Ilk dans sarkimiz ingilizce olcak karar vermedik henuz:)2.dans sarkimiz misafirler sıkılmasin diye turkce olcak ferhat gocer saril banakina gecemdeki dans muzigimide henuz bilmiyorum:)))
Ya ilk dansda hep gelin damat yalniz dans edio bide dugune gelen ciftler icin 2.dans muzigi calinio burda:) hem doyamaz insan dans etmeye:))) sec bence yani:) bide kina gecemizde oh daha ne olsun:)) hazirsa ne guzel canim ayni dert bendede var gelinlik ev tadilati falan olur bi sekilde biz ev tadilatina mayista baslariz en erkenben 2nci dans müziğidemi secseemben biliyorummm söyliyimmiii cok hosuma giden bi sarkı varr :) yok benm ceyizim hazırda nısan alısverısıne cıkılıcak nısanlıgım ve gelınlıgım hazır degıl bıde evin tadilatı ve esyalrn alımı var tabı
Aa yazmayi unutmusum soyle tabi canim dinlerim dedigini:)ben 2nci dans müziğidemi secseemben biliyorummm söyliyimmiii cok hosuma giden bi sarkı varr :) yok benm ceyizim hazırda nısan alısverısıne cıkılıcak nısanlıgım ve gelınlıgım hazır degıl bıde evin tadilatı ve esyalrn alımı var tabı
Ya ilk dansda hep gelin damat yalniz dans edio bide dugune gelen ciftler icin 2.dans muzigi calinio burda:) hem doyamaz insan dans etmeye:))) sec bence yani:) bide kina gecemizde oh daha ne olsun:)) hazirsa ne guzel canim ayni dert bendede var gelinlik ev tadilati falan olur bi sekilde biz ev tadilatina mayista baslariz en erkenyetisir insallah
Cok iyi olur hic bi fikrim yok cunkubizde mayısta baslıcaz çünkü kiracı var anca bencedeaynen haklısın seçmeliyimm :) ya ben kınada dans müziği değil tam kınalık çok güzel bi şarkı önerebilirimm canım :)
Canim dikisi falan nasilmiski 1 kerede cok zor degil miKızlar sizce 1600 e kiralık gelinlikmi 1200e satılık gelinlikmi ? Bursada bana satılık bu fiyatı veren bir yer var ama aramızdaki mesafe 5.5 saat. Ama bana net ölçü için bir kere gelmen yeterli dedi ve çok güzel ilgilendi. Kiralık 1600 tl olansa benim yaşadığım yerde aramızdaki mesafe sadece 10 dk. bide gelinliğiniz aldığınız yerdemi dikiliyor yoksa izmirdenmi geliyor izmir gelinliğin şehri sanırım kötü bişey gelmez sanıyorum dimi?
Kızlar sizce 1600 e kiralık gelinlikmi 1200e satılık gelinlikmi ? Bursada bana satılık bu fiyatı veren bir yer var ama aramızdaki mesafe 5.5 saat. Ama bana net ölçü için bir kere gelmen yeterli dedi ve çok güzel ilgilendi. Kiralık 1600 tl olansa benim yaşadığım yerde aramızdaki mesafe sadece 10 dk. bide gelinliğiniz aldığınız yerdemi dikiliyor yoksa izmirdenmi geliyor izmir gelinliğin şehri sanırım kötü bişey gelmez sanıyorum dimi?
Cok begendim bem bunu benim istedigimle ayni gibi:) bikac degistirmek istedigim sey olur tamamdir ondan sonra:) off bide dikis onemlicanım baksana çok hoş arka modelide vardi kaydetmeyi unutmusum :) bunun üstünde değişikliklerde yaparsn istedgn gibi öneri sadece :)
Merhaba benim dügünümde 24 agustosta:))
Merhaba benim dügünümde 24 agustosta:))
Sozleri cok guzelmis:)))ama bu şarkıyı bütün gelinlerimize tavsiye ediyorumm kızlar kınanızda çaldırınn:)
http://www.youtube.com/watch?v=tytU4-IHfv0
pınar soykan Kına adlı şarkıı :)
Cok begendim bem bunu benim istedigimle ayni gibi:) bikac degistirmek istedigim sey olur tamamdir ondan sonra:) off bide dikis onemli
Canim dikisi falan nasilmiski 1 kerede cok zor degil mi
bence fiyatların ikiside uygun canımama içine sinen güzel olanını seç önemli olan o bence :)
Tesekkür ederim herkese hosbuldum:) bizde 31 agustos istemistik bizim yıldönümümüzdü ama bizimde tanidigin dugunu varmis o yuzden 24 agustosa aldikhoşgeldin canım bende 24 ağustos istedim gündüz bi tanıdıgımızın düğünü çıktı aynı salonda mecburen 17 ağustos oldu olsun nasip hayırlısı olsun :)
Orta yolu bulcaz mecbur yoksa icime sinmiycek onun istemedigi bisey:) hem dedigin gibi bu model abarti degil:)ben seni hayalindeki şeyi tarif edince anladım zaten ama bence nişanlının dediği gibi bu ne abartı ne de kabarık falan değil fazlasıyla zarif hem seninde içine sinmiş olur böyle bi model :)
Tesekkür ederim herkese hosbuldum:) bizde 31 agustos istemistik bizim yıldönümümüzdü ama bizimde tanidigin dugunu varmis o yuzden 24 agustosa aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?