2014 agustos gelinleride buradaa

Mudanya diye düşündüm deniz olunca hoş manzaralar çıkabilir :) çok farklı çekim yapan fotoğrafçılar var bende onları araştırıyorum şimdi sıradışı olsun istiyorum çünkü 1 kere olcak inşallah evli mutlu huzurlu insanlar olarak yaşamımızı bursada sürdürcez inşallah canım :)

Ayyyy benim duyduğum fiyatlar çok uçuk ya kimle konuştuysam 1000 den aşağı fiyat pek alamadım sadece bi yerde 700 diye duydum. O cep albümü bana saçna geliyo ya gereksiz gibi ama bütün fotoğrafları alma taraftarıyım en azından DVD de çünkü çok doğal çok hoş fotoğraflar yakalanıyor inşallah buluruz gönlümüze göre

şu balayı muamması bu sıra herkeste var yaa biz nişanlımla önce birkere olucak hayatımızda ilk diye paraya kıyıp mardan palace, delphin imperial yada cornelia diamond falan diyoduk ama bu ev düzmek okadar masraflı çıktı ki vazgeçmek zorunda kaldık sonuçta borçlanıp lüks otelde kalmanın mantığı yok artık önümüzdeki yıllarda gidicez kısmetse şimdi side tarafında daha cebimize göre güzel bi otel bulduk kısmetse oraya rezervasyon yaptırıcaz

canım bence aileler için albüm gerekli yada en azından en beğendiğin pozundan çerçeveli haliyle yaptırıp ailelerinize verebilirsiniz geçen ay evlenen arkadaşım yaptırmış aileler için albüm çokta güzel olmuş bende yaptırmayı düşünüyorum kısmetse yer konusuna gelince ikinizinde memleketi aynıymış sonuçta oradaki fotoğraflardanda olabilir bence

Kızlar yaşadığınız şehirler ne alemde bilmem ama ben bembeyaz şekilde görünce şehrimi gelin gibi iyice özendim beyazlar içinde olmaya

canım nişanlım bursada ben ereğlide araştırıyoruz ereğlidekinde fotografları vermiyo dedigim gibi ama daha bütün fotografcıları gezmedim gezip öyle netleştiricem havalardan dolayı gidemiyorum bi yere malesef
bi yerde sadece fotograf çektirip diğer yerdede hepsini bir tanemi albüm yaptırsak diyorum bide ben :/
cep albümünü bende istemiyorum

aileler için mutlaka yaptırıcam albüm canım çok hoş oluyo o zaman kendi yaşadığım yerde yaptırıyım dediğin gibi daha mantıklı memleketimiz sonuçta
ama işte fiyat konusunda nasıl anlaşıcam bilmiyorum bursadaki de önemli sonuçta asıl düğünüm ordaki olucak.

Kızlar yaşadığınız şehirler ne alemde bilmem ama ben bembeyaz şekilde görünce şehrimi gelin gibi iyice özendim beyazlar içinde olmaya

ay sorma canım banada aynısı oluyor :))

kızlar bide kınası ve düğünü farklı yerde olup kınasındada gelinlik giyicek arkadaşlar dış çekimini nasıl yaptırıcak acaba bu şekildede sorulabilir soru :)))

kızlar bide kınası ve düğünü farklı yerde olup kınasındada gelinlik giyicek arkadaşlar dış çekimini nasıl yaptırıcak acaba bu şekildede sorulabilir soru :)))

Ben sevmiyorum kına da gelinlik giymeyi ya çok düşündüm ama sevemedim o yüzden düğünümü 3 güne yaydım kına nikah düğün şeklinde :) gerçekten zor iş napıcaklar arkadaşlar iki yerde de gelinlikleriyle fotoğrafları olcak sanırım ya da gerek duymıcaklar tek bi yerde yeter dicekler :44: bilemedim canım ya benim nikahım kendi şehrimde düğün bursada olcak ikisinde de gelinlik giymiş olcam ama kendi şehrimde profesyonel fotoğrafçı istemedin kendimiz çekeriz dedim nasıl olsa aynı gelinlikle bursada fotoğraf olcak

canım mecbur ben gelinlik giyicem çünkü perşembe kınam olucak cuma yola çıkıcaz cumarteside orda düğün nikahıda araya sokup strese girmek istemem açıkcası. nikahı geniş bi zamanda sakin sakin yapıcaz
bende ilk başta kendimiz çekeriz dedim ama düğün bu ya ne bilim insan profesyonel olsun diyo canım

Kesinlikle çok masraflıymış..
"Saç saç paraları paraları saç saç saç" modu daha şimdiden.. :)
Çoğu büyük çeyiz işlerini önceden almışım Allah'tan,
herkes para biriktir zamanı gelince pat pat alır geçersin diyordu ama işin özü öyle değilmiş..

Balayı için de en güzelini yapıyorsunuz, içinize sindirsin Allah her şeyi.. :)

Canım İzmir'de yaşıyoruz biz. Fotoğrafçı hala bulamadım, çok para istiyorlar =( Ben tropik adalar düşünüyorum, bütçemize uygun otel de buluyoruz ama uçak bileti aşıyor, napcam bilemedim :S

Ben de İzmir'deyim..
Fotoğrafçı araştırmıyorum bile, öyle yaymış durumdayım..
Bakalım biz ne yapacağız..
Nişan için Foto Remzi'ye gitmiştik..
Ama stüdyo çekimi olduğu için uygundu tabi ki o..

Balayı için tur şirketleri ile görüşün derim, sadece otel ve uçak bileti ayarlayan şirketler yardımcı olabilir belki..

Büyük albümün evinde dursun istiyorsun kaynana albümünü yaptırmalısın bence.. :)
Bizim nişanda tek büyük albümümüz vardı, kayınvalidem gün arkadaşlarıma göstereceğim diye bir aldı,
ben adam akıllı kaç zaman sonra bakabilmiştim.. :)

balayında yurt dışı düşünen var mı?

Biz Cruise Yunanistan düşünüyoruz canım..
İzmirli olunca komşuya merak saldık..
Yakın ve hesaplı olmasının etkisi büyük..
Adam akıllı Antalya otellerinde tam pansiyon konaklama ile ortalama aynı fiyata geliyor..
Bari gezip gördüğümüz kar kalsın dedik..

Son düzenleme:
Ayy gerçekten her şey masraf.
Ben de hepsini bir kerede alacağım becerebilirsem.
Allahtan para biriktirdim biraz.

Kız tarafının alacağı bütün şeyler için acaba 15000 lira rahat yeter mi dersiniz?

Yatak odası komple
Mutfak komple (ıvır zıvır her şey) (misafir yemek,çkb,bardak takımı tamam,kahvaltı takımı da tamam)
Bulaşık makinesi
Belki bir oturma odası
Damatlık

yatak odasında 5000 aşmazsan fazlasıyla yeterlı bence

Hangi ilin manzarası güzelse bence o profesyonel olsun canım aynı kıyafetle fazla fazla masraf olur durumunuz varsa sorun değil tabi de ben o parayı gezmeye harcamayı tercih ederim mutlaka çevrende profesyonel makineye sahip olan biri vardır o da diğer ilde çekim yapar :)

Bencede dert etme canim rahat yeter 15000 fazla lükse kacmazsan tabiki

Bendee geldimmm kizlaaar :) 24 agustos insallah fakat 2 dugun olucak bizde eylulun ilk haftasida kirsehirde oraya gelin gidiyorum. Gelinlik fotografci off cook stresli hergun karar degistiriyorum gelinlik hakkinda

Bende geldim bende :) 16 ağustos hii :)
Hoşgeldiiiin 16 Ağustos gelini bir sürü yalnız değilsin aynı gün evlenicez ne güzel sen nereye gelin olacaksın
Bendee geldimmm kizlaaar :) 24 agustos insallah fakat 2 dugun olucak bizde eylulun ilk haftasida kirsehirde oraya gelin gidiyorum. Gelinlik fotografci off cook stresli hergun karar degistiriyorum gelinlik hakkinda

Hoşgeldiiiin :) hepimiz aynı streslerdeyiz hayırlı olsun şimdiden

sende hoşgeldinnn :13: valla işin biraz zor ben bi şehirdeki düğünün altından nasıl kalkarım diye düşünüyorum şaka biyana Allah yardımcımız olsun ne eksikler bitiyor nede yapılacaklar son güne kadarda biticek gibi değil inşallah hepimiz istediğimiz gibi geçiririz hayatımızın en özel gününü

Cook zor valla iki yer dugun salonu tut kuafor gelinlik saatlerce bilmem nesi. Hem izmir hem kirsehir ayrica izmirde gelenleri agirlama falan. Simdideenn stres basiyor. Kirsehire gidince izmirden benim ailemi agirlamak falan. Yine kendi kendime stres oldum su an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…