Bende ağustos geliniyim inşallahh3 ağustosta düğünüm var
30 agustos gelini olucam insallah :)
Gelincikler Merhaba, araniza yemi katıldım. Ismim esra 21 yasindayim uzun yillardir nisanliyim veeee 1 ağustos geliniyim.... :)
16 ağustosta evleniyorummm :))
Hoşbuldumm :)) ben bugun daha ilk provaya gittimm sen baya hızlısınn ya da ben geç kaldımm ://
Ben de aynen istediğim model belliydi aldım elime resmi bunu kaça dikersiniz hangi kumaş fln sorup soruşturdum birine karar verdim işte bakalım
Ben kadıköyde prosimanaz diye bi yere diktiriyorum hem uygun fiyat verdi hem de gösterdiği kumaşı beğendimSen nereden bakiyosun canim? Biz daha dugun mekani bulamadik gelinlik dusunuyorum ben
Ornek olabilir diye attim bi arkadasim nikahinda boyleydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarr merhabaaa..uzun bı aradann sonraaa))
Valla canım dün gelinliği hallettim gerisi de bi şekilde gidiyorHosgeldın canım hazırlıklar ne aşamada bakalım
Valla canım dün gelinliği hallettim gerisi de bi şekilde gidiyor)sizde nasıl
Canım ben uzun zamandır hazırlıklarla ugrasıyorum herşeyi kolayladık cok sukur, işte mekan gelinlik fotoğrafçı balayı damatlık davetiye falan mobilyalar falan hazır, ufak tefek eksıkler var kuaforu gorusuyorum bıkac yerle netleştirıcem bu ay, kosturmaca yanı
Sen nereye gelın gıdıyosun cnm? Gelinliğini dıktırıyomusun?
bn aynı yerımdeyım canm bı yere gitmiyorum:)))evettt modeller resmen standart hale gelmişşş ..dolayısıyla diktrmk en mantıklısı geldiii)
ayın kaçı düğünün??bu arada kolaylamak en ıyısı bncede en doğrusunu yapmışsın..stress oluo çunkuuu
30 unda canım bızımkıhangı moda evınde yaptırıyosun gelınlıgı sen ? kesınlıkle ne kadar zaman olsa da streslı oluyo ınsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?