2014 agustos gelinleride buradaa

Kizlar ben prenses model gelinlik istiyorum nisanlimda elbise gibi olsun her gelin ayni diyo kabarik cok sevmiyo. Ben o gun hem kendim mutlu olmak istiyorum hemde nisanlim begensin istiyorum napsamki

canım baksana çok hoş arka modelide vardi kaydetmeyi unutmusum :) bunun üstünde değişikliklerde yaparsn istedgn gibi öneri sadece :)

Eklentiler

• $71478_539833669393138_1220393233_n.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 51
kızlar bursa aygün moda evini bilen varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

kızlar ya hepiniz burda olsaydınız soru sorcaktım hiç yakalayamıyorumm dans müziği ne düşünüyyosunuz ?? :)

kızlar ya hepiniz burda olsaydınız soru sorcaktım hiç yakalayamıyorumm dans müziği ne düşünüyyosunuz ?? :)
Ilk dans sarkimiz ingilizce olcak karar vermedik henuz:)2.dans sarkimiz misafirler sıkılmasin diye turkce olcak ferhat gocer saril bana kina gecemdeki dans muzigimide henuz bilmiyorum:)))

hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza :) ne zaman nişanlandınız ya da yakınmı benm çok acele oldu 3 ay nişanıma var sonraki 3 ayda düğünüme nasıl yetişicem hiç bilmiyorum :/
Canim halledersin ceyizine yavas yavas basla nisani bekleme 3ayda sıkısırsın ama tabi nakitin varsa bi gunde bile halledilir:) ama hic dertme mutlaka yetisir

Senin hangi tarhti kız :26inlerim tabiki

17 Ağustos gittik gün almaya ekim kasım bile dolu bugun bostu hemde pazar hemen aldık meğer depremin olduugu günmüş duyan herkes 17 ağustos depremi diyo ya :/ amaan nolcaakki bilmeden aldık saygısızlık değil bence begenirsin umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…