Canim degisiyodur istanbulda degilim ama ortalama belli fiyatlar 1500den baslar heralde
Kizlar ben prenses model gelinlik istiyorum nisanlimda elbise gibi olsun her gelin ayni diyokabarik cok sevmiyo. Ben o gun hem kendim mutlu olmak istiyorum hemde nisanlim begensin istiyorum napsamki
Cok tesekkur ederim canim bilgisayardan girince bakcam attigin modele telefondan acilmiyo:)canım baksana çok hoş arka modelide vardi kaydetmeyi unutmusum :) bunun üstünde değişikliklerde yaparsn istedgn gibi öneri sadece :)
Canim mutlaka bulursun o fiyata ama tabi imkanin varsa once iyi yerlere bak pazarlikla iyi bi fiyata anlasmaya bak:)bence gayet uygun aklımda daha yüksek bi miktar vardi hep hiç araştırma yapmadığım için:)
Cok tesekkur ederim canim bilgisayardan girince bakcam attigin modele telefondan acilmiyo:)
benimde 2 ağustos:)
Hoşgeldin canım ekliyorum senideebenimde 2 ağustos:)
evrembuskızlar ya hepiniz burda olsaydınız soru sorcaktımhiç yakalayamıyorumm dans müziği ne düşünüyyosunuz ?? :)
Hoşgeldin canım ekliyorum senidee
Rafet -Ömrümün sahibi
Senin hangi tarhti kız :26benide ekledin dmio şarkı benmde çok hoşuma gidiyo güzel seçim :) bende Melih Görgün-Rüya dinlemenizi tavsiye ederim :)
Ilk dans sarkimiz ingilizce olcak karar vermedik henuz:)2.dans sarkimiz misafirler sıkılmasin diye turkce olcak ferhat gocer saril banakızlar ya hepiniz burda olsaydınız soru sorcaktımhiç yakalayamıyorumm dans müziği ne düşünüyyosunuz ?? :)
Kuyruklu gelinligin havasida bi baska oluyo:)hosuna gider umarım ben aynı böyle ama yarım kol dantel seklınde istiyorum ve arkasının kuyrugu uzun dantel gelıcek biraz daha :)
Hosgeldin aramiza:)benimde 2 ağustos:)
Canim halledersin ceyizine yavas yavas basla nisani bekleme 3ayda sıkısırsın ama tabi nakitin varsa bi gunde bile halledilir:) ama hic dertme mutlaka yetisirhayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza :) ne zaman nişanlandınız ya da yakınmı benm çok acele oldu 3 ay nişanıma var sonraki 3 ayda düğünüme nasıl yetişicem hiç bilmiyorum :/
Senin hangi tarhti kız :26inlerim tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?