• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Valla ne yapayım öyle boş boş oturuyorum saatin 5 olmasını bekliyorum resmen :) Arada bir de uyukluyorum artık :KK43:
neysekı az kaldı kuzum 1 saatcık :) yemegınde hazırdır aksama artık esın geldı :) keyıflı keyıflı yemekler yenır :))

neysekı az kaldı kuzum 1 saatcık :) yemegınde hazırdır aksama artık esın geldı :) keyıflı keyıflı yemekler yenır :))
Evet canım öyle oldu ama yemeğim daha pişmedi, gidince hemen altını açacağım 45 dk falan pişmesi gerekecek :( Eşimle akşam yemeği yemesini özledim baya baya :)

Evet canım öyle oldu ama yemeğim daha pişmedi, gidince hemen altını açacağım 45 dk falan pişmesi gerekecek :KK43: Eşimle akşam yemeği yemesini özledim baya baya :)
tabı canım ozlenmez mı beraber yenınce keyfı bır baska oluyor :) ınsan yemegın tadını alıyor sankı Allah eslerımızın eksıklıklerını gostermesın ınsallah. Olsun canım bugunde gec oluversın

tabı canım ozlenmez mı beraber yenınce keyfı bır baska oluyor :) ınsan yemegın tadını alıyor sankı Allah eslerımızın eksıklıklerını gostermesın ınsallah. Olsun canım bugunde gec oluversın
Amin canım amin İnşAllah...
Zaten o da çarşıya uğrayacak bende vakit kazanmış olurum:)

Valla ne yapayım öyle boş boş oturuyorum saatin 5 olmasını bekliyorum resmen :) Arada bir de uyukluyorum artık :(

ha yazarim ha yazarim unuttum yahuu.
canim.kv cikmis oh cok sukur :)
nutfagida begenmis ne guzel moral olmustur kadina.
esinde gelmiss daha ne denirkii :)

ha yazarim ha yazarim unuttum yahuu.
canim.kv cikmis oh cok sukur :)
nutfagida begenmis ne guzel moral olmustur kadina.
esinde gelmiss daha ne denirkii :)
ahh teşekkür ederim canım benim... Aynen daha ne denir kelimelerin bittiği an.... The End:)))

QUOTE="duman91, post: 40703579, member: 620078"]Evet canım hatta o bana 20 dakikalık uzaklıkta başka bir ilçede çalışıyor bazen erken bile çıkıyor, maksimum 5,30 evde yani.. :KK66:
Sen ne yaptın bugün_? pek görünmedin[/QUOTE]

Iyi canim ikinizinde erkenden gelmesin:))
Klasik temizlik canim napiyim :))

kuzum iyiyim seni sormalii dicem ama halsizmissin..
hava degisikliginderdir belki.
dinlen bol bol :)
Evet ya cok sukur bugun iyiyim canim havalardan sanirim :) en sevdigim gun geldi evin piril pirilboldugu keyif cikaracagim tek gun bana gore yarin boyle olmayacak :))

QUOTE="duman91, post: 40703579, member: 620078"]Evet canım hatta o bana 20 dakikalık uzaklıkta başka bir ilçede çalışıyor bazen erken bile çıkıyor, maksimum 5,30 evde yani.. :KK66:
Sen ne yaptın bugün_? pek görünmedin

Evet ya cok sukur bugun iyiyim canim havalardan sanirim :) en sevdigim gun geldi evin piril pirilboldugu keyif cikaracagim tek gun bana gore yarin boyle olmayacak :))[/QUOTE]
Gunaydin hanimlarr :)

Günaydın canım benim...
Ellerine sağlık ahh birde bizim eve el atan olsa :)

