benımde 2 tane eltım var canım onlarla anlasamamktan çekingenliğim var yani ben çok sıcakkanlıyım hemen kaynasırım ama oyle olmamak gerek bazen...
kayınvalidenizle ne kadarda bir görüşüyosunuz kızlar yada kayınpederinizle ??? uzakta olanlarrr cevaplasınn please
biz görümcemle görünürde iyi anlaşıyoruz ama içten neler kopuyor neler
çok sık görüşmüyoruz kayınvalidemle ve kayınpederimle. ayda 1-2 sefer bazen daha fazla. tatillerde de 1-2 günlüğüne gidiyorum yanlarına o kadarcık :)
buzdolabı
çamaşır makinesi yanında da elektrik süpürgesi hediyeli
yatak odası takımı
çift kişilik baza
çift kişilik yatak
oturma grubu
servis sehpası
tv ünitesi
Ayy gelinler aldığım tatlı ceyızlerımı fotografını koyacaktim telefondan gırıyorum beceremedim. Ay kızlar birde sız herşeyinizi halletmıssiniz masallah sıze. Sankı benım hıcbıdeyım yokmuş gıbı. Nısanlım askerden gelsin gelınlık eşyalar telase o zaman başlar. Izmırde düğün kırsehırde düğün... Bındallıyı nerede gıycem nasıl olacak. Tesetturluyum bende gelinliği çıkar bındallı gıy istemiyorum. Ne zormuş yahu.birde bısey daha dıyıcem. Sızede akıl veren cok oluyor mu. Yok kayınvalıden boyle yaparsa soyle yap gorumcelerıne mesafeli ol falan. Neden mesafeli olayım anlamıyorum kı cok sevıyorum ben onları zorlukta yaşamıyorum cok üzülüyorum bu konusmalara..
Benım aile dışındakiler kötü şeyler soyluyolar. Ama ailem cok hassas nazik Allaha şükür. Herkes ne çok bılıyo masallah sankı kaç kere evlendiler ve butun kaynanalar kötü cadı.
benımde 2 tane eltım var canım onlarla anlasamamktan çekingenliğim var yani ben çok sıcakkanlıyım hemen kaynasırım ama oyle olmamak gerek bazen...
kayınvalidenizle ne kadarda bir görüşüyosunuz kızlar yada kayınpederinizle ??? uzakta olanlarrr cevaplasınn please
Kızlar gelinlik ayakkabımı alsam önden bişey olurmu yaa :))
Benim de düğünüm 29 ağustos kır düğünü olucak en büyük isteğim yağmurun yağmaması
Bende cok sicakkanliyim o yuzden sorguluyorum Malesef. Benin kayinvalidemler kirsehirdeler ben izmirde. Gelin gormesine falan geldiler telefonla gorusuyoruz :)benımde 2 tane eltım var canım onlarla anlasamamktan çekingenliğim var yani ben çok sıcakkanlıyım hemen kaynasırım ama oyle olmamak gerek bazen...
Siz epey bir şey almışsınız. Benim bir çay tepsim bile yok
Bence sorun olmaz hayırdır güzel bi ayakkabı mı gördün
biz görümcemle görünürde iyi anlaşıyoruz ama içten neler kopuyor neler
çok sık görüşmüyoruz kayınvalidemle ve kayınpederimle. ayda 1-2 sefer bazen daha fazla. tatillerde de 1-2 günlüğüne gidiyorum yanlarına o kadarcık :)
Ben de bindallı gelinlik giy çıkar uğraşmamak için kına gecemi evde yapacağım :
Biz farklı şehirlerdeyiz. 3-4 günde bir arar beni sohbet ederiz kayınvalidemle. Kayınpederimle 2 haftada bir falan konuşuruz. Ama iyi insanlar severiz birbirimizi. 2 kayınbiraderim 1 eltim var. Yeni evlendiler. Hepimiz de akranız. Beraber takılıyoruz eğlenceli oluyor.
Alabilirsin ki bence. Hatta çok beğendiğin bir şey varsa kaçırma derim ben :)
Bende cok sicakkanliyim o yuzden sorguluyorum Malesef. Benin kayinvalidemler kirsehirdeler ben izmirde. Gelin gormesine falan geldiler telefonla gorusuyoruz :)
Onların hepsini nişanlım aldı benimde öyle gözle görünür bişeyim yok. Babannesi sinir etti zaten geçen beni. Bakalım bizim kız neler getiricek onun aldıklarınıda görmek lazım. Gerçi bizim oğlan büyük eşyayı aldı. Söyle bakım sen ne getiriceksin dedi. Tuhaf tuhaf yüzüne bakinca eveledi geveledi şaka yapıyorum yanlış anlama dedi. Hem ona ne ki isteyen istediğini alır. O ne götürdü acaba evlenirken
bunlarda farklı renk ve modelleri kızlarrrr nasıllarr
Eki Görüntüle 923529 Eki Görüntüle 923530 Eki Görüntüle 923542 Eki Görüntüle 923536 Eki Görüntüle 923541
Bende çok seviyorum bunları :) takmıştım kafaya bi ara alıcam diye ama sonra bende nişanlın gibi düşündüm gelinliğin asaletini bozar diye :) benimki de 2 tane gelin ayakkabısı alırız fotoğraf çekilirken giyersin bunları dedi kafama yattı şimdi ucuzunu araştırıyorum
Kizlar mrbb benide alin aranizaa bende 17 agustos geliniyimmm Allahin izniyle insallahh balayi icin otel bakioz ben kapali oldugum icin biraz daha muhafazakar bi yer dusunuyorum kapali arkadaslar balayinizi nerde yapacaksiniz :))
Kizlar mrbb benide alin aranizaa bende 17 agustos geliniyimmm Allahin izniyle insallahh balayi icin otel bakioz ben kapali oldugum icin biraz daha muhafazakar bi yer dusunuyorum kapali arkadaslar balayinizi nerde yapacaksiniz :))
kızlar ben 35 numara giyiyorum bunları yapan kişiyle görüştüm benim ayağıma göre ayakkabı varmış ama ben hiç değilse üstünden bileğimden yani bi kayış falan geçsin istiyorum benim istedigimde onda yok sizce şu modeller nasıll bunları o yapmıyo ama başka biri yapıyo sizce hangisi daha güzel yapımının kim daha güzel yapmış üsttekilermi bunlarmı
Eki Görüntüle 923587 Eki Görüntüle 923586 Eki Görüntüle 923588
aynen canım bende limonsarıcığıma katılıyorum bilekten bağlı olanlar daha güzelbende istiyorum böyle bişey ama bursada bulmam lazım ayağımın kalıbını çıkarıp özel yaptırmak istiyorum yoksa üstünde duramam nişanda değiştirmek zorunda kaldım oynarken dolgu topuk sandalet giydim elbisemin altına Allah'tan elbise uzunduda gözükmedi ama düğünde aynısını yaşamak istemiyorum:18: bende böyle şirin olanların babetlerinden almak gelin ayakkabımıda ayağıma göre topuklu yaptırmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?