2014 agustos gelinleride buradaa

biz görümcemle görünürde iyi anlaşıyoruz ama içten neler kopuyor neler
çok sık görüşmüyoruz kayınvalidemle ve kayınpederimle. ayda 1-2 sefer bazen daha fazla. tatillerde de 1-2 günlüğüne gidiyorum yanlarına o kadarcık :)

En şanslı benim galiba kayınvalidem yok o yüzden hiç görüşmüyorum böylede bi derdim yok görümce iyidir ya hep görümcem olsun isterdim Allah 2 tane birden verdi

buzdolabı
çamaşır makinesi yanında da elektrik süpürgesi hediyeli
yatak odası takımı
çift kişilik baza
çift kişilik yatak
oturma grubu
servis sehpası
tv ünitesi

Siz epey bir şey almışsınız. Benim bir çay tepsim bile yok :)

Ben de bindallı gelinlik giy çıkar uğraşmamak için kına gecemi evde yapacağım :)

Benım aile dışındakiler kötü şeyler soyluyolar. Ama ailem cok hassas nazik Allaha şükür. Herkes ne çok bılıyo masallah sankı kaç kere evlendiler ve butun kaynanalar kötü cadı.

Benim kaynanam çok iyi :)

Biz farklı şehirlerdeyiz. 3-4 günde bir arar beni sohbet ederiz kayınvalidemle. Kayınpederimle 2 haftada bir falan konuşuruz. Ama iyi insanlar severiz birbirimizi. 2 kayınbiraderim 1 eltim var. Yeni evlendiler. Hepimiz de akranız. Beraber takılıyoruz eğlenceli oluyor.

Kızlar gelinlik ayakkabımı alsam önden bişey olurmu yaa :))

Alabilirsin ki bence. Hatta çok beğendiğin bir şey varsa kaçırma derim ben :)

Benim de düğünüm 29 ağustos kır düğünü olucak en büyük isteğim yağmurun yağmaması

Ay evet. Benim de kır düğünü. Üstelik Trabzon'da. 2013 te 23 ağustosta hava bulutluydu ama yağmamıştı inşallah bu sene de yağmaz.

Bende cok sicakkanliyim o yuzden sorguluyorum Malesef. Benin kayinvalidemler kirsehirdeler ben izmirde. Gelin gormesine falan geldiler telefonla gorusuyoruz :)

Siz epey bir şey almışsınız. Benim bir çay tepsim bile yok

Onların hepsini nişanlım aldı benimde öyle gözle görünür bişeyim yok. Babannesi sinir etti zaten geçen beni. Bakalım bizim kız neler getiricek onun aldıklarınıda görmek lazım. Gerçi bizim oğlan büyük eşyayı aldı. Söyle bakım sen ne getiriceksin dedi. Tuhaf tuhaf yüzüne bakinca eveledi geveledi şaka yapıyorum yanlış anlama dedi. Hem ona ne ki isteyen istediğini alır. O ne götürdü acaba evlenirken

Onların hepsini nişanlım aldı benimde öyle gözle görünür bişeyim yok. Babannesi sinir etti zaten geçen beni. Bakalım bizim kız neler getiricek onun aldıklarınıda görmek lazım. Gerçi bizim oğlan büyük eşyayı aldı. Söyle bakım sen ne getiriceksin dedi. Tuhaf tuhaf yüzüne bakinca eveledi geveledi şaka yapıyorum yanlış anlama dedi. Hem ona ne ki isteyen istediğini alır. O ne götürdü acaba evlenirken

Bence sorun olmaz hayırdır güzel bi ayakkabı mı gördün

evet canım yaa böyle cicili bicili bişey istiyorum ben ama gelinliğimi seçmeden alsam sonradan pişman olurmuyum diyorum

bizde uzak oldugumuz için yüz yüze görüşme şansımız yok ben daha bursaya bir kere gittim düşün yani onlar buralı oldukları için geliyolar bizde kalıyolar o iyi oluyo işte

kınayı evde yapmak çok iyi fikir ama bizim evimiz çok büyük değil o yüzden olmaz

beraber takılmanız ne güzel bizim 1-2 kere çıkma vaktimiz oldu hep beraber ondada 2 eltim birbiriniz kollarından ayrılamadılarr pekk

haklısın canım fiyatı yükselcek diyo çünkü satan kişi
:26:

