2014 agustos gelinleride buradaa

aaa hadi yaa benim de 23 ağustostan 2-3 gün önce ama henüz gününe karar vermedik.Sen Ankaralı mısın nerede olacak kına gecen

Benim asıl düğünüm Trabzon'da olacak. Büyük bir düğün yapacağız. O yüzden Ankara'da küçük bir şey yapacağız. Keçiören'de bir düğün salonunda.

Aynen canim nisanlimda cok kiziyo benim halime bisey begeniyorum ya aslinda su da guzel diyorum kararsizlik diz boyu :/ Sen nereye gelin oluyosun cnm?

Selam kızlar nasıl gidiyor? Bende heyecanla karışık feci bir stres var

Aynen canım yaa herşey yetişecek mi güzel olacak mı aklıma takılıyor hep bir de spora başladım kilo vermem lazım o ayrı bir sinir bozuyor... Düğünde de olay çıkmasa diye dua ediyorum hep
Senin nasıl gidiyor hazırlıklar
HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi

Son düzenleme:

Bende kilo vermemi durduramıyorum canım 55te diyeti bıraktım ama stresten sanırım kilo vermeye devam ediyorum 53e düştüm. Hazırlıklara inşallah mayısta başlayacağız. Evimiz kısmetse o zaman bitmiş olacak. Bende her şey güzel olsun aman bir şeyi unutmayayım diye düşüne düşüne günlük işlerimi unutur oldum bu düğün stresi hiç yaramadı bana :/ Senin nasıl gidiyor canım?

Mobilyalar alındı ev tutuldu perde ve halılar kaldı bu haftasonu halletmeye çalışacağız bakalım haziranda döşenecek herşey ramazandan önce halletmeye çalışacağız bayramdan 5 gün sonra dugun ramazandan önce halletmeye çalışıyoruz ah bir de ben verebilsem stres bana yedirtiyor malesef sende dikkat et sağlığından olma allah korusun çok önemli bu konu

Ne kadar güzel canım çoğu şeyi halletmişsiniz. Ben hâlâ kararsızım bazı konularda o yüzden de canım sıkılıyor Gelinlik konusunda özellikle kafamda bir türlü net bir şeyler oluşturamıyorum. İkizler burcunun bu kararsız hali beni deli ediyor

Ay canım ya kıyamam ama bir karar vermek zorundasın mesela alacağın bir şey var ama 2 seçenek arasında kaldın hangisinin artısı daha çok onu düşün öyle bir çıkış yolu bulabilirsin. Evet çoğu şeyi hallettik ama o ev döşemesi gözümde çok büyüyor ev şehrin öbür ucunda git gel o sicakta hele o çeyizler aklıma geldikçe içim kararıyor hiç sevmem öyle çeyiz serilmesini de ama şartmış annem kızıyor zorla serecek

Son düzenleme:

Allahtan çeyiz konusunda anlayışlı çıktı iki ailede vazgeçtiler. Bizim ev 10dakika uzaklıkta olacak kısmetse Ben daha mutfak dolaplarımın rengine karar veremedim. Galiba fazla seçenek sunulması bana yaramıyor Zavallı nişanlım son 3 gündür sürekli fikir değiştirdiğimden artık son ana kadar yorumsuzum deyip geçiyor

Beyaz yada krem olsun renkli bir hali ve perdeyle çok güzel olur sıkılırsan haliyi perdeyi değiştirirsin farklılık yaparsın kırmızı sakin kullanma çünkü açlık hissi veriyormuş renklerin psikolojik etkisi oluyormuş bu fast food lar o yüzden hep kırmızı kullanıyormuş.
Her kızda vardır kararsızlık ama ben kararsızlıktan da sıkılıyorum aman şu olsun diyorum bazen inşallah sonradan pişman olmam

Beyaz düşünüyorum ama kirlenirde bilmem ne diye aklımı çelmeye çalışıyorlar. yinede görsellik olarak beyaz çok güzel duruyor dediğin gibi sıkılınca halı perdeyi değiştirince bambaşka havası olur sağol canım fikir için

Aman canım her halükarda kirlenir zaten başka renk olunca kirlenmeyecek miymiş sen içinden geçtiği gibi yaptır sen yaşayacaksin orda nişanlın da karışmıyormuş ohh herşey gönlüne göre olur :) renklerin psikolojik etkisi diye yaz Google a beyaz mekanı ferah geniş gösterirmiş mutfak hele en ferah olması gereken yer :)

Canım çok sağol dediğin gibi yapacağım. Kırmızıyı düşünmüyordum iyikide vazgeçmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…