2014 agustos gelinleride buradaa

tek güzelliği gelinliğimi iki kere giyecek olmam :)
ben de pek bilmiyorum bursayı. ailem bursada oturuyor ama onlar da tayinle geldiler. onlar bursaya geldi ben atandım sivasa gittim. yazdan yaza geliyorum bursaya bu da son yazım :)
gidiş geliş çok zor oluyor canım. ben de bu sene ilk yapılan il içinde istedim, çıktı tayinim. ilçede çalışıyordum merkeze 2 saat mesafeli. doğu görevim bitmediği için merkeze isteyemedim, eşimin de sigortası yok eş durumu da isteyemiyorum o yüzden. merkeze 1 saat mesafeli başka bir ilçeye geçtim, evimi de merkeze taşıdım. iki araç değiştiriyorum okula ulaşmak için, 1,5 saat sürüyor okula gitmem. hem bedeni yoruyor hem cebi.

çok yorucu oluyordur. kıyamam yaa. insallah zamanla bi orta yol bulursun

çok yorucu oluyordur. kıyamam yaa. insallah zamanla bi orta yol bulursun

eşim işe girip sigortalansın eş durumu istiycem merkeze inşallah :) o zamana kadar katlanıcaz artık napalım :)
farklı düşünceleriniz yoksa eğer orhaneli den tutun bence evi mesafesi ne kadar bilmiyorum ama baya zor oluyor

tayin orhanelinin neresine çıkacak artık ona göre karar vereceğiz. pek bilmiyorum da oraları bakalım artık. yol falan yapılıyormuş mesafe azalacak deniyor. bakalım

ya kızlar hem doğum kontrol hem geciktirici kullanıp tecrübesi olan varmı? stresden midir nedir 44,gün hala adet olmadım. Adet görüp doğum kontrol hapı kullanmaya başlıcam. bi sonraki adetin bu gidişle düğüne denk gelece. ve ben o gün ve balayımın öyle geçmesini istemiyorum. Doğum kontrol hapı kullanır iken geciktirici alsam acaba bi sıkıntı yaratırmı ?

Canım benimde ayarladığım şarkılar giriş melih soyadını unuttum mesaj diye bir müzik :) ilk dans gülşah tütüncü dua ediyorum pastada burcu güneşin bi şarkısı adını yine unuttum bu ara çok unutkanım ya bu arada gelinliğimde kadın dikişi iğrenç yapmış çok pişman oldum ordan aldıgıma ama geç olmuştu hiç üşenmedim kalktm beş saatlik yola gelinliğim için gittim ramazanda. Bi güzel kavga ettim gelinliğimi düzelttirdim geldim. Bu zamanda dişli olmadıktan sonra kimse işini görmüyo ya ben abla dedim kadına güvendim gerizekalı bana kazık attı hakkımı hiç bi şekilde helal etmiyorum. canım çiçeğin çok güzel olmuşşş ya maşallah :)

Hayır canım ikisini bir arada kullanamazsın
Düğününe de çok az kalmış keşke biraz daha önce başlasaydın araştırmaya. ilaç kullanmaya en az 1 ay önce başlanıyo

Evet öyleymiş ama işte cahillik :) inşallah etki ederde sıkıntı olmaz

Ay geçmişi okudum ne kadar çoğalmışızzz bursa gelinlerii ohh evlendikten sonra bigün toplanalımmı kızlarrrrr bende yıldırımda oturacağım ay ben artık her gece rüyamda saçma sapan şeyler görüyorum dün akşam eşimden ayrılmışım onu gördüm düğüne bir hafta kala ayrılmışım allahım sen koru aklımı ondan önce başıma takacağım aksesuar bozulmuşşş rezil oluyorm düğünde artık nolcak bilmiyorm çk fenaayım ben ya gün yaklaştıkça heycan tavan yapıcak. İlk ağustos gelini benim heralde kızlar

nerde yaptırmıştın canım gelinliğini? başkaları gitmesin bari
neyse ki halletmişler canım, düğün günü görseydin daha kötü olurdu senin için
çok düşündüğünden öyle rüyalar görüyorsundur canım rahatlamaya çalış biraz :)

Özelden yazarım canm sana şimdi burda söylemiyim doğru olmaz. Evet hallettirdim çok şükür içime sindiği gibi oldu şimdi. Ay napim kız düşündükçe afakanlar basıyo bana gün yaklaştıkçaa amaninn o gün napıcam bilmiyorumm :)

Kızlar benim bir sorunum var bursada kuaför bilenlere sormak istiyorum. Bizim düğün salonunun anlaşma yaptığı kuaförde yer ayırtmıştık ama porselen makyaj ve takma kirpik istersem 85 tl fark ödeyecektim ben tamam dedim ama iki gün önce öğrendimki bu istedikleri farklardan başka gelinler şikayette bulunmuş ve düğün salonu kuaförle anlaşmasını bitirmiş. Şimdi nisa kuaför diye bi yerle anlaşmış araba yatağı tarafındaymış galiba... crn kuaförde heykelin oralardaydı şimdi bu nisa kuaförde porselen makyaj yok su bazlı dondurulmus spreylerle makyaj yapıyormuş gidip görme imkanım sıfır başkasınıda gönderemem takma kirpikte yapıcak hepsi ücretsiz ek hiç bi ücret yok iki kuafördede yanımda gelenlerin her biri 60 tl napsam karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz

çok şkür canım
ben de istiyorum o heyecandan birazcık yaaa, bende hiç yok heyecan
ne konuda karar veremedin canım anlayamadım ben? önceki kuaföre gitme şansın var da ikisi arasında mı karar veremedin?
su bazlı ile porselen arasındaki farkı bilmiyorum ama ek ücret olmaması güzel bence. ben de makyaj ve saç dışında istediğim şeylere ek ücret ödiycem.
yanımda gidenlere 50 tl alacaklar. ben emekte başka bir kuaför daha ayarladım evimize yakın, orda da 50 tl ye anlaştım.

Doğum kontrol hapını uzat. Yani 21 tablet bitince ara verme, devam et kullanmaya. hapı bırakana kadar adet olmazsın neticede

Ben aylık iğne vurunuyorum canım :)

O nasıl oluyor canım ?

Günn yaklaştıkça heyecan oluyo canm yaaa geçen hafta bende hiç yoktu valla :))) bana 60 dedi iki kuaförde. Aynen cnm ikisinede gitme şansım var ama su bazlı nasıl durur bilmiyorum hiç ücret ödemeden diğerinemi gitsemki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…