- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
Canım dans ayakkabısı yapan yerlerde çok rahat yaptırabileceğin bi şey ve kesinlikle çok mantıklı bi fikir varlığını bile hissetmiyorsunaynen canım bende limonsarıcığıma katılıyorum bilekten bağlı olanlar daha güzelbende istiyorum böyle bişey ama bursada bulmam lazım ayağımın kalıbını çıkarıp özel yaptırmak istiyorum yoksa üstünde duramam nişanda değiştirmek zorunda kaldım oynarken dolgu topuk sandalet giydim elbisemin altına Allah'tan elbise uzunduda gözükmedi ama düğünde aynısını yaşamak istemiyorum:18: bende böyle şirin olanların babetlerinden almak gelin ayakkabımıda ayağıma göre topuklu yaptırmak istiyorum..
Sever misin bilmiyorum canım turkuaz ya da mor kumrallarda hoşuma giden iki renkyaa kızlar ben kınayı evde yapmıcam oyüzden bindallıdan önce ayrı elbise almam lazım nişanlığım kabarık değildi kına elbisem kabarık olsun diyorum kına elbisemi kiralayıp bindallımı özel diktirmek istiyorum kızıma yada gelinime vermek içinama sorun şu kiii kına elbisemin rengine karar veremiyorum ben sarışın sayılır derecede kumralım beyaz tenlide olduğum için açık renk şeyler benim üzerimde çok soluk duruyo ne renk olmalı bana fikir verin Allah aşkına yaa düşün düşün çıkamıyorum işin içinden
Ertesi gün gidicem valla ayarladık bile :) 16 Ağustos düğün 17 Ağustos balayı başlangıcıDugunden ertesi gunmu gitceksiniz kizlar balayina ben 2 3 gun sonra dusunuom.daha gelinligimede karar weremedim ya haziranda diktirmeyi dusunuom insallah sizi bulduguma cokk sewindim kizlarr ya istedigim bole bi yerdii)
Bursa daSizler nerede oturacaksiniz ewlenince kizlar :)
kiralıcakmısın canım sen? bilmiyorum ya hangisi daha mantıklı diktirmek için heryere güvenememki senin gelinlik için tavsiye edecegin veya karar verdigin bi yer varmı canım ))
bence bi dene canım hemen kestirip atmaa
bizde istemioduk hemen bayramdan sonra diyeama nişanlımın ablası almanydan gelicek ona ayarladık mecburen...
ne kadar ucuzunu araştırıyosunki canım bunlardan ucuz bulmak çok zor olur. nişanlım ayakkabıya karşı çıkmıyo fiyonka karşı çıkıyoben düğündede bunları giymek istiyorum sırf beyaz istemiyorum dış çekimdede bunları giyicem sadece yürürken babet giymeyi düşünüyorum normal babet oda ayrıyetten para vermeye gerek yok
Canım dans ayakkabısı yapan yerlerde çok rahat yaptırabileceğin bi şey ve kesinlikle çok mantıklı bi fikir varlığını bile hissetmiyorsun
Sever misin bilmiyorum canım turkuaz ya da mor kumrallarda hoşuma giden iki renk
Ertesi gün gidicem valla ayarladık bile :) 16 Ağustos düğün 17 Ağustos balayı başlangıcı
Bursa da
turkuaz değilde mor aklıma yattı ben biraz mor üzerinde yoğunlaşayım bebeğim teşekkür ederimmmbuarada azönce nişanlım aradı kapılarımızla mutfak dolaplarımız bitmiş önümüzdeki hafta takılcakmış
Sizler nerede oturacaksiniz ewlenince kizlar :)
ben kına elbisemi kiralamayı düşünüyorum canım gelinliğimi bindallımı alıcam kısmetsela beria gelinlik,nurten moda evi,neşem moda evi var iyi diyebiliceğim nurten moda evinden arkadaşımın ablası almış gelinliğini oda tesettürlü çok güzel ayarlamışlar onunkini oraya gidebilirsin benim geçen ay evlenen arkadaşımda tesettürlü oda neşem moda evinin yanında olan paris moda evinden aldı gelinliğini onunkine bayılmıştım zaten ben..
Canım benim bulduklarım hep 200 liradan fazlaydı bi daha giyemeyeceğim ayakkabıya o kadar vermek istemiyorum
Ayyyyy hayırlı olsun bitti bile eviniz :) inşallah içine siner canım
Mobilyalarimiza bakioz netten ama hic icime siner bisi bulamadm mobilyalarinizi aldnzmi ya fotograflarini gormek istiom cida gelinligine karar werdinmi
Mobilyalarimiza bakioz netten ama hic icime siner bisi bulamadm mobilyalarinizi aldnzmi ya fotograflarini gormek istiom cida gelinligine karar werdinmi
Bursa veya Eskişehir iş durumuna göre
çok teşekür ederim canımmm hemen notlarıma alıyım bunları
ben kiralıcam canım 2 eltimde almış ama ben gerek duymuyorum ya sadece kiralamakla satın alma arasında fark yoksa alırım
bunlar kargo dahil 150 tll canımm düğünden sonra aksesuar olarak kullanıcam
Neresi canım o kargo dahil 150 ye veren yer
Sizler nerede oturacaksiniz ewlenince kizlar :)
bende ankarada oturcam ew bakioz kecioren taraflarindan satin almayi dusunuoz ama keciorende ewler cok pahali ya mobilyalarimiz yok arabamzda yok ne yapcz bilmiomAnkara :)
Keşke Trabzon olabilseydi ama :)
ne kadar ayıp laf etmiş. belki senin alacak durumun yok dimi neden insanın sinirini bozuyosunki ah şu neneler ağızlarından çıkanı kulakları duysa keşke
kızlar beğendiğim ayakkabı bu tarz bişey nasıl sizceee çok eğlenceliiçiçeğimde buna uygun olucak bide belime pembe fiyonk istiyorum ama nişanlım kabul etmiyo ben seni beyazlar içinde görmek istiyorum beyaza renk karıştırma diyoo
Eki Görüntüle 923527
bende ankarada oturcam ew bakioz kecioren taraflarindan satin almayi dusunuoz ama keciorende ewler cok pahali ya mobilyalarimiz yok arabamzda yok ne yapcz bilmiom(
Onların hepsini nişanlım aldı benimde öyle gözle görünür bişeyim yok. Babannesi sinir etti zaten geçen beni. Bakalım bizim kız neler getiricek onun aldıklarınıda görmek lazım. Gerçi bizim oğlan büyük eşyayı aldı. Söyle bakım sen ne getiriceksin dedi. Tuhaf tuhaf yüzüne bakinca eveledi geveledi şaka yapıyorum yanlış anlama dedi. Hem ona ne ki isteyen istediğini alır. O ne götürdü acaba evlenirken
bende ağustosta evleniyorum konuyu görünce katılmak istedim yaşlılar biraz patavatsız oluyo takma:)
bende ağustosta evleniyorum konuyu görünce katılmak istedim yaşlılar biraz patavatsız oluyo takma:)
benim de çok büyük bi derdim var . tokatta yaşıyoruz kayınpederim istanbula gitti bikaç günlüğüne bana hiç haber vermeden bütün evin eşyalarını almış düşüncesiz çok moralim bozuluyo bu duruma kendi oturacağım eşyalara bile karar verememek çok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?