- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
seker000 aynen.bende calismak istiyorum ama daha kucuk bakalim ana okuluna bi gitsin hayirlisiyla sonra artik dusunurum.
Dogumdan once calisiyomudun sen unuttum , dkgum.izninmi bitiyor
Aynen bu cocuklar reklam hastasi :) ne diye ilgilerini cekiyosa bu kadar.
Ama en cok reklam ve sarkilara bakmalari zararliymis hani hizli geciyor ya goruntu o yuzden
ilknurrr22 izliyor canim ya,oturuyor koltuga yanina yiyecek bisiler koyuyorum bazen dizi izleyip cekirdek citleten kadinlar gibi ayni
Oturup ikimiz bazen dizi izliyoeuz ne yalan soyliyim ama 5 ,10 dk falan anca dizilerden bari etkilenmesinler
PembeLokum canim ya kiyamam :/ ne desem bilemedim tekrar Allah rahmet eylesin.
Haklisin aslinda resmen bos yere torunlarindan uzak kaliyorlar. Cocuk inadi az kalir onlarin yaptiklari inadin yaninda.
Onca yolu bu halinle gelmenizi bekliyolarsa buyuk hata yapiyorlar. Karnin burnunda nereye bekliyorlar, kalk gel ayda bir gel gelinini istemezsen torununu gor zaman gecir git cokmu zor
Sağol canım Allah razı olsun
Yaa değil mi onların hayatı zaten sürekli bir başkasını suçlamakla geçiyor yıllardır bunu gördüm ben şimdi de beni günah keçisi belliyorlar
Oysa ki kendi babama bakıyorum kapıdan kovsak adamı bacadan giriyor torun torun diye sürekli kocamla pazarlık yapıyor şu gün de göreceğim bugün de göreceğim her gün göreceğim diye