2 kilo aldım ama göbeğim bayağı çıktı. pantolonlarım çok rahatsız ediyor bende sıkı şeyler giymek istemiyorum açıkçası gelişimi olumsuz etkilediği için. en kısa zamanda alışverişe çıkıcam :)
Ben de ben de :)
Cumartesi cikicam alisverise aslinda kotlarim oluyo ama daralmak istemedigim icin alicam 1 tane kot pantolon.kilolu zamanlarimdan kalan bi suru gomlek ve tunigim var saklamistim simdi cok isime yarayacak hepsi annemde onu bebekli tisort almisti bana memleketten gelirken.belki cok begenirsem bi tane daha ust alabilirim simdilik fazla almiycamki ilerleyen aylarda duruma gore hareket edicem.
Benim asil akkima takilan ic camasiri benim goguslerim buyudu destekli sutyen alayim diyorum hamile sutyenleri varmis acaba nerden bulabilirim??
bende de göbiş var pantolonlar sıkıyor bazı arkadaşlarımı hatırlıyorum 3 aylıkken bile halan göbek yoktu ben de neden bu kadar erken başladı acaba ? iç karnım mı dar diye düşünüyorum alakası da var mı bilmiyorum
Benimde göbüş baya çıktı pantalonlarım rahatsız etmeye başladı kızımda bu kadar erken göbüş çıkmamıştı ikiz olduklarından mı anlamadım alt karnım baya çıktı 3 aylık gibiyim
hep topuklu giyiyorum genellikle dün çıktım babet aldım birtane belki belimin ağrısına iyi gelir
2 kilo aldım ama göbeğim bayağı çıktı. Pantolonlarım çok rahatsız ediyor bende sıkı şeyler giymek istemiyorum açıkçası gelişimi olumsuz etkilediği için. En kısa zamanda alışverişe çıkıcam :)
evet canım topuklu giyme artık biraz rahatımıza düşkün 9ay gecırmelıyız evet seninkiler ikizde cok cıktı diyelim bizimde cıktı napcaz:) aman bebeklerimzi saglıkla alalımda kucagımıza inşalalh hepsi gider
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilk gebeliğimde son aylarda döbüşüm büyümüştü baya 8. Ayımda birden çatır çatır çatlamıştım resmen
Badem yağı bebek yağı saf vazalin kullanmıştım yağlıyodum kendimi resmen ama deri yapımdan galiba
bende de göbiş var pantolonlar sıkıyor bazı arkadaşlarımı hatırlıyorum 3 aylıkken bile halan göbek yoktu ben de neden bu kadar erken başladı acaba ? iç karnım mı dar diye düşünüyorum alakası da var mı bilmiyorum
canım onun rızkını Rabbim veriyor. ne kadar rızkı varsa onunla gelecek , bunları düşünme.Rabbim hayırlı etsin.
Yok canım neden erken olsunki benimde karnım şiş hem şişkinliğimiz var hemde cok normal artık sordm ben doktra hamilesiniz sonucta dedi ama tuza dikkat etmelisin dedi oda iyiyce şişiriyomus bilgin olsun
Bazen hırs yapıyorum yok canım ben daha eski pantolonlarımın içine girerim deyip kısa süre sonra düğmeyi açıyorumçünkü nette dolaşan birşey var daha üç ay dolana kadar eski kıyafetlerinizi giyebilirsiniz diye ama bence kişiye göre değişiyor. Buarada ben tuza hiç dikkat etmiyorum uyarın için sağol
kızlar henüz gebe kıyafetlerine geçecek karnı olmayan ama normal pantolonla da rahat edemeyenler için şu model çok rahat. ben memnunum.http://www.oxxo.com.tr/tr/GiYiM/pantolonlar/bol-kesim/Bol-Kesim-Pantolon_14YOX-MOSSWIDEPAN14Y#C=1467
benim kızımda da 1 aylıkken göbeğim çıkmıştı, şimdi aynı şekilde öğrendikten 2-3 hafta sonra göbeğim çıktı, gayet güzel bi göbüşüm var şuan:)) bende iç karnımın dar olduğunu düşünüyorum, ilk 3 ay kilo almak istemiyordum, şuan aynı kilomdayım bu hamileliğimde kilo olarak daha kararlı tamamlamak istiyorum , kızımda 24 kiloyla bitirdim kendimi beslemişim hep kızım doğdu 3,600 kg yani kilolarıma göre tombalak bi bebiş doğurabilirdim:) neyse çok uzattım:)
kızlar henüz gebe kıyafetlerine geçecek karnı olmayan ama normal pantolonla da rahat edemeyenler için şu model çok rahat. ben memnunum.http://www.oxxo.com.tr/tr/GiYiM/pantolonlar/bol-kesim/Bol-Kesim-Pantolon_14YOX-MOSSWIDEPAN14Y#C=1467
Beli lastıklı demi bende bu modelden aldım kotunu ve ketenini 1-2 ay idare eder diye düşünyrm bakalım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?