- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #1.781
Kızlar ben özel hastaneye gidicektim gerekli testlerimi yapayım devlet hastanesinde sonra özel hastaneye gidince götürüm dedim doktora söyledim daha önce bebegimin kalbi durdu 12 ci haftada kürtaj oldum dedim oda gerekli testleri yapalım dedi idrar verdim ona da bakılca ultrasonla karnımdan baktı kese görünüyor ama net degil dedi ögleden sonra idrara sıkışık gel bir kez daha bakalım göremezsek alttan bakarız birde kan ve idrar sonucuna bakarız neden kaybetmişim bebegi o acıdan bakıyor benim ilk kan degerim 507,5 cıkmıştı adetten 4 gün sonra yapıldı sonra 2 gün bekledim bir kez daha kan verdim 1860 cıkmıştı şimdi cok korkuyorum melegimi göremedim korkuyorum cok bir kez daha acı yaşmak istemiyorum allahım sen koru lütfen ayetel kürsü okuyun yazımı okuyan arkadaşlar benim icin lütfennnn
kız sereçemmmmmmmmmm ateş topigine gel 3hamişimiz vaaaaaaaarrrrrrrrrrr
Kızlar ben de Ağustos annesi olacağım inşallah :) Hafif kasık ağrılarım var adet olacakmış gibi baskı oluyor ara ara sizde de oluyor mu?
herkese sevgiler
ayçam bitanem ben de ağustos annesi olacağım sanırım,
dün batımdı ve akşam idrar testinde görmemle birlikte acile gidip kan verdim, 786 çıktı değer
kızlar bana bi akıl verirseniz sevinirim. acildeki doktor; cuma kadın doğumcuya gidip tekrar kan alıp, alttan muayene ederler dedi.
pazartesine bıraksam bi sorun teşkil eder mi ki? nasıl bi yol izleyim
Sagol kuzum ay sevindim ben sabah bulandi sen nasilsin camin icigözün aydın mide bulantıların başlamış sercem nasılsın
Deliyim dimi bulanti istiyordumheh istiodun zaten hadi bakalım hayırlı olsun :)))
Gorucen canim insallaaaah az kalmis bizde iyiyiz teyzesi sizde iyi olun heptatlım iyiyizzz :) siz nasılsınız bakalım? :) bgn daha az yanma bulantı var...
ay bide bi görebilsemmm şu keseciğiii
herkese sevgiler
dün batımdı ve akşam idrar testinde görmemle birlikte acile gidip kan verdim, 786 çıktı değer
kızlar bana bi akıl verirseniz sevinirim. acildeki doktor; cuma kadın doğumcuya gidip tekrar kan alıp, alttan muayene ederler dedi.
herkese sevgiler
herkese sevgiler
canım hayırlı olsun.. kan değerin bence çok güzel.. o yüzden acele doktora gitmeni gerektiren bir şey yok bence.. tabi kanaman falan yoksa.. alttan muayanenin bir zararı yok diyorlar ama ben yaptırmadım.. 5. haftandan sonra gidersen karından da görünür zaten kese inşallah.. o yüzden bence acele etme.. benim ilk gebeliğimdi hemen gittim doktora ama doktor bakmadı bile haftaya gel dedi..
Kızlar ben de Ağustos annesi olacağım inşallah :) Hafif kasık ağrılarım var adet olacakmış gibi baskı oluyor ara ara sizde de oluyor mu?
hayırlı olsun bence tedavilik bir sorunun yoksa bekle derim, sonra gözükmüyo falan net değil diyorlar insan üzülüp stres yapıyo bu da bebişi etkiliyor, tüm annelere sesleniyorum acele etmeyin kızlar...
Sagol kuzum ay sevindim ben sabah bulandi sen nasilsin camin ici
Deliyim dimi bulanti istiyordumhayirlara vesile olsun
Gorucen canim insallaaaah az kalmis bizde iyiyiz teyzesi sizde iyi olun hep
Kızlar ben özel hastaneye gidicektim gerekli testlerimi yapayım devlet hastanesinde sonra özel hastaneye gidince götürüm dedim doktora söyledim daha önce bebegimin kalbi durdu 12 ci haftada kürtaj oldum dedim oda gerekli testleri yapalım dedi idrar verdim ona da bakılca ultrasonla karnımdan baktı kese görünüyor ama net degil dedi ögleden sonra idrara sıkışık gel bir kez daha bakalım göremezsek alttan bakarız birde kan ve idrar sonucuna bakarız neden kaybetmişim bebegi o acıdan bakıyor benim ilk kan degerim 507,5 cıkmıştı adetten 4 gün sonra yapıldı sonra 2 gün bekledim bir kez daha kan verdim 1860 cıkmıştı şimdi cok korkuyorum melegimi göremedim korkuyorum cok bir kez daha acı yaşmak istemiyorum allahım sen koru lütfen ayetel kürsü okuyun yazımı okuyan arkadaşlar benim icin lütfennnn
canımm beniimm çok mutlu oldumm Allah tamamına erdirsin...
ptesi gidebilirsin cnm extra bir durum yoksa tabi..
ben alttan muayene olmamak için ilk defa yarın gitçem dr.a mesela..
ama sen pttesi git kan testini tekrarla eğer güzelce yükselmişse aalttan muayene olmak istemıyorum dersin cnm..
çok sevindim
dr.dan sonra bilgilerini yaz listeye ekliyim seni bebişimmm
Tebrik ederim canim senni diyer topikden tanidim yaziilarini okudum ay cok sevindim sagsalim kucaklarimiza alalim miniklerimizi insallah
canım sen niye sıkıntı yaptın ki kendine.. kan değerlerin falan çok güzel.. hiç bir terslik yok ve olmaz allah izin verirse.. sen kendini üzüp bebeğe zarar verme.. inşallah her şey çok güzel olacak.. hamileliğinin tadını çıkar.. biz de dua edicez sana.. iyi haberlerini bekliyoruz..
Bak güzel dualar et sercem istediklerin oluyor maşallahhh temiz kalplisin resmen :)
ooyy birsürü teyzoşşlarrrı var minnoşların ne güzellll :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?