2014 agustos gelinleride buradaa

O rahatlık apayrı bi dert zaten. Onlara göre hersey 1-2 günde hallolur biz abartiyoruz. Annem mutfak masası için örtü dikti çaktırmadan diyorum bak örtümüz var masamiz yok diye alırız nolcak diyip duruyo

Hepsi ayrı cins ama benimki tatil meraklısı heralde. Biz nisan da nişanlandik ama ocakta balayımız hazırdı

O rahatlık apayrı bi dert zaten. Onlara göre hersey 1-2 günde hallolur biz abartiyoruz. Annem mutfak masası için örtü dikti çaktırmadan diyorum bak örtümüz var masamiz yok diye alırız nolcak diyip duruyo

Haha ne kadar tanidik geliyor bu sahneler aaah ahh, listeye bakiyorum bugun mini firin ortusu, firin eldiveni yaziyor annem bakalim dedi, ne bakicam dedim ortada firin yok:))))
Masa konusunda hic konusmayayim zamaninda o ilgilenmedi simdi de ben istemiyorum ailesi, arkadaslari gelince kucagimizda tepsilerle yerizz, bol bol tepsi lazim bana
Hepsi ayrı cins ama benimki tatil meraklısı heralde. Biz nisan da nişanlandik ama ocakta balayımız hazırdı

Bak en azindan acele ettigi alanlar varmis, biz az daha karar veremeyip ondan bile vgazgecektik, yani ertelemeyi onerdi kendisi de, dugun mugun yapmiyorum tek istegim balayiydi cok sukjr hallettik rezervasyon yapilana kadar inanamadim ama o kadar uzayinca

Şaka gibiler. Dedim ki bak ramazan gelmeden halledelim yoksa çok zorlanırız dinlemedi ne var sanki ya dedi 2 gündür ev için kosturuyor öldüm keşke ramazandan önce halletseydik diyo sakal bırakmalıyım�😁 😁 😁 😁

Haha resmen cumlelerimiz ayni:))) yillardir alistim ve hep aynisini soyluyorum, sakal bırakacağım, sakal!

Bizim eylulde ve karar verdigimiz yer Kaş olunca buyukmoteller yok butik otel ancak ve kac yerde oda yoktu neyse ki son anda bulduk hosumuza giden bir yerde, oda sorununu da goz onunde bulundurun biz de buyuk otel istemiyoruz buluruz demistik ama gerçi biz cok kara degistirdik zorlnacagimiz planlardan vaazgecmistik ama yeni plan gerektigini anlatamadim uzun sure e baktik diyip durdu e baktik da sonuc ne degil mi ama aahh ahhhh

Yok cok sukur benimki oyle degil herseyin derdine benden once dusuyo. Ama bi kinanin ve kiyafetlerin derdine dusmuyo o da gerwksiz geliyo sanirim. Gerci garibimin zamani da kalmiyo ki bi de ikimizde cok kararsiziz bi cop ic8n bile 2-3 yere bakiyotuz (

Kızlar giriş şarkınız pasta şarkınız neler paylaşır mısınız? Ben Kenan Doğulu Gelinim şarkısını düşünüyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizim de balayı belli değil daha
bu gidişle gidemiycez galiba
şarkılarımızı da hazırlamadık. nişanda tüm şarkı vs ben uğraşmıştım beğenmemişti beyefendi. bu kez ben de bakmıyorum. salon seçsin diyor

Bende şimdi slayt yapıyorum 😊

Nişan ve nikah fotoğraflarımızla 😊

Ah ah 2,3 yer yine iyi biz daha da beteriz. Ancak cok onemsemedihimiz seylerde olur diyebiliyoruz kolayca. Once benim bakmam ve elemem gerekiyor genelde sonra da sanki kolay verdik saqninca neeee diyorum kac gun ugrastim ben, dogru diyor sonra:)))

Gunde tek ise bakabiliyoruz hesapliyorum lac hafta sonu kaldi, imkansiz yarim haldeevlenecegiz kesin

Ya kizlar merhaba belki konunun yeri degil ama bisey danisacagim sizlere nasil olsa hepimiz nisanliyiz. Ben nisanlandigimda y.lisans yapiyodum ve calismaya baslamamistim. Nisanlimla ayni meslegi yapiyoruz o kendine buro acmis ve acilisi daha yapmadım birlikte acilis yapalim dedi ve bi onunla ortak olduk. Haa ama ven dedim ki ben tezimi yazcam buroya falan gelemem tamam dedi ismin tabelada olsun yeter bana. Ama son aylarda surekli tavir yapti gelmiyosun ben islere tek basima yetisemiyorum falan diye. Ben de tezi rafa kaldirup buroya gitmeye basladim. Ama bu suredede Allah var haftanin 3 gunu ancak gittim diger gunler annemle carsida vs. gecti. Neyse simdi esas konu su ki ikimzide ayni buroda kendi isimizi yapiyoruz ama para hep onda oluyor. Tamam zaten kazandigimizi yine bizim ic8n harciyo ama kiz evine dusen seyleri ben ailemin parasi ile alirken erkek evine dusen seyleri o kendi parasiyla aliyo. Ailesinin maddi durumu bizimki kadar olmasa da iyi ama bizim giymedigimiz kadar marka giyiyolar bi konu olsa havalar8ndan gecilmiyor. Bu da benim zoruma gidiyo ve bazen ister istemez nisanlima davranislarima yansiyor. Belki gereksiz yere uzattim ya da tam ifade edemedim ama ozetle ruhum sıkıntili. Bu konulari annemle konusmak istemiyorum bi kiz kardesimde yok kendimi cok kotu hissediyorum teselliyi sizlerde aradim

ama bunu konuşmam lazım nişanlı en azından annenle alışverişe gittiğinde hayatım çeyiz için noksanlar var onları alacam harçlığa ihtiyacım var demelisin sen demeden bu onun aklına gelmez çünkü

Bende Tuğçe ye katılıyorum canım
Dışarıda senin gibi bi personel alip çalıştırsa ne kadar ücret öder ayrıca madem ortaksin karınada ortak olmalısın
Belki her istediğini alıyordur bi dediğini ikiletmiyodur ama olsun herşeyin yeri farklı canım
Duygusallik yerine mantıklı cümleler ve empati kurdurmak olayı bağlayacaktir diye düşünüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Babamin kredi karti surekli bende duruyo para istedigim zaman açıkçası hic istemedim de ima ettigim zaman kart sende degil mi diye soruyo ve ben uzerine bisey demiyorum. Yani ben bekliyorum ki kendisi desin canim al su parayi diye. Arada bir sorar paran var mi diye yok deyince verir 100 falan rahat cunku biliyo ki ailem maddi olarak hep destek bana babam surekli evlenene kadar sorumlulugun ben de sak8n nisanlinin parasini alma diyo ama o onun parasi degil ki o ikimizn parasi (( evlenince de boyle yaparsa diye cok korkuyorum dusunemiyorum okuyup meslegimi elime almis8m ama hala kocamin verecegi 50-100 e bakiyorum (

canım bu konuyu nişanınla konuştun mu? babanın kredi kartı niye sende dursun ki sen çalışıyorken ?

canım bu konuyu nişanınla konuştun mu? babanın kredi kartı niye sende dursun ki sen çalışıyorken ?

Evet canim bugun konustum. Nisanlilik ayri ortaklik ayti dedik bundan sonra kaznacagimiz her parayi 40 50 de olsa paylasalim diye. Cunku nasil baslarsak oyle gidecek onu biliyorum. Bu ceyiz alisverisinde kiz evine dusen seylerin hepsini ailem karsiladi isin acigi o yuzden kart bende duruyor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…