2014 agustos gelinleride buradaa

Ilk dans sarkimiz ingilizce olcak karar vermedik henuz:)2.dans sarkimiz misafirler sıkılmasin diye turkce olcak ferhat gocer saril bana kina gecemdeki dans muzigimide henuz bilmiyorum:)))

ben 2nci dans müziğidemi secseem ben biliyorummm söyliyimmiii cok hosuma giden bi sarkı varr :) yok benm ceyizim hazırda nısan alısverısıne cıkılıcak nısanlıgım ve gelınlıgım hazır degıl bıde evin tadilatı ve esyalrn alımı var tabı

Ya ilk dansda hep gelin damat yalniz dans edio bide dugune gelen ciftler icin 2.dans muzigi calinio burda:) hem doyamaz insan dans etmeye:))) sec bence yani:) bide kina gecemizde oh daha ne olsun:)) hazirsa ne guzel canim ayni dert bendede var gelinlik ev tadilati falan olur bi sekilde biz ev tadilatina mayista baslariz en erken yetisir insallah

Aa yazmayi unutmusum soyle tabi canim dinlerim dedigini:)

bizde mayısta baslıcaz çünkü kiracı var anca bencede aynen haklısın seçmeliyimm :) ya ben kınada dans müziği değil tam kınalık çok güzel bi şarkı önerebilirimm canım :)

Kızlar sizce 1600 e kiralık gelinlikmi 1200e satılık gelinlikmi ? Bursada bana satılık bu fiyatı veren bir yer var ama aramızdaki mesafe 5.5 saat. Ama bana net ölçü için bir kere gelmen yeterli dedi ve çok güzel ilgilendi. Kiralık 1600 tl olansa benim yaşadığım yerde aramızdaki mesafe sadece 10 dk. bide gelinliğiniz aldığınız yerdemi dikiliyor yoksa izmirdenmi geliyor izmir gelinliğin şehri sanırım kötü bişey gelmez sanıyorum dimi?

Canim dikisi falan nasilmiski 1 kerede cok zor degil mi

bence fiyatların ikiside uygun canım ama içine sinen güzel olanını seç önemli olan o bence :)

Cok begendim bem bunu benim istedigimle ayni gibi:) bikac degistirmek istedigim sey olur tamamdir ondan sonra:) off bide dikis onemli

ben seni hayalindeki şeyi tarif edince anladım zaten ama bence nişanlının dediği gibi bu ne abartı ne de kabarık falan değil fazlasıyla zarif hem seninde içine sinmiş olur böyle bi model :)

Canim dikisi falan nasilmiski 1 kerede cok zor degil mi

Canım ölçülerimi alıyormuş öyle dedi profesyonel kişiler dikiyor dedi gelinlik geldiginde tekrar gidiyorum ve bi yerinde yapılması gereken bişey varsa ben hallediyorum dedi yaptıgı modelleri gördüm çok hoşlar

bence fiyatların ikiside uygun canım ama içine sinen güzel olanını seç önemli olan o bence :)

Kiralık olan değermi satılık 1200 tl gelinlik varken? 1600 de içime sinen çok çok beğendiğim bi gelinlik yok açıkçası beni korkutan uzakta olmam eğer bursadan diktirirsem :/

hoşgeldin canım bende 24 ağustos istedim gündüz bi tanıdıgımızın düğünü çıktı aynı salonda mecburen 17 ağustos oldu olsun nasip hayırlısı olsun :)
Tesekkür ederim herkese hosbuldum:) bizde 31 agustos istemistik bizim yıldönümümüzdü ama bizimde tanidigin dugunu varmis o yuzden 24 agustosa aldik

ben seni hayalindeki şeyi tarif edince anladım zaten ama bence nişanlının dediği gibi bu ne abartı ne de kabarık falan değil fazlasıyla zarif hem seninde içine sinmiş olur böyle bi model :)
Orta yolu bulcaz mecbur yoksa icime sinmiycek onun istemedigi bisey:) hem dedigin gibi bu model abarti degil:)

Bende bu aralarda gelinlik diktirmeye baslicam benim aklimda 2si bir arada gelinlik var sizce nasil olur ici mini elbise ama etegin bittigi yerde uzun tülü var ucunda danteli üstünde de kabarik etegi var salonda nikah kiyildiktan sonra üst etegini cikaricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…