2014 agustos gelinleride buradaa

geri sayım başladı çok heyecanlıyım :18::18:

Ben heyecan mı desem gerginlik mi desem mutluluk mu korku mu desem bilemiyorum. Acaba senin şafağına gelince nasıl olacak onu da bilemiyorum. Ayyy çok gerildim.

kızlar nasıl koruncaksınız ya ben hiç araştırmadım bu konuyu

Ben hap kullanacağım galiba :)

geri sayım başladı çok heyecanlıyım :18::18:

:) heyecanlı olmak da güzel bence
canım bu arada müzikleri seçtim, kendi listemden biraz farklı oldu :)
salon müzikleri randevuları ayarlamak için çağırdı ayarladık her şeyi.
misafirler gelmeye başladığında çalınacak müziklerin hepsi iptal oldu canlı solo keman çalınacak salonun içinde. ilk girişte merdivenler biraz fazla, inene kadar Kenan Doğulu- Gelinim çalacak. İlk dans müziği de Bryan Adams- Everything i do oldu. pasta müziğimiz Göksel-Olmaz olsun.
bunları seçtik :)

bu tayin döneminde neden istemedin canım?
zor olur evlendikten sonra ayrı gayrı
biz sivasta oturucaz, sivasta çalışıyorum ben

eşimin sigortası eksik olduğu için eş durumu tayini için başvuru yapamıyoruz.şubatı bekleyeceğiz. sen ne iş yapıyorsun cnm

eşimin sigortası eksik olduğu için eş durumu tayini için başvuru yapamıyoruz.şubatı bekleyeceğiz. sen ne iş yapıyorsun cnm

anladım canım, neyse eş durumundan daha iyi yerler açılıyor zaten. branş da sıkntılı değilse zor olmaz heralde.
ben de öğretmenim:)

anladım canım, neyse eş durumundan daha iyi yerler açılıyor zaten. branş da sıkntılı değilse zor olmaz heralde.
ben de öğretmenim:)

aaa ne güzel meslektaşım benim yaaa. insaallah herşey gönlümüzce olur bakalım. benim branş sınıf senin branşın ne cnm

aaa ne güzel meslektaşım benim yaaa. insaallah herşey gönlümüzce olur bakalım. benim branş sınıf senin branşın ne cnm

inşllah canım
benim de okul öncesi. oo sınıfçılar tayin konusunda baya dertliler duyduğuma göre. umarım güzel yerler açılır da gelirsin hemen şubatta

bursa ve çorumda olacak. çift düğün yapıcaz :) seninki nerde?

ne güzel çift düğünün de farklı güzellikleri var. ikimizin ailesi Kırıkkalede cnm kırıkalede olcak. bursa yı hiç bilmiyorum. eşim orhanelide çalışıyor. benim tayinde çıkarsa oraya çıkar. merkez ilçelere gidiş dönüş olur mu bakalım ona göre ev kuracağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…