Bende cok sicakkanliyim o yuzden sorguluyorum Malesef. Benin kayinvalidemler kirsehirdeler ben izmirde. Gelin gormesine falan geldiler telefonla gorusuyoruz :)

sıcakkanlı olunca insan bazı şeylerin farkına hemen varamıyo. sonradan görüyo gözü. ilk başta çok olmasada mesafe koymakta yarar var bence. ben bunu anladım

ne kadar ayıp laf etmiş. belki senin alacak durumun yok dimi neden insanın sinirini bozuyosunki ah şu neneler ağızlarından çıkanı kulakları duysa keşke

kızlar beğendiğim ayakkabı bu tarz bişey nasıl sizceee çok eğlencelii çiçeğimde buna uygun olucak bide belime pembe fiyonk istiyorum ama nişanlım kabul etmiyo ben seni beyazlar içinde görmek istiyorum beyaza renk karıştırma diyoo

kızlar ben 35 numara giyiyorum bunları yapan kişiyle görüştüm benim ayağıma göre ayakkabı varmış ama ben hiç değilse üstünden bileğimden yani bi kayış falan geçsin istiyorum benim istedigimde onda yok sizce şu modeller nasıll bunları o yapmıyo ama başka biri yapıyo sizce hangisi daha güzel yapımının kim daha güzel yapmış üsttekilermi bunlarmı

Bende çok seviyorum bunları :) takmıştım kafaya bi ara alıcam diye ama sonra bende nişanlın gibi düşündüm gelinliğin asaletini bozar diye :) benimki de 2 tane gelin ayakkabısı alırız fotoğraf çekilirken giyersin bunları dedi kafama yattı şimdi ucuzunu araştırıyorum

Kizlar mrbb benide alin aranizaa bende 17 agustos geliniyimmm Allahin izniyle insallahh balayi icin otel bakioz ben kapali oldugum icin biraz daha muhafazakar bi yer dusunuyorum kapali arkadaslar balayinizi nerde yapacaksiniz :))

ne kadar ucuzunu araştırıyosunki canım bunlardan ucuz bulmak çok zor olur. nişanlım ayakkabıya karşı çıkmıyo fiyonka karşı çıkıyo ben düğündede bunları giymek istiyorum sırf beyaz istemiyorum dış çekimdede bunları giyicem sadece yürürken babet giymeyi düşünüyorum normal babet oda ayrıyetten para vermeye gerek yok

Kizlar mrbb benide alin aranizaa bende 17 agustos geliniyimmm Allahin izniyle insallahh balayi icin otel bakioz ben kapali oldugum icin biraz daha muhafazakar bi yer dusunuyorum kapali arkadaslar balayinizi nerde yapacaksiniz :))

Hoşgeldiiiin hayırlı olsun şimdiden :) tam yerine geldin sana fikirleriyle herkes yardımcı olur :) ben kapalı değilim ama yine de deniz kenarı bi yer giderdim haşemalar var nasılsa

hayırlı olsun canım biz karlık evinde yapacagız balayımızı ayırttık yerimizi bende kapalıyım

aynen canım bende limonsarıcığıma katılıyorum bilekten bağlı olanlar daha güzel bende istiyorum böyle bişey ama bursada bulmam lazım ayağımın kalıbını çıkarıp özel yaptırmak istiyorum yoksa üstünde duramam nişanda değiştirmek zorunda kaldım oynarken dolgu topuk sandalet giydim elbisemin altına Allah'tan elbise uzunduda gözükmedi ama düğünde aynısını yaşamak istemiyorum:18: bende böyle şirin olanların babetlerinden almak gelin ayakkabımıda ayağıma göre topuklu yaptırmak istiyorum..

sen kaç numara giyiyosun canım bende korkuyorum olmaz diyee ayakklarım çok küçük çünkü ama bu bilekten bağlılardan alırsam 35 veya 36 rahat olurum diye düşünüyorum. bursada varmıki yapan bunları ne zaman araştırcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…