En şanslı benim galibakayınvalidem yok o yüzden hiç görüşmüyorum böylede bi derdim yok görümce iyidir ya hep görümcem olsun isterdim Allah 2 tane birden verdi
bizde uzak oldugumuz için yüz yüze görüşme şansımız yok ben daha bursaya bir kere gittim düşün yani onlar buralı oldukları için geliyolar bizde kalıyolar o iyi oluyo işte
kızlar beğendiğim ayakkabı bu tarz bişey nasıl sizceee çok eğlenceliiçiçeğimde buna uygun olucak bide belime pembe fiyonk istiyorum ama nişanlım kabul etmiyo ben seni beyazlar içinde görmek istiyorum beyaza renk karıştırma diyoo
Eki Görüntüle 923527
valla uygun olan yerlerde var canım ben bikaç yerin fiyatını biliyorum şahsen ben çok para dökmekten yana değilim bi akşam giyicez zaten ama öyle dandik bişeyde alamam sen hazırmı alıcaksın tatlım diktircekmisin?
kayınvalide olmayınca da kötü olur gibime geliyor benim bilmiyorum sen hiç eksikliğini hissettin mi ama :)
görümcem olmasını hiç istememiştim beeennnkız bendeki bi tuhaf. yaşı benden küçük eşim de benden bir yaş küçük. eşime abi diyor bana ismimle hitap ediyor ben de bu tür şeylere çok dikkat ederim. baştan bi gıcık etti zaten
biz onlara yazları gidiyoruz onlar bize kış aylarında geliyor dengeliyoruz :)
ama bunlar harikaaaaaaaa
nereler var canım ? ya da sen nerelere bakmamızı önerirsin :)
Ayyyy hiç güleceğim yoktu ne tuhafmış görümcen yabenim eş adayım benden 6 yaş büyük görümcem de 4 yaş büyük benden o yüzden sorun olmadı. Kayınpederimin 2. Eşi var cici kaynanam var yani her konuda destektir bana çok severim kendisini hiç bi zaman kaynana gibi yaklaşmadı bana hep bir abla gibi oldu o yüzden çok şanslı sayıyorum kendimi
daha neler neler yaa komedi resmen :)
ben de severim kayınvalidemi hep kızım kızım diye dolanır peşimde. hemen her erkek annesi gibi kaynanalık yaptığı da oluyor ama tatlıdır anneciim :)
biz nikahımızı falan yaptık artık kociş oldu :) düğün bekliyoruz sıkıcı sıkıcı
daha neler neler yaa komedi resmen :)
ben de severim kayınvalidemi hep kızım kızım diye dolanır peşimde. hemen her erkek annesi gibi kaynanalık yaptığı da oluyor ama tatlıdır anneciim :)
biz nikahımızı falan yaptık artık kociş oldu :) düğün bekliyoruz sıkıcı sıkıcı
Bence alışırsın tatlım ama evde bol bol alıştırma yap
Yaaaa merak ettim kına başını yok mu fotoğraf falan
canım gelin buketin harikaaa :) önceki sayfaları da okudum bilmiyorum söyledin mi bu buketi nerden yaptırıyorsun ez gelin ayakkabısından mı?
ondan şüphem yok canımdüşünmek yetmez biliyorum düşündüğüm herşeyi yapsam nişan değil karnaval düzenlemem gerekir Nisan'a kadar 1000 kere fikir değiştirirm heralde
hoşgeldin canım hayırlı olsun şimdidendoğru söylüyosun. sonuç olarak ben almam gerekenleri alıcam hoşuma gidenleri alıcam
Aaaa gerçekten mi? Ee çok saçma bir şey bu?
Nişanlın ne dedi peki bu duruma?
Hayırlı olsun dicektim tam yazını görünce dondum kaldımnasıl yapar böyle bişeyi ya
işte düşünemiyolar bazıları canım malesef
inanmıyorum yaa nasıl yapar bunu size danışmadan :26::26:
merhabalar;;;
allahın ıznıyle bende 3 agustosta evleniyorum..
Niye dikkatimi çekmesin canım ya çok hoş bunlar :) bakma sen benim açık olduğuma çok özeniyorum ama cesaret edemiyorumevet canım sürekli alıştırma yapmam lazım
resim atim bak çeşit çeşitt senin dikkatini çekmez belki bebegimmEki Görüntüle 926826 Eki Görüntüle 926832 Eki Görüntüle 926833
sağol canım benimmm evett ez den yaptırıyorum inşallah
Ayyyy deme canım ya of of daha çok şey düşüncemya zaten oyle bı noktaya gelıosun kı nişanda bunu da yaptım düğünde bunun üzerine çıkmak lazım eee ne yapmalıyım soruları dönüp dönüp duruyorr:)
Kıyamam canım sakin ol :)selam kızlarnasılsınız ne var ne yok ben gelemiyorum buara şuanda mesaideyim bu müdür beni katil etcekkkkk :88::95:
valla çok güzel yapmış heralde o sevineceğimi düşündü ama ben çıldırdım bide ben kavga çıkardım nişanlımla kavga ettim. nişanlım keşke oda görseydi baba sinirlendi falan demiş bnm için. onada bağırmış çağırmış hep kendi dediğim olsun diyen tiplerden. bi erkek ne kadar anlayabilirki bi eşyadan hadi anlıyo ben ilk defa sevdiğim insanla gidip ikimiz için bişeler seçicektim bütün heveslerim kursağımda kaldı
hayırlı olsun canm:)
Yuuuh resmen soygun yaaaaaaaaanasılınız kızlar. geçen gün nikah ücretini öğredim. nikah cüzdanı 80 lira nikah memuru ücreti 100 lira nikah salonu kirası 280 lira toplam 460 lira sizce nasıl uygun mu? bu arada nikah için en fazla 5 ay öncesinden gün alınabiliyomuş
Yuuuh resmen soygun yaaaaaaaaa
Ohooooo hızlısınız tayin falan mı söz konusuydu neden bu kadar erken kıydınız ki nikahıhaddim değil ama benim nikahım düğünden 1 gün önce kendi memleketimde olcak inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım :)
Çok hızlısınız vallaha :) Şimdi evliyken ayrı olmak daha zor gelir yaa... Beklemek felan nasıl dayanıyosun canım ben şahsen dayanamazdım
nasılınız kızlar. geçen gün nikah ücretini öğredim. nikah cüzdanı 80 lira nikah memuru ücreti 100 lira nikah salonu kirası 280 lira toplam 460 lira sizce nasıl uygun mu? bu arada nikah için en fazla 5 ay öncesinden gün alınabiliyomuş
biz 180 civarı bişey ödemişiz. orda ne kadar pahalıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?