2014 agustos gelinleride buradaa

yaa kızlar ben kınayı evde yapmıcam oyüzden bindallıdan önce ayrı elbise almam lazım nişanlığım kabarık değildi kına elbisem kabarık olsun diyorum kına elbisemi kiralayıp bindallımı özel diktirmek istiyorum kızıma yada gelinime vermek için ama sorun şu kiii kına elbisemin rengine karar veremiyorum ben sarışın sayılır derecede kumralım beyaz tenlide olduğum için açık renk şeyler benim üzerimde çok soluk duruyo ne renk olmalı bana fikir verin Allah aşkına yaa düşün düşün çıkamıyorum işin içinden

tatlım 36,5 benim numaram oyüzden çok sıkıntı çektim nişanda düğünde bari öyle olsun istemiyorum bi haftasonunu ayırıp gitcem ayakkabıcılara sorcam yapcak bişeyim yok başka türlü bulamam ki canım:18:

canım senin düğünündemi bursada olucakktı?? mavi nasıl :26:

Dugunden ertesi gunmu gitceksiniz kizlar balayina ben 2 3 gun sonra dusunuom.daha gelinligimede karar weremedim ya haziranda diktirmeyi dusunuom insallah sizi bulduguma cokk sewindim kizlarr ya istedigim bole bi yerdii )

canım benim nişanlığım petrol maviydi başka seçenek bekliyorum senden

bende nişanda bursada gezerken tesadüf 35 numara gelin ayakkabısı gibi nişan ayakkabısı aldım canım bizim nişan kapının önünde oldu gitmişler sandalyeleri taşlı yere dizmişler babamlar biz çarşıdayken oynarken o kadar zorlandımki çıkaramadımda ayakkabıyı boyuumm zati kısa çok kızdım sonra ama ne fayda kına gibi nişanım oldu ama coştu millet netten alıcam ben ayakkbıyı ereğlide bulmam çok zor bulsamda pahalı olur. ayağının ölçüsüne göre numarasını veriyolar nettede canım

kız ben zaten bursada yaşıyorum

biliyorum bebegimmm nişanlındamı bursada diye sordum canım unutuyorum ya hoş gör kalabalığız

Dugunden ertesi gunmu gitceksiniz kizlar balayina ben 2 3 gun sonra dusunuom.daha gelinligimede karar weremedim ya haziranda diktirmeyi dusunuom insallah sizi bulduguma cokk sewindim kizlarr ya istedigim bole bi yerdii )

benim düğünüm 2 ağustosta biz 4ünde karlık evinde olacağız canımmm aramıza hoşgeldin o zaman
canım benim nişanlığım petrol maviydi başka seçenek bekliyorum senden

hadi yaa nerden bildimkii töbe töbe yeşil nasıllllll???????

canım işte veriyolar ama benim ayaklar buçuklu bide parmaklarıma doğru hafif genişliyo ayaklarım bir arkdaşım özel kalıpta yaptırdı çok rahat sanki ayaağımda yok diyor ama o istanbulda yaptırmıştı oda ayrı mesele

hoşgeldin aramızaa bence diktirmek için haziran geç olur tam düğün sezonu olucak nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben bursadayım burda en az 4 ay öncesinden randevu alman gerekiyo gelinlikçiler kabul etmiyor eden yer bulunur elbet ama sıkışıklığa gelsin istemem ben doğrusu.. Bizim düğünümüz pazar olucak salı otele giriş yapıcaz p.tesi günü dinlenelim dedik

biliyorum bebegimmm nişanlındamı bursada diye sordum canım unutuyorum ya hoş gör kalabalığız
hadi yaa nerden bildimkii töbe töbe yeşil nasıllllll???????

evet tatlım nişanlımda bursada.. canım yeşilide ben sevmiyorum gerçi hiç üzerimde denemedim yeşil renk elbise amaa nebilimmm

Ayy bende 2 agustosu cok istemistim ama ramazan da dwetiye alisweris zor olur die ailelelr istemedi ;( 9uda bi akrabannki ile denk geliodu ta 17sine alindii uzadii cok uzldm ama elmden bisi gelmedi ben elazigda gorev yapiom burda diktircm cunku prowa falan oluo ya memlekette diktiremem subatta beyaz esya ve evi ayarlicaz insaAllahh rabbim nasip edrse :) hosbulduk kzlar bu arada :)

ohh ne güzel bende böyle modeller görmeseydim özel yaptırmayı düşünüyodum ama bunlar çok hoşuma gidiyo yaa

bursada gelinlikler dahamı uygun oluyo canım ben ne zaman geliyim oraya gelinlik bakmaya bak ben senden çok tavsiye alırım hee bursadasın yaa

valla uygun olan yerlerde var canım ben bikaç yerin fiyatını biliyorum şahsen ben çok para dökmekten yana değilim bi akşam giyicez zaten ama öyle dandik bişeyde alamam sen hazırmı alıcaksın tatlım diktircekmisin?

takma kafana canım hayırlısı o zamanmış demekki.. elazığdamı yaşıcaksınız peki evlenince ?

Yok cnm ankarada yasicaz insaAllah ama ankaraya temmuz sonlarinda gidebilcem tayin o zaman oluo ancak hayirlisi bakalim kizlar siz ne guzel herseye karar wermissnz :)

kiralıcakmısın canım sen? bilmiyorum ya hangisi daha mantıklı diktirmek için heryere güvenememki senin gelinlik için tavsiye edecegin veya karar verdigin bi yer varmı canım ))

evet tatlım nişanlımda bursada.. canım yeşilide ben sevmiyorum gerçi hiç üzerimde denemedim yeşil renk elbise amaa nebilimmm

bence bi dene canım hemen kestirip atmaa

bizde istemioduk hemen bayramdan sonra diye ama nişanlımın ablası almanydan gelicek ona ayarladık mecburen...

Yok cnm ankarada yasicaz insaAllah ama ankaraya temmuz sonlarinda gidebilcem tayin o zaman oluo ancak hayirlisi bakalim kizlar siz ne guzel herseye karar wermissnz :)

anladım canım ben bursadayım evlenincede burda olucam.. temmuzdan önce evinizi ayarlıcakmışsınız zaten sıkıntı yapma kendine herşey yoluna girer para olduktan sonra zaten sen kendi alıcaklarını çeyizlerini toparlarsın ozamana kadar ev içinde bi iki eksik olsada takma oda nazarlık olur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…