamilelik kıyafetleri için erken. elbiselerimin de bir kısmı oluyor şimdilik. etek elbiseyle idare edicem bir süre :)
 

emzirme sutyeni mi istiyon cnm nette cok var hatta suan trendyolda bile var.yada buyuk iccamasir satan yerlerde bukabilirsin
 
çok iyimiş yaa, peki neler tükettin en fazla , bu konuda cok tecrübesizim de:18::18::18::18::18:

börek kek pasta pilav şerbetli tatlı hariç her şeyden bol bol yedim. bunlara el değmedim. 4.aydan itibaren de her gün 5km yürüdüm :)
 
Ahhh ahhh ayni dert.bendede var aksam yatağa görüyorum 2 saat sonra bir uyaniyorum tam uyaniyorum saatlerce uyumaya calisiyorum en son 6da uyaniyorum birdahada uyuyamiyorum bize nezaman uyku yapicak bakalim bu hamilelik

elocaaan nerdesin canım seni merak ediyorum, siz 3 ünüz kac gündür nerdesiniz
 

cnm uzan hep kalkma.doktorunu ara o sana bilgi versin alttan kulla. derse kullan.ama hep uzan bide doktoruna sorsana crinone jelmi daha iyi kullandigin prigestan mi hangisi etkiliyse onu versin.benim doktorum bana crinone jel verdi alttan kkullanıyorum 12hafta boyunca kullanacam bendr önlem amaçlı. ben de de lekelenme olmuştu çünkü ee iki tanr kaybim var ne olur ne olmaz diye hala kullanmiyorum.
 
hergün 5km miiii nasıl yürüdün canım ya maş. :)

yürüdüm valla:)))) yürüyüşü oldum bittim severim ben. kulaklığı taktım açtım ritmik müzikler yürüdüm. benim ekstra durumlarım var. ayaklarım 41. birde çok kilo alırsam ödem olursa 43 44e çıkacak ayaklar, ne giyecem bunları düşündüm. o yüzden ödem olmaması için yürümelisin dedi dr, bende yürüdüm. 41 numarayı geçmedi ayaklarım şükür olmadı ödem vs.
 
kızlar ya...konuyu görünce atladım. çok kötüyüm

bende 6+6 dayım bugün. ilk gebelik testim 4+4 de 7200 dü ve yüksek ti sonra iki hafta üst üste doktora gittim. en sonunda 6+2 de gittim ve kese vardı ama bebek yoktu. korkmaya başlıyorum artık. boş gebelik, mol gebelik, kürtaj...bunları düşündükçe başım dönüyor korkudan. yine dr. gitmeye korkuyorum bebek görünmeyecek diye.

ne diyorsunuz kötü mü görünüyor durum?
 

niye kötü olsun canım geç döllenmedir belki o yüzden 6+2de görmemiştir. tekrar git.
 

bence de panik olma canım. 6+2 de bebeğin görünmemesi normaldir heralde tam bilemiyorum ama geç döllenme falana olabilir. 7.8. haftada anca görenler var.
 

valla süpersin canım tebrik ederim seni. yanlız birşey var kime sorduysam aynı şeyi söyledi. hamilelikten sonra ayaklar yarım numara kadar büyüyor. ben kızımdan önce 38 giydiğimi hatırlamam. 37 nin bazı modellerde bol geldiği olurdu. 36,5-37 giyerdim. şimdi 37 tam geliyo bazen sıkıyo. 37,5 oldu ayak numaram.
 

evet işte bu yüzden korktum 41i zor buluyorum Allah korusun büyürse 42 yok ki ne giycem
 
niye kötü olsun canım geç döllenmedir belki o yüzden 6+2de görmemiştir. tekrar git.

bence de panik olma canım. 6+2 de bebeğin görünmemesi normaldir heralde tam bilemiyorum ama geç döllenme falana olabilir. 7.8. haftada anca görenler var.

evet de hcg değerim yüksek olunca kötü düşünüyorum işte. oğlumda 5. haftada duymustum kalbini. adetlerimde düzenlidir. sizler nezaman gördünüz bebişlerinizi
 
evet herkes yapıdan diyo bakalım senin tecrübende varmıs canım bizim vucut yapımız nasıl şimdi öğrencez:)


iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hafiften karın ve göbek çevrende kaşıntıyla başlıyo o zaman bilki genişliyorsun ve çatlayabilen bi cildin var
 

valla canım benim ayak numaram yarım numara ufaldı 35 giyiyordum 35 bile bol gelmeye başladı
 
valla canım benim ayak numaram yarım numara ufaldı 35 giyiyordum 35 bile bol gelmeye başladı

hahahah o da güzelmiş. ama 35 bulmakta zorlanıyorsundur. ya bende hamilelik öncesi kiloma dönmeme rağmen ayaklarım yarım numara büyük kaldı:) yarım da bunda büyürse 38 olurum tam :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…