- 27 Mart 2011
- 1.635
- 53
Haftaya gidersen karından görülür canım. Ayrıca şu vajinal ultrason zararlıdır düşüğe sebep olur diyenlere de sinir oluyorum.. Düşecek olan bebek her şekilde düşer,istersen 9 ay kıpırdamadan yat.. Böyle bi tehlike olsa doktorlar bu riski alır mı hiç..
Hayatım neyini hissetmek istiyosun daha çok çok çok ufaklar.. Kasık ağrıları ilk haftalar olur ve geçer.. Kalp atışını duyduktan sonra mide bulantıların başlar 3 ay dolunca o da geçer.. Rahat ol..
Tatlım yediklerin en az yarım saat midende duruyosa ne ala, ama durmuyorsa mutlaka doktroa gitmelisin ki serum takılsın.. Geçmiş olsun..
Selam canım sen beni hatırlamayabilirsin ama ben seni taa 2007 yılından forumdan hatırladım.. O zamanlar da gebe kalabilmek için böyle gün sayıp sohbet ediyorduk:)) İnanki çok sevindim, bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle..
Bende de oluyo canım ve normal bu, gebelikte akıntı artabilir hatta rahatsızlık verici durumda olabilir..
Tatlım ne desin daha gereken her şeyi söylemiş Biz içgüdüsel olarak daha hassas oluyoruz o kadar.. Bebeğin sağlıklı ya takılma gerisine boşver.
Fananay hanımcım bebişin görünmesi için kesenin 2 cm. olması lazım. O sebeple görünmemesi çok normal.
Ayyyyy canım gene sen gene içime su serptin...çok teşekkür ederim:) sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.