2014 agustos gelinleride buradaa

En şanslı benim galiba kayınvalidem yok o yüzden hiç görüşmüyorum böylede bi derdim yok görümce iyidir ya hep görümcem olsun isterdim Allah 2 tane birden verdi

kayınvalide olmayınca da kötü olur gibime geliyor benim bilmiyorum sen hiç eksikliğini hissettin mi ama :)
görümcem olmasını hiç istememiştim beeennn kız bendeki bi tuhaf. yaşı benden küçük eşim de benden bir yaş küçük. eşime abi diyor bana ismimle hitap ediyor ben de bu tür şeylere çok dikkat ederim. baştan bi gıcık etti zaten

bizde uzak oldugumuz için yüz yüze görüşme şansımız yok ben daha bursaya bir kere gittim düşün yani onlar buralı oldukları için geliyolar bizde kalıyolar o iyi oluyo işte

biz onlara yazları gidiyoruz onlar bize kış aylarında geliyor dengeliyoruz :)

ama bunlar harikaaaaaaaa

nereler var canım ? ya da sen nerelere bakmamızı önerirsin :)

Ayyyy hiç güleceğim yoktu ne tuhafmış görümcen ya benim eş adayım benden 6 yaş büyük görümcem de 4 yaş büyük benden o yüzden sorun olmadı. Kayınpederimin 2. Eşi var cici kaynanam var yani her konuda destektir bana çok severim kendisini hiç bi zaman kaynana gibi yaklaşmadı bana hep bir abla gibi oldu o yüzden çok şanslı sayıyorum kendimi

Son düzenleme:

daha neler neler yaa komedi resmen :)
ben de severim kayınvalidemi hep kızım kızım diye dolanır peşimde. hemen her erkek annesi gibi kaynanalık yaptığı da oluyor ama tatlıdır anneciim :)
biz nikahımızı falan yaptık artık kociş oldu :) düğün bekliyoruz sıkıcı sıkıcı

Ohooooo hızlısınız tayin falan mı söz konusuydu neden bu kadar erken kıydınız ki nikahı haddim değil ama benim nikahım düğünden 1 gün önce kendi memleketimde olcak inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım :)
Çok hızlısınız vallaha :) Şimdi evliyken ayrı olmak daha zor gelir yaa... Beklemek felan nasıl dayanıyosun canım ben şahsen dayanamazdım

Bence alışırsın tatlım ama evde bol bol alıştırma yap

Yaaaa merak ettim kına başını yok mu fotoğraf falan

evet canım sürekli alıştırma yapmam lazım
resim atim bak çeşit çeşitt senin dikkatini çekmez belki bebegimm

canım gelin buketin harikaaa :) önceki sayfaları da okudum bilmiyorum söyledin mi bu buketi nerden yaptırıyorsun ez gelin ayakkabısından mı?

sağol canım benimmm evett ez den yaptırıyorum inşallah

Eklentiler

• $1507728_488107221306336_1139858134_n.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 27
ondan şüphem yok canımdüşünmek yetmez biliyorum düşündüğüm herşeyi yapsam nişan değil karnaval düzenlemem gerekir Nisan'a kadar 1000 kere fikir değiştirirm heralde

ya zaten oyle bı noktaya gelıosun kı nişanda bunu da yaptım düğünde bunun üzerine çıkmak lazım eee ne yapmalıyım soruları dönüp dönüp duruyorr:)

selam kızlarnasılsınız ne var ne yok ben gelemiyorum buara şuanda mesaideyim bu müdür beni katil etcekkkkk:88::95:

Aaaa gerçekten mi? Ee çok saçma bir şey bu?
Nişanlın ne dedi peki bu duruma?

benimle babası arasında kalıp duruyo sürekli. bencede çok saçma duyunca çok ağladım ama yavaş yavaş alışıyorum nasıl diye bile sormadım hala göremedim yani eşyalarn resmini falan. nişanlımda haklısın diyo ama oda bişe yapamıyo iş işten geçti

Hayırlı olsun dicektim tam yazını görünce dondum kaldım nasıl yapar böyle bişeyi ya

valla çok güzel yapmış heralde o sevineceğimi düşündü ama ben çıldırdım bide ben kavga çıkardım nişanlımla kavga ettim. nişanlım keşke oda görseydi baba sinirlendi falan demiş bnm için. onada bağırmış çağırmış hep kendi dediğim olsun diyen tiplerden. bi erkek ne kadar anlayabilirki bi eşyadan hadi anlıyo ben ilk defa sevdiğim insanla gidip ikimiz için bişeler seçicektim bütün heveslerim kursağımda kaldı

Niye dikkatimi çekmesin canım ya çok hoş bunlar :) bakma sen benim açık olduğuma çok özeniyorum ama cesaret edemiyorum
ya zaten oyle bı noktaya gelıosun kı nişanda bunu da yaptım düğünde bunun üzerine çıkmak lazım eee ne yapmalıyım soruları dönüp dönüp duruyorr:)
Ayyyy deme canım ya of of daha çok şey düşüncem
selam kızlarnasılsınız ne var ne yok ben gelemiyorum buara şuanda mesaideyim bu müdür beni katil etcekkkkk:88::95:
Kıyamam canım sakin ol :)

İyilik yapmak istemiş ama düşünememiş sonuçta herkes özenir ama bilememiş keşke sen nişanlına patlamasaydın canım ya

nasılınız kızlar. geçen gün nikah ücretini öğredim. nikah cüzdanı 80 lira nikah memuru ücreti 100 lira nikah salonu kirası 280 lira toplam 460 lira sizce nasıl uygun mu? bu arada nikah için en fazla 5 ay öncesinden gün alınabiliyomuş

Yuuuh resmen soygun yaaaaaaaaa

Ohooooo hızlısınız tayin falan mı söz konusuydu neden bu kadar erken kıydınız ki nikahı haddim değil ama benim nikahım düğünden 1 gün önce kendi memleketimde olcak inşallah

biz birbirimize yakınız zaten eşim merkezde ben ilçedeyim. gelip gitmek sıkıntı oluyordu laf söz açısından. biraz milletin ağzı kapansın diye biraz da nikahımız her türlü benim olduğum yerde olacaktı ve ailelerimiz olmayacaktı. benim ailem evimizi taşımak için gelmişti o sırada aradan çıkardık nikahı :) iyi oldu ya bence

Hayırlı uğurlu olsun canım :)
Çok hızlısınız vallaha :) Şimdi evliyken ayrı olmak daha zor gelir yaa... Beklemek felan nasıl dayanıyosun canım ben şahsen dayanamazdım

teşekkür ederim canım :) çok farklı gelmiyor ki 3 yıldır hemen hemen aynı durumdayız zaten. sadece medeni hal değişti o kadar farklılık hissetmiyoruz :)

biz 180 civarı bişey ödemişiz. orda ne kadar pahalıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…