2014 agustos gelinleride buradaa

Canım dans ayakkabısı yapan yerlerde çok rahat yaptırabileceğin bi şey ve kesinlikle çok mantıklı bi fikir varlığını bile hissetmiyorsun
Sever misin bilmiyorum canım turkuaz ya da mor kumrallarda hoşuma giden iki renk
Dugunden ertesi gunmu gitceksiniz kizlar balayina ben 2 3 gun sonra dusunuom.daha gelinligimede karar weremedim ya haziranda diktirmeyi dusunuom insallah sizi bulduguma cokk sewindim kizlarr ya istedigim bole bi yerdii )
Ertesi gün gidicem valla ayarladık bile :) 16 Ağustos düğün 17 Ağustos balayı başlangıcı
Sizler nerede oturacaksiniz ewlenince kizlar :)
Bursa da

ben kına elbisemi kiralamayı düşünüyorum canım gelinliğimi bindallımı alıcam kısmetse la beria gelinlik,nurten moda evi,neşem moda evi var iyi diyebiliceğim nurten moda evinden arkadaşımın ablası almış gelinliğini oda tesettürlü çok güzel ayarlamışlar onunkini oraya gidebilirsin benim geçen ay evlenen arkadaşımda tesettürlü oda neşem moda evinin yanında olan paris moda evinden aldı gelinliğini onunkine bayılmıştım zaten ben..

Canım benim bulduklarım hep 200 liradan fazlaydı bi daha giyemeyeceğim ayakkabıya o kadar vermek istemiyorum

turkuaz değilde mor aklıma yattı ben biraz mor üzerinde yoğunlaşayım bebeğim teşekkür ederimmm buarada azönce nişanlım aradı kapılarımızla mutfak dolaplarımız bitmiş önümüzdeki hafta takılcakmış

Ayyyyy hayırlı olsun bitti bile eviniz :) inşallah içine siner canım

Sizler nerede oturacaksiniz ewlenince kizlar :)

Bursa veya Eskişehir iş durumuna göre

çok teşekür ederim canımmm hemen notlarıma alıyım bunları

ben kiralıcam canım 2 eltimde almış ama ben gerek duymuyorum ya sadece kiralamakla satın alma arasında fark yoksa alırım

Canım benim bulduklarım hep 200 liradan fazlaydı bi daha giyemeyeceğim ayakkabıya o kadar vermek istemiyorum

bunlar kargo dahil 150 tll canımm düğünden sonra aksesuar olarak kullanıcam

Mobilyalarimiza bakioz netten ama hic icime siner bisi bulamadm mobilyalarinizi aldnzmi ya fotograflarini gormek istiom cida gelinligine karar werdinmi

Mobilyalarimiza bakioz netten ama hic icime siner bisi bulamadm mobilyalarinizi aldnzmi ya fotograflarini gormek istiom cida gelinligine karar werdinmi

Yatak odamı aldım gelinliğimi diktiriyorum canım ben. Bulursun sende zevkine göre birşeyler

Yatak odamı aldım gelinliğimi diktiriyorum canım ben. Bulursun sende zevkine göre birşeyler

Neresi canım o kargo dahil 150 ye veren yer

ne kadar ayıp laf etmiş. belki senin alacak durumun yok dimi neden insanın sinirini bozuyosunki ah şu neneler ağızlarından çıkanı kulakları duysa keşke

aynen öyle diyince şok oldum resmen ya bu arada telefondan yazmıştım bi ara internet gitti yazdığım 3 tane birden çıkmış bi de kadın çok çok yaşlı değil 70 yaşında yoktur ananemden genç kadın zaten dedesinin ikinci eşi

bu tür ayakkabıları eskiden sevmezdim ama son zamanlar çok hoşuma gidiyo

bende ankarada oturcam ew bakioz kecioren taraflarindan satin almayi dusunuoz ama keciorende ewler cok pahali ya mobilyalarimiz yok arabamzda yok ne yapcz bilmiom(

Annemler de keçiören tarafında oturuyor, bence çok güzel bir yer değil. Annemlerin oturduğu semt güzel biraz. Biz de yenimahalle taraflarında oturmak istiyoruz.

bende ağustosta evleniyorum konuyu görünce katılmak istedim yaşlılar biraz patavatsız oluyo takma:)

bende ağustosta evleniyorum konuyu görünce katılmak istedim yaşlılar biraz patavatsız oluyo takma:)

benim de çok büyük bi derdim var . tokatta yaşıyoruz kayınpederim istanbula gitti bikaç günlüğüne bana hiç haber vermeden bütün evin eşyalarını almış düşüncesiz çok moralim bozuluyo bu duruma kendi oturacağım eşyalara bile karar verememek çok sinir bozucu

hoşgeldin canım hayırlı olsun şimdiden doğru söylüyosun. sonuç olarak ben almam gerekenleri alıcam hoşuma gidenleri alıcam

Aaaa gerçekten mi? Ee çok saçma bir şey bu?
Nişanlın ne dedi peki bu duruma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…