İlköğretim Yorum ve Soruları 2014-2015 öğretim yılı 4.sınıf anneleri

minetti

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
238
32
318
İstanbul
mrb kızım artık 4.sınıf oldu, bu seneye kadar dersleri hep 5 ti. Bu sene alacakları notlar
artık daha önemli. öğretmeni henüz veli toplantısı yapmadı.
dersaneye göndermeye veya sadece ingilizce dersi için yardım almalarına gerek varmı?
kızım dersaneye gitmek istemedi bende üzerinde durmadım
ingilizce için vakit buldukça okulda öğrendiklerini tekrar ediyoruz, ezberlemesine yardımcı oluyorum.
4. sınıf anneleri önerileriniz nedir, dersaneye veya özel ders almalarına gerek varmı ? deneyimlerinizi düşüncelerinizi payaşırsanız sevinirim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-ogrencilerin-paylasim-alani.381947/page-139

canım bu topik var zaten, bence okul için diyosan dershaneye özel derse ihtiyaç yok 4. sınıfta, çok zor değil bence ama sene sonu özel okul burs sınavlarına falan sokacaksan eksik olduğu dersleri desteklemek amacıyla olabilir. Ama dershane gereksiz benim fikrim ben geçen sene yollamamıştım, gerçi şimdi 5 oldu yine yollamayı düşünmüyorum

Evet topik var gordum ama cok yogun ancak son msjlari okudum oda 4.sinifi tamamlayanlarin msjlari var,
Kitaplara baktim zor degil elimden geldigince evde hergun konu tekrari yapiyoruz, aslinda bende dersaneyi gereksiz goruyorum. Gecen sene yani 3.sinifken etüt vardi kendi ogretmeni etüt veriyordu, sabah 9 aksam 5e kadar okuldalardi, hicbir yarari olmadi aksine cocuk köreldi diyebilirim. Bu sene etut varmi yokmj henuz belli olmadi ama olsa bile gondermeyi düşünmüyorum

evet canım etüde giden çocuklar okuldan soğuyor resmen

Bizde bu yil 4.sinifiz
Dershane dusunuyorum ben ama henuz gidip gorusmedim
Matematikve ingilizce den ders alsa fena olmaz temeli iiyi olur dusuncesindeyim
Bakalim ingilizce icin belediyenin ucretsiz kursuna kayit yaptirdim ama sira gelirmi muamma cok yogun o sebepden pek beklentim yok bugun dershaneyle konuscam bakalim ne dicekler

benim arkadaşım dresaneye verdi ing ve matm için hafta sonu, ama çocuk daha şimdiden isyanlarda, matematiği iptal edip sadece ingilizcye göndermeyi planlıyor
bizim belediye ingilizceyi yaz dönemi veriyormuş, şimdi sadece türkçe-matemaik var dedi, form götürdüm kontenjan dolmuş, yedeğe yazdı. zeten hiçbir zaman belediyenin bir hayrını göremedik. ingilizce hasbel kadar ben biraz biliyorum, onunla beraber unuttuğum şeyleri de hatırlamış oluyorum. kızım çabuk kavrıyor, öyle ki bazı şeyleri benden iyi algılıyor:)
ev hanımıysanız ufak bebek filan yoksa birebir ilgi verimli oluyor. ders kitapları artı yardımcı kaynak kitap + testlerle işlem tamam gibi geliyor bana. Benim kendi işim yarım gün evdeyim yarım gün işteyim. birde 4 yaşında afacnımız var Şimdilik yetişebiliyorum, tabiki ev konusunda en büyük desteğim yardımcım annem o olmazsa napardık bilmiyorum.
hafta sonları da test ağırlıklı çalıştırmayı planlıyorum.

Calısmıyorum baskada cocugum yok ama ingilizcem yok nekadar verimli olabilirim
Beraber calısıyoruz tabiki mesela ingilizceden ne ogrendiyse turkce yazdim ingilizceye cevirmesini istedim falan

Mutlaka cocuklarımızı yarıs atı gibi kullanmamk lazim ama bi ogretmenle sistemli calısmasının daha verimli oldugunu dusunuyorum
Sıkılır mı?
3yıldır zaten okulun cumartesi kursuna gidiyo sikılmadı
Bu yıl ogretmenimiz acarmı henuz belli degil acsada ingilizce ders vermicek bi ise yaramıcak yani

Bakalım nasil olcak

Konuya yazrken nekadar dusunmusum dershane olayini o geldi aklima
Oglum gitti bu sene dershaneye hatta suan dershanede
Haftada 4gun hafta ici 3saat olmak kaydiyla 1haftada 12saat ders goruyolar.
Cokda severek gidiiyo
Seneyede devam edicez kismet olrsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…