2014 agustos gelinleride buradaa

Orta yolu bulcaz mecbur yoksa icime sinmiycek onun istemedigi bisey:) hem dedigin gibi bu model abarti degil:)

valla benmki bi tek açıklık yönünden takıntılı fazla dekolte olmadıkca istediğim her şey olabilir bana bırakır o da kıskandıgını söylediğinden yoksa ablası falan gayet açık insanlar :) ama orta yolu bulmak en iyisi onunda içine sinsin

Canim icine sinen hangisiyse onu yaptir gelinligin sende kalmasini istiyo musun o da onemli onemli degil bi kere giycem bende kalmasin diyosan kiralik alabilirsin.ama tabi suan begenmen onemli

O bizdede var o yuzden bende kisitlandim zaten normalde acik giyinmemde gelinligimi biraz daha acik iateyebilirdim ama yok olmaaaz:)))

Canim icine sinen hangisiyse onu yaptir gelinligin sende kalmasini istiyo musun o da onemli onemli degil bi kere giycem bende kalmasin diyosan kiralik alabilirsin.ama tabi suan begenmen onemli

Önemli değil yani dediğin gibi bi kere giyicem sıkıntı yok:) kiralayabilirim. Evet dedigin gibi begenmem önemli canım.ah bi karar verebilsem..

Yakindan gormedigim icin bisey diyemiycem canim ama oyle yaptiran cok var galiba istedigin oyleyse yaptir bence

Önemli değil yani dediğin gibi bi kere giyicem sıkıntı yok:) kiralayabilirim. Evet dedigin gibi begenmem önemli canım.ah bi karar verebilsem..
:) cok iyi anliyorum seni cok zor karar vermek.canim bu arada ben onu fikir sunmak icin dedim mesela ben illa bende kalsin istiyorum:))) sen ne istedigini iyi dusun insallah pisman olmiycagin bi karar verirsin:*

kızlar benm çıkmam lazım kendinize iyi bakın yarın aynı saatlerde buradayım ben :) of eskiden sevinirdim sevdiğime kavusucam diye şimdiyse su halima bak evde sayılı günlerim 6ayı nasıl dolu dolu geçirsem diye of misafir gibi hissediyorum ailemi çok özlicem ben şimdiden çok duygusallastım :44: iyi gecelr kızlar

Son düzenleme:
:))) uzaga gelin gidiyosan ondandir canim ama aliscaz:) ilk zamanlar zor gelcek aileyi birakip gitmek ama sonradan normal gelcek:) iyi gecelet canim:)

O bizdede var o yuzden bende kisitlandim zaten normalde acik giyinmemde gelinligimi biraz daha acik iateyebilirdim ama yok olmaaaz:)))

bende çok uçuk açık giyinmem ama yinede kıskanıyorum diyo neyse istedkleri gibi olsun sorunmu en güzel günümüz :)

:) cok iyi anliyorum seni cok zor karar vermek.canim bu arada ben onu fikir sunmak icin dedim mesela ben illa bende kalsin istiyorum:))) sen ne istedigini iyi dusun insallah pisman olmiycagin bi karar verirsin:*

Evet canım çok zorlanıyorum şu an gerçekten çok arada kaldım ya sağol canım benim inşallah hiç birimiz pişman olmayız

İyi geceler canım sendemi uzağa gelin gidiyosun bende öyleyim çok üzülüyorum

hayır kızlar 20dkklık uzaklık ama işte içim acıyo aynı olurmu evden çıktınmı...... aynı olmaz olamaz :2: of iyi geceler öpüldünüz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…