deneye yanıla öğrencez en güzelini ama sevdiceklerimize acıyorum benkötü de olsa onlar denicek
Ayy kızlaar bugun aşk yuvam için cok tatlı ciciler aldım sıze anlatamam hep pembıs şeker şeyler. Mutfak için yani.evlenmek için can atıyorum sevğılım nişanlim müstakbel kocam için sabırsızlanıyorum. sonrada dıyorum kı kızım sen daha yemek yapmayı bilmiyorsun :)
konuşalım canım çok tanıdığım var başta bütün sülalem orda zaten her konuda yardımcı olunur sen rahat ol :)
iyi olmaya çalışıyorum canımmmm
bu dediğin kuaförler nerde kalıyo canımtam olarak?bana yıldırım civarlarında lazım merkezde olabilir osmangazi falan. tesettür konusunda iyimiler biliyomusun ben tesettürlüyüm ya? eğer güzel yapacagından emin olursam parayı sıkıntı yapmam yeterki içime sinsin
benim kardeşime yazık oldubu sene benimle birlikte kalıyor tüm yemekleri onun üzerinde deniyorum
Biliyorum canım çok iyi orası daha yeni bi arkadaşım başladı orda çalışmaya en yakın arkadaşımda girmek istedi ama olmadı nasip kısmet bu işlercanım benim yaa sağol tamam hele şu iş bi olsun da Allah ın izniyle.. cam şişe fabrikasını biliyosundur sanırım sen iyimi nasıl?
Merhabaa kızlar, nikah memurundan gün aldık biz dügüne gelmesi için martta işlemlere başlıcaz şimdilik gelişmelerimiz bunlar
selam kızlarrrr nasılsınızz ben buaralar çooooooook bunaldım yaaa sanki zaman geçmiyo internetten mobilya falan bakıyorum değişik şeyler araştırıyorum evimiz için ama yok sarmıyo zaman gelsin olsun bitsin istiyorum.. Galiba yapcak bişey bulamamaktanda kaynaklanıyo çalışıyorum bide çalışmasam naparım bilmem patlarım artık sıkıntıdan siz neler yapıyosunuz arada sizde böyle hissediyomusunuz yoksa sadece benmi bu saçma haller içindeyim :26:
nalbantoğlunda işte canım nişanlın bilir zaten merkezde kalıyo ikiside ama tesettür konusunda bişey diyemicem nasıl yapıyolar hiç bilmiyorum
Merhabaa kızlar, nikah memurundan gün aldık biz dügüne gelmesi için martta işlemlere başlıcaz şimdilik gelişmelerimiz bunlar
Biliyorum canım çok iyi orası daha yeni bi arkadaşım başladı orda çalışmaya en yakın arkadaşımda girmek istedi ama olmadı nasip kısmet bu işler
selam kızlarrrr nasılsınızz ben buaralar çooooooook bunaldım yaaa sanki zaman geçmiyo internetten mobilya falan bakıyorum değişik şeyler araştırıyorum evimiz için ama yok sarmıyo zaman gelsin olsun bitsin istiyorum.. Galiba yapcak bişey bulamamaktanda kaynaklanıyo çalışıyorum bide çalışmasam naparım bilmem patlarım artık sıkıntıdan siz neler yapıyosunuz arada sizde böyle hissediyomusunuz yoksa sadece benmi bu saçma haller içindeyim :26:
Benim daha beyaz eşyalarım duruyor yatak oda mobilyamı aldım diğer mobilyalara bakıyorum :) düğün salonları tamam fotoğrafçı arıyorum gelinlik dikiliyor :) provaya gidicem 2 hafta sonra :) benim çeyizinde Bursa'ya gidicek çooook uzaklardankızlarrrr hadii düğünden önce neler hazır olması gerekiyorr neyin aradan çıkması gerekiyorgelinlik bakmaya ne zaman başlıyoruzzzz anlatın bakiiim
benimm beyaz eşyalarım hazır seçtim beğendimm
balayı yerimizi ayırttık oda çıktı aradan
çeyizimin büsbüyük kısmı aradan çıktı ufak tefeklerim kaldı ama bi dünya borcu var
zaten düğün mekanları hazır. dış çekim fotografcıları hazır
daha ne yapmamızzz gerek kızlarrr.. ev kira olacagı için eşyalarımızı hemen almıyoruz ben mayıs gibi eşyalarımı begenmeyi düşünüyorum 1 ayda hazır olsa temmuz gibide evimizi yerleştirirz zaten oruçlu oruçlu çok zor olucakbide benim çeyizim uzağa gidicek 31 temmuzda kendi memleketimdee düğünüm var 2 ağustosta bursada
düğünümde önce gelinlik giyicem ama sonra kaftanmı bindallımı giysem bilmiyorum
sonra tesettürlüyüm başımı nasıl yapıcam nasıl değiştiricem bilmiyorum
bu muallakta olan şeylerle napıcam bilmiyorum
Benim daha beyaz eşyalarım duruyor yatak oda mobilyamı aldım diğer mobilyalara bakıyorum :) düğün salonları tamam fotoğrafçı arıyorum gelinlik dikiliyor :) provaya gidicem 2 hafta sonra :) benim çeyizinde Bursa'ya gidicek çooook uzaklardanbindallı bakıyorum şimdilerde bakalım nolcak :)
kuzummm ne güzelll bana gelinliğini ve yatak odanı gösterrrr yütfeeennnfikir olsun hepicimizeeee ben napıcam gelinliği yaa çalışmaktan fırsat bulup gidemiyorumm gezemiyorum aahhh ahhh
kızlarrrr hadii düğünden önce neler hazır olması gerekiyorr neyin aradan çıkması gerekiyorgelinlik bakmaya ne zaman başlıyoruzzzz anlatın bakiiim
benimm beyaz eşyalarım hazır seçtim beğendimm
balayı yerimizi ayırttık oda çıktı aradan
çeyizimin büsbüyük kısmı aradan çıktı ufak tefeklerim kaldı ama bi dünya borcu var
zaten düğün mekanları hazır. dış çekim fotografcıları hazır
daha ne yapmamızzz gerek kızlarrr.. ev kira olacagı için eşyalarımızı hemen almıyoruz ben mayıs gibi eşyalarımı begenmeyi düşünüyorum 1 ayda hazır olsa temmuz gibide evimizi yerleştirirz zaten oruçlu oruçlu çok zor olucakbide benim çeyizim uzağa gidicek 31 temmuzda kendi memleketimdee düğünüm var 2 ağustosta bursada
düğünümde önce gelinlik giyicem ama sonra kaftanmı bindallımı giysem bilmiyorum
sonra tesettürlüyüm başımı nasıl yapıcam nasıl değiştiricem bilmiyorum
bu muallakta olan şeylerle napıcam bilmiyorum
herşeyi ayarlayıp tamam bitti hazırlıklar dedikten sonraa şöyle kafam rahat bi şekilde gelinliğime bütün zamanımı ayırmak istiyorum vallahiiii
Yatak odam bunun aynısı 8 küsüre aldık biraz pahalı
Gelinliğimde bunun aynısı olacak inşallah bu tarz bir gelinlik vardı hep kafamda inşallah güzel olur
ahhh ahhh inşallah canımm tez gelip geçse şu aylar artık insan sabırsızlanıyor en çokta nasıl geçicek diye merak ediyo bi aksilik çıkıcakmı herşey yolunda gidicekmihayırlı olsun canım :)
o günler de gelecek inşallah canım hatta evlendik, şimdi neler yapıyoruz diye bi topik açıcaz orda evimizde neler yaptığımızı konuşucaz
biz daha balayı konusunu hiç konuşmadık ne yapıcaz hiç bilmiyorum.
canım sen kuaför sormuştun demi bi ara, balatta kuaför muhterem var. kendim hiç gitmedim ama soruşturdum biraz baya iyi bir kuaför olduğunu duydum. ama baya pahalı. gelin başına 500 tl istemişlerdi annem gidip sormuştu, pahalı diye ben gidip bakmadım.
ahhh ahhh inşallah canımm tez gelip geçse şu aylar artık insan sabırsızlanıyor en çokta nasıl geçicek diye merak ediyo bi aksilik çıkıcakmı herşey yolunda gidicekmi
kız çok pahalıymış kuaför yaa olmaz orası banada :26: ay bi bulamadım gitti kuaför yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?