Kizlar 2 haftadir ayni sey oluyo biliyosunuz..annemlere gidicez 2 haftadir tamam diye konusuyoruz sonra ee dugubumuz vardi ayip olur diyo gecen haftada baska dugune beraber gidicektik onlar ona degil farkli dugune gidince 2 kisilikmis gidemedik haliyle.bu 3.hafta kp o kadar israr ediyolarfi gelin diye adamlar illa gidelim demiyolar artik ayip olmasin diye ama ben kendimi kotu hissediyorum. Insaf ya pazar israr ettiler yine tamam dedik bu hafta icin geliriz dunde esimin calisma saatleri degisti artik c.teside tatil en azindan su 2 haftalik deneme sureci olacak.bizde cumartesi erken saatte cikar aksam doneriz kalmayiz dedik simdide annemle konusuyodum dedim boyle boyle hemen bisey cikmazsa insallah o gune falan filan hala bunu diyo ayip anne ya dedim bu 3.hafta ayni seyi yapiyosunuz gelemeyelim o zaman bosver biz dedim olur mu izim gelin demedi annem ya :( ofladi pofladi kapattik. Kizlar inanin aslaslinda gidesimiz falan yok ayip oluyo diyorum benim kizim olsa uzulurum gelsin isterim diyorum ama yanlis yapiyorum sanirim.pazar gunu saat 3-4 aramislar hadi cikin gelin diyolar sanki.mesafe yarim saatmis gibi alay eder gibi

Evet ya cok sukur bugun iyiyim canim havalardan sanirim :) en sevdigim gun geldi evin piril pirilboldugu keyif cikaracagim tek gun bana gore yarin boyle olmayacak :))

Günaydın canım benim...
Ellerine sağlık ahh birde bizim eve el atan olsa :)[/QUOTE]
Keske temizlik robotlari olsa dimi boz otururken yada gezerken o yapsa :)) gerci dusundumde yok istemezdim :))

Günaydın canım benim...
Ellerine sağlık ahh birde bizim eve el atan olsa :)
Keske temizlik robotlari olsa dimi boz otururken yada gezerken o yapsa :)) gerci dusundumde yok istemezdim :))[/QUOTE]
Yok canım o kadarı da insanı iyice tembel eder, öğlen balkonu yıkayım da çamaşırları sereyim diyorum, evin içinde kurutunca yemek kokusu siniyormuş gibi hissediyorum çünkü :(

Keske temizlik robotlari olsa dimi boz otururken yada gezerken o yapsa :)) gerci dusundumde yok istemezdim :))
Yok canım o kadarı da insanı iyice tembel eder, öğlen balkonu yıkayım da çamaşırları sereyim diyorum, evin içinde kurutunca yemek kokusu siniyormuş gibi hissediyorum çünkü :KK43:[/QUOTE]
Havalar guzel.nasilsa canim ssen gelene kadar kurur hem

Kizlar 2 haftadir ayni sey oluyo biliyosunuz..annemlere gidicez 2 haftadir tamam diye konusuyoruz sonra ee dugubumuz vardi ayip olur diyo gecen haftada baska dugune beraber gidicektik onlar ona degil farkli dugune gidince 2 kisilikmis gidemedik haliyle.bu 3.hafta kp o kadar israr ediyolarfi gelin diye adamlar illa gidelim demiyolar artik ayip olmasin diye ama ben kendimi kotu hissediyorum. Insaf ya pazar israr ettiler yine tamam dedik bu hafta icin geliriz dunde esimin calisma saatleri degisti artik c.teside tatil en azindan su 2 haftalik deneme sureci olacak.bizde cumartesi erken saatte cikar aksam doneriz kalmayiz dedik simdide annemle konusuyodum dedim boyle boyle hemen bisey cikmazsa insallah o gune falan filan hala bunu diyo ayip anne ya dedim bu 3.hafta ayni seyi yapiyosunuz gelemeyelim o zaman bosver biz dedim olur mu izim gelin demedi annem ya :KK43: ofladi pofladi kapattik. Kizlar inanin aslaslinda gidesimiz falan yok ayip oluyo diyorum benim kizim olsa uzulurum gelsin isterim diyorum ama yanlis yapiyorum sanirim.pazar gunu saat 3-4 aramislar hadi cikin gelin diyolar sanki.mesafe yarim saatmis gibi alay eder gibi
Canım sıkma canını, boşver anlaşılan o ki annen böyle, yani bu yaştan sonra onu değiştirecek halin yok, biraz arama falan belki o seni arar, kendine dert etme

Yok canım o kadarı da insanı iyice tembel eder, öğlen balkonu yıkayım da çamaşırları sereyim diyorum, evin içinde kurutunca yemek kokusu siniyormuş gibi hissediyorum çünkü :KK43:
Havalar guzel.nasilsa canim ssen gelene kadar kurur hem[/QUOTE]
Aynen öyle canım, hem balkonum temizlenmiş olur... Ayy salondan giriliyo gıcık oluyorum o balkonu yıkamasını, salonu kirletcem diye korkuyorum :(

Back
X