Çok teşekkürler canım :)
İki albüme gerek yok bence :26:
Mudanya diye düşündüm deniz olunca hoş manzaralar çıkabilir :) çok farklı çekim yapan fotoğrafçılar var bende onları araştırıyorum şimdi sıradışı olsun istiyorum çünkü 1 kere olcak inşallahdoğru söylüyorsun canım ama insan ister istemez geriliyo böyle zamanlarda inşallah hepimiz hayırlısıyla atlatıcaz bugünleri ve seneye bu zamanlarda mutlu, mesut ve evli barklı olcaz.. fotoğraf için mekana karar verebildin mi? evlenen arkadaşımın fotoğraflarına baktım geçen gün sonbahar düğünü olduğu için botanikte yapmışlardı mudanya soğuk olur diye gidememişlerdi oda üzülüyordu istediğim gibi olmucak diye ama çok güzel olmuş pozlarını kendisi seçmiş fotoğrafçıya bırakmamış ondan öyle duyunca farklı pozlar aramaya başladım bende
kızlar benim sanırım fotograf konusunda fikre ihtiyacım varrr durumumu anlatıyımm size bana fikir verin olurmu
şimdi benim yaşadıgım yerde kına-düğün aynı akşam olucak ilk önce gelinlik giyip sonra bindallı tarzı kıyafet giyicem gelinlikle kendi memleketimde ( aynı zamanda nişanlımında memleketi ) dış çekim yapıcaz
asıl düğünümde bursada yaşayacagımız yerde olucak ordada dış çekim yapıcaz
haliyle fiyatlar önemli ben burda fotografcıdan fiyat aldım 1 adet panoramik albüm 2 adet kayınvalide albümü küçük cep albümü ve kocaman cerceveli resim 600 tl çantasınıda istersem 700 tl oluyor ama ben cep albümüne gerek duymuyorum o yüzden 550 tl ye geliyor çantasız fakat fotografcı cektıgı fotografları dvd veya flaşta bana vermiyor başkaları veriyor ama fotografcının cekimini mekanlarını falan çok begendim birincisi bu
ikincisi bursada yapacagımız çekimde içinde neler olsun iki albümdede kayınvalide albümlerine gerek yok ya burdakinde olsun ya ordakinde ama hangisinde olsun
cep albümüne gerek varmı bi üçüncüsü
bütün resimleri mutlaka almalımıyım :))
daha soracak sorularım olabilir :))
Kuaförü kararlaştırdım ama hala aramadım, belki dolu bile o gün..
Benim de fotoğrafçı konusunda hiç bir fikrim yok..
Daha 8 aydan fazla var ancak yapılacakları düşününce nefesim daralıyor.. :18:
Ayrıca bu aralar büyük sorunum balayı..
Bir otele her şey dahil verip dışarda gezememekten çekiniyorum,
dışarı çıksak ekstra masraf..
Maksat birlikte olmak yarım ya da tam pansiyon orta karar bir otel tutalım desek kötü bir tatilden korkuyorum..
Yurtdışı olunca çok tuzlu oluyor, cruise Yunanistan cazip onda da denize girme imkanı yok..
Siz neresi, nasıl bir program düşünüyorsunuz?
Zira ben kararsız kaldım, erken rezervasyon şansını kaçırmasam bari..
kızlar benim sanırım fotograf konusunda fikre ihtiyacım varrr durumumu anlatıyımm size bana fikir verin olurmu
şimdi benim yaşadıgım yerde kına-düğün aynı akşam olucak ilk önce gelinlik giyip sonra bindallı tarzı kıyafet giyicem gelinlikle kendi memleketimde ( aynı zamanda nişanlımında memleketi ) dış çekim yapıcaz
haliyle fiyatlar önemli ben burda fotografcıdan fiyat aldım 1 adet panoramik albüm 2 adet kayınvalide albümü küçük cep albümü ve kocaman cerceveli resim 600 tl çantasınıda istersem 700 tl oluyor ama ben cep albümüne gerek duymuyorum o yüzden 550 tl ye geliyor çantasız fakat fotografcı cektıgı fotografları dvd veya flaşta bana vermiyor başkaları veriyor ama fotografcının cekimini mekanlarını falan çok begendim birincisi bu
ikincisi bursada yapacagımız çekimde içinde neler olsun iki albümdede kayınvalide albümlerine gerek yok ya burdakinde olsun ya ordakinde ama hangisinde olsun
Mudanya diye düşündüm deniz olunca hoş manzaralar çıkabilir :) çok farklı çekim yapan fotoğrafçılar var bende onları araştırıyorum şimdi sıradışı olsun istiyorum çünkü 1 kere olcak inşallahevli mutlu huzurlu insanlar olarak yaşamımızı bursada sürdürcez inşallah canım :)
Ayyyy benim duyduğum fiyatlar çok uçuk ya kimle konuştuysam 1000 den aşağı fiyat pek alamadım sadece bi yerde 700 diye duydum. O cep albümü bana saçna geliyo ya gereksiz gibi ama bütün fotoğrafları alma taraftarıyım en azından DVD de çünkü çok doğal çok hoş fotoğraflar yakalanıyorinşallah buluruz gönlümüze göre
canım bence aileler için albüm gerekli yada en azından en beğendiğin pozundan çerçeveli haliyle yaptırıp ailelerinize verebilirsiniz geçen ay evlenen arkadaşım yaptırmış aileler için albüm çokta güzel olmuş bende yaptırmayı düşünüyorum kısmetseyer konusuna gelince ikinizinde memleketi aynıymış sonuçta oradaki fotoğraflardanda olabilir bence
Kızlar yaşadığınız şehirler ne alemde bilmem ama ben bembeyaz şekilde görünce şehrimi gelin gibi iyice özendim beyazlar içinde olmaya
kızlar bide kınası ve düğünü farklı yerde olup kınasındada gelinlik giyicek arkadaşlar dış çekimini nasıl yaptırıcak acaba bu şekildede sorulabilir soru :)))
Ben sevmiyorum kına da gelinlik giymeyi ya çok düşündüm ama sevemedim o yüzden düğünümü 3 güne yaydımkına nikah düğün şeklinde :) gerçekten zor iş napıcaklar arkadaşlar iki yerde de gelinlikleriyle fotoğrafları olcak sanırım ya da gerek duymıcaklar tek bi yerde yeter dicekler :44: bilemedim canım ya benim nikahım kendi şehrimde düğün bursada olcak ikisinde de gelinlik giymiş olcam ama kendi şehrimde profesyonel fotoğrafçı istemedin kendimiz çekeriz dedim nasıl olsa aynı gelinlikle bursada fotoğraf olcak
şu balayı muamması bu sıra herkeste var yaabiz nişanlımla önce birkere olucak hayatımızda ilk diye paraya kıyıp mardan palace, delphin imperial yada cornelia diamond falan diyoduk ama bu ev düzmek okadar masraflı çıktı ki vazgeçmek zorunda kaldık sonuçta borçlanıp lüks otelde kalmanın mantığı yok artık önümüzdeki yıllarda gidicez kısmetse şimdi side tarafında daha cebimize göre güzel bi otel bulduk kısmetse oraya rezervasyon yaptırıcaz
Canım İzmir'de yaşıyoruz biz. Fotoğrafçı hala bulamadım, çok para istiyorlar =( Ben tropik adalar düşünüyorum, bütçemize uygun otel de buluyoruz ama uçak bileti aşıyor, napcam bilemedim :S
balayında yurt dışı düşünen var mı?
Ayy gerçekten her şey masraf.
Ben de hepsini bir kerede alacağım becerebilirsem.
Allahtan para biriktirdim biraz.
Kız tarafının alacağı bütün şeyler için acaba 15000 lira rahat yeter mi dersiniz?
Yatak odası komple
Mutfak komple (ıvır zıvır her şey) (misafir yemek,çkb,bardak takımı tamam,kahvaltı takımı da tamam)
Bulaşık makinesi
Belki bir oturma odası
Damatlık
canım mecbur ben gelinlik giyicem çünkü perşembe kınam olucak cuma yola çıkıcaz cumarteside orda düğün nikahıda araya sokup strese girmek istemem açıkcası. nikahı geniş bi zamanda sakin sakin yapıcaz
bende ilk başta kendimiz çekeriz dedim ama düğün bu yane bilim insan profesyonel olsun diyo canım
Ayy gerçekten her şey masraf.
Ben de hepsini bir kerede alacağım becerebilirsem.
Allahtan para biriktirdim biraz.
Kız tarafının alacağı bütün şeyler için acaba 15000 lira rahat yeter mi dersiniz?
Yatak odası komple
Mutfak komple (ıvır zıvır her şey) (misafir yemek,çkb,bardak takımı tamam,kahvaltı takımı da tamam)
Bulaşık makinesi
Belki bir oturma odası
Damatlık
Hoşgeldiiiin 16 Ağustos gelini bir sürü yalnız değilsinBende geldim bende :) 16 ağustos hii :)
Bendee geldimmm kizlaaar :) 24 agustos insallah fakat 2 dugun olucak bizde eylulun ilk haftasida kirsehirde oraya gelin gidiyorum. Gelinlik fotografci off cook stresli hergun karar degistiriyorum gelinlik hakkinda
Bende geldim bende :) 16 ağustos hii :)
Bendee geldimmm kizlaaar :) 24 agustos insallah fakat 2 dugun olucak bizde eylulun ilk haftasida kirsehirde oraya gelin gidiyorum. Gelinlik fotografci off cook stresli hergun karar degistiriyorum gelinlik hakkinda
sende hoşgeldinnn :13: valla işin biraz zor ben bi şehirdeki düğünün altından nasıl kalkarım diye düşünüyorumşaka biyana Allah yardımcımız olsun ne eksikler bitiyor nede yapılacaklar son güne kadarda biticek gibi değil inşallah hepimiz istediğimiz gibi geçiririz hayatımızın en özel gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?