2014-2015 gelinlerinden düğün mekanı konusunda yardım lütfen-ANKARA

Wonders event haftasonu kokteyl kabul etmiyor yemekli olmak zorunda 300 kisi icin 22bin tl fiyat verdi ayrica burda cogu tarih doluydu

Şahhane dugun salonu da ayni sartlarda ve hemen hemen ayni fiyati verdi ama burda tarihler bos suan.

Gozum epey korktu acikcasi cunju ben maksimum 15 bin tl butceli bir dugun dusunuyordum ankarada, baska sehirde bi tane daha dugunum olucak cunku..

2016 icin gorusenler de buraya yazarlarsa cok saglikli olur ben gorustukce sizinle paylasicam

Wishes diye bi yer var ona da bak istersen fiyatı daha uygun çünkü ben de eryamanda bi yer var orayla görüşünce fotoraflarını ve fiyatlarını detaylı bi şekilde yazıcam

Bakmadım canım çünkü bizim kişi sayımız yüksek 500 kişi tahmini ama ankara konakları bencede çok güzel içine sindiyse başka yerlere bakma kafan karışmasın

Kizlar katkilariniz icin tesekkur ederim. :) Ben Ankara'da yasiyorum ama henuz hicbir mekanla yuz yuze gorusmedim, cok mu agir hareket ediyorum acaba diye dusunmeye basladim.
Dugununu 2016 yaz aylarinda ve acik havada yapmak isteyen var mi? Sanirim ben kir dugunu gibi bir sey istiyorum...

Kızlar konuyu canlı tutalım lütfen mekan ayarladıktan sonra buraları unutmayın yazın Benimki 2017 de kısmetse

Arkadaşlar merhaba, uzun bir süre foruma bakamadım ne yazık ki. Ocak ayında düşündüğümüz düğünümüzü Mart ayına erteledik. Düğün yerlerinde bir değişiklik yapmadık fakat fiyatlar biraz arttı tabi. 350 kişilik düğün için Çırağan'da yemekli organizasyon ayarladık. Sıkı pazarlık ile Ocak fiyatı 13bin TL idi fakat Mart ayı fiyatını nişanlım söylemiyor ne yazık ki :) o yüzden bilemiyorum. Oldukça ilgililer ve disiplinliler. Girişte arabanızı park eden valesi var. Görüşmenizi öneririm. Biz görüştüğümüz kişileri çok sevmiştik. Kına için Mydonose Plazayı ayarladık. 3.500 demiştik Ocakta. Tarih değişince fiyatlar 4.000-4.500 oluyor aslında ama bize eski fiyattan verdiler. Burada sadece kuru pasta, kuruyemiş ve meşrubat var. Dj de dahil. Ben bayan garson istemiştim onu da temin edecekler. Yemeksiz kına organizasyonu maksimum 150 kişi olabiliyormuş. O da aklınızda olsun :) Ben kınada yemeği gerekli görmüyorum sonuçta herkes eğlenmeye geliyor oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…