istediğin zaman başlayabilirsin canım. o konuda stres yapma hazır gelinlik bile almış olsan üstüne olur. şimdi artık gelinliklerin çoğunun sırtında ip var bu yüzden 34-40 beden arası olanlara olabiliyo. mesela şimdi 34 beden giyiyosan 2 ay sonra 36 ya da 38 bedene çıksanda yinede olur
ben dahada zayıftım 8 kilo aldım yine oda netten bomba diye bi ilaçla aldım ama anca bu kadar alabıldım habire veriyorum ayyyy demeyin öyle sıska falan
Canım benim kaç tane hatun var senin yerinde olmak isteyenNe güzel kız üzme kendini :) Vallaha bak. Hem ilaç filan niye aldın ayy korkarım ben. En iyi ilaç kendine bakman,sık yemen porsiyonları büyültmen.. Bazen tepeme kadar doymuş oluyordum ama yine yiyordum vallahi bak.. Hadi bakalım çalışmalar başlassııınn,kilolar alınsın. Fazlalarda versinn :) :2:
ben alamam ya kendime güvenim yok bikere daha doğrusu mideme günde bi öğün yetiyo bazen kaç gün yemesemde havayla yasıyosun diyolar :6 oooooofkaynanamda zayıflıkla laf sokup duruyo zaten :S kılolu sevıyolarmısmıs
Canim bikac sayfa once bi resim paylasmistim tarif edemiorum pekbende fatihten bakıcam gelinliğimi orada çok güzel şeyler var :) benmde kafamda model belli sen nasıl düşünüyosunn :)
Nereye gelin gidiyorsun tatlım? Birde kayınvalide nereli. Benimkide sevmez hiç :) Ama bende sevmiyorum ortak noktamız o. Nişanda beni ilk defa görmüştü şok oldu kadıncağız. :) Bu kadar zayıf olduğumu bilmiyordu. Baştan umutsuz olma lütfen.. Nişanlın bişey diyormu bu arada.. Benimki al al diye başımın etini yedi.Öğünlerini lütfen çoğalt etme eyleme kendine de yazık gelincik.
oh oh bodrum cok guzel iyiki erkende ayirttiniz yerinizi bizde o konuda tik yok:)) ben kucuk bi avrupa turu yapalim diyorum ama simdilik hayal gibi:)bu arada kızlar balayı yerımızı sectık rezervsyn yaptırdık bodrum kemer acacia hotel'e :)
Çok güzel biryerbu arada kızlar balayı yerımızı sectık rezervsyn yaptırdık bodrum kemer acacia hotel'e :)
Ay hepsi ayni demek benimkide zayif sevmiyomus:))) oglun zayif seviyo ama dicem bi gun en sonunda:)))ben alamam ya kendime güvenim yok bikere daha doğrusu mideme günde bi öğün yetiyo bazen kaç gün yemesemde havayla yasıyosun diyolar :6 oooooofkaynanamda zayıflıkla laf sokup duruyo zaten :S kılolu sevıyolarmısmıs
Canim bikac sayfa once bi resim paylasmistim tarif edemiorum pekustu straplez ustune tül sifir kollu alti prenses olcak:) istanbuldaysan cok iyi ya secenegin cok senin:) insallah bulursun canim istedigin modeli:) senin modelin nasil?
istanbula gelin gidiyorum erzurumlu :4 ama sözlüm seviyo zayıf olmamı o da şişman sevmiyo ama gören butun sulalesındekı ınsanlar lafını yapıyo sinirlerim bozuldu
Ay hepsi ayni demek benimkide zayif sevmiyomus:))) oglun zayif seviyo ama dicem bi gun en sonunda:)))
bende oval geniş omuz yaka yarım kol dantel altıda göğüsün tam altından başlıcak tül ya da dantelli ucları ve arkası biraz uzanıcak öyle bi şey tam anlatamadım ama
Aaaaa kayınvalidee benim memleketlimm ondan biz kilo seviyosss :) Nasıll güzeel konuşuyodur şimdi o amanda amaan :) Sözlün seviyorsa sende memnunsan niye üzülüyorsun daha? Ayyy kız salla gitsin ne yapıcan kiloyu. Sülaleyide boşver ayrıca. Bozulmasın sinirlerinde takma. Sende bunu söyleyenlere deki sende çok kilolusun biraz vermelisin, Boyun çok kısa uzamalısın. Biz bir ara ablamlar böyle yapıyorduk. :) Dalga geçiyorduk . İnsanlara beğendiremezsin kendini asla. İnsanlığa yaranılmaz..
O gelinlikleri kim istiyor. En baştakine bayıldımm harika ötesii.
anlattigin modeli bende dusundum aslinda canim cok guzel bi model ama telefondan girdigim icin resmi acamadim malesefbende oval geniş omuz yaka yarım kol dantel altıda göğüsün tam altından başlıcak tül ya da dantelli ucları ve arkası biraz uzanıcak öyle bi şey tam anlatamadım ama
Kötü gelin oluruz:)) aman uzulme canim bende cok takiyodum zayifligimi ama mankenler upuzun boylariyla benden zayiflar demekki dahada zayif olmaliyizbende dicem de yanlış anlarlar diye korkuyorum
Kötü gelin oluruz:)) aman uzulme canim bende cok takiyodum zayifligimi ama mankenler upuzun boylariyla benden zayiflar demekki dahada zayif olmaliyiz:))))
Ayy çok güzeel yaa ne hoş hemşerim buldum bi tane :) Ohh miss gibide aynı yöre. Ben erzurumlyum nişanlım Kırşehir. Ve oraya gelin gidiyorum canım.haklısın :) bu arada bende erzurumluyumama tayınlerden dolayı hep il değiştim sadece orda doğmusum :)
benım begendgıım modeller canım örnek olarak koydum baksam o kadar güzel seyler varkii :)
Ayy çok güzeel yaa ne hoş hemşerim buldum bi tane :) Ohh miss gibide aynı yöre. Ben erzurumlyum nişanlım Kırşehir. Ve oraya gelin gidiyorum canım.
Canım arkasında ayrıntı olan modeli beğendimm çook güzel. Açık olsam öyle bişey yaptırabilirdim